• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
.... gdzie miłośniczy czarnych jasno piszą, że do ruchania ok, ale do związku to murzyn się nie nadaje.
Mnie nie pociągają ani potężne klaty i bary, ani duże fiuty, ani czarni.
Ale widać coś jest, że Europejki to lubią.
Pociągają, mój mąż jest dobrze zbudowany i ma niczego sobie fiuta, a nie jest przy tym czarny.
Podobno czarni są lepsi kondycyjnie od Europejczyków
A wg Ciebie wszyscy czarni mają duże fiuty?
Mówię jaki panuje stereotyp.

Mężczyzna

sigma1

Nowicjusz
Może dlatego, że ich jest po prostu bardzo mało, albo nie są tak przebojowi w popkulturze jak czarni.
Może tu chodzić też o skojarzenia. Czarny kojarzy się z czymś pierwotnym, złym i tajemniczym. Czy to nie pociąga płci pięknej? Coś na zasadzie jak z bajki o pięknej i bestii? 😉
Mam zeznanie jednej z pań, że pociąga ją w czarnych jakaś pierwotna siła;) nie widzi tam nic złego

Mężczyzna

radas96

Podrywacz
No dobra, ale tylu tych facetów potrzebujesz do ruchania.... kilkuset, kilku tysięcy?
Bo jeśli kilku czy kilkunastu do wśród białych też znajdziesz potężnie zbudowanych z dużymi fiutami a do tegi takich, którzy mają poukładane w głowie i na pewno nie jeden będzie nadawał się do związku.... gdzie miłośniczy czarnych jasno piszą, że do ruchania ok, ale do związku to murzyn się nie nadaje.
Trochę to przypomina sytuację gdzie do sklepu AGD wchodzi facet i widząc 15 lodówek pyta "tylko tyle macie lodówek" a sprzedawca "a ile pan chciał kupić" ?
o z tym o lodówkach nawet się zgodzę - lepiej naocznie porównać ileś modeli niż później żałować, że jakaś funkcja jest jednak marnym wydatkiem kasy

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Mnie nie pociągają ani potężne klaty i bary, ani duże fiuty, ani czarni.
A co Cię pociąga?
Ale widać coś jest, że Europejki to lubią.
Czy to nie przesada? O jakim procencie Europejek piszesz? To twoja opinia?
Na podstawie jakich danych to piszesz? Byly jakieś badania na te temat? Nie czepiam się. Jestem ciekaw.
Mówię jaki panuje stereotyp.
A może to kwestia "mody na czarnych"?
Kobieta, która bzyknie się z takim obcym facetem może wywołać zainteresowanie koleżanek.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Może dlatego, że ich jest po prostu bardzo mało, albo nie są tak przebojowi w popkulturze jak czarni.
Dostępność czarnych też nie jest taka duża, bo duża ich część siedzi w kryminałach
A naszym białym brak kondycji?
Poprostu do bzykania są wybierani Ci atleci, a nie czarne zaniedbane grubasy, tym bardziej że USA gdzie potrzebują windy na 1 piętro wychowani na mc Donald.
Mam zeznanie jednej z pań, że pociąga ją w czarnych jakaś pierwotna siła;) nie widzi tam nic złego
Zawsze wiadomo, że łobuzy kochają najbardziej. Nasze panie też podniecają łobuzy, bo myślą że one patusiara zmienia 😉

Kobieta

aga02

Seks Praktykant
A co Cię pociąga?
Normalny facet, jest ok.
Czy to nie przesada? O jakim procencie Europejek piszesz? To twoja opinia?

Na podstawie jakich danych to piszesz? Byly jakieś badania na te temat? Nie czepiam się. Jestem ciekaw.
A naszym białym brak kondycji?
Poprostu do bzykania są wybierani Ci atleci, a nie czarne zaniedbane grubasy, tym bardziej że USA gdzie potrzebują windy na 1 piętro wychowani na mc Donald.
Takie są ogólne opinie, że dobrze bzykają. Nie tylko wybrani "atleci". Jeżeli są takie opinie i ileś Europejek jeździ się bzykać z czarnymi, to coś w tym może być. Oczywiście nie wszystkie, bo nie wszystkie, a wręcz może niewiele ma na tyle wysoki temperament, że chcę im się jeździć na jakieś afery z czarnym.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Takie są ogólne opinie, że dobrze bzykają. Nie tylko wybrani "atleci". Jeżeli są takie opinie i ileś Europejek jeździ się bzykać z czarnymi, to coś w tym może być. Oczywiście nie wszystkie, bo nie wszystkie, a wręcz może niewiele ma na tyle wysoki temperament, że chcę im się jeździć na jakieś afery z czarnym.
To jak jedzie Europejka i ma wybór wśród czarnych to jakiego wybierze? Tego atletycznego, czy zaniedbanego lub spasionego? Chyba odpowiedź jest oczywista. Więc ta ich mityczna kondycja jest oparta na wąskiej atletycznej grupie, a nie całości społeczeństwa afroamerykańskiego. Spójrz np na stany? I statuetkę otyłości ( niestety szybko ich gonimy). A u siebie taka przeciętna biała europejka już nie będzie mieć wyboru tylko w wąskiej grupie białych atletycznych w formie mężczyzn, a w całym ogóle. To już nie ona będzie wybierać, tylko musi być obopólny wybór, a często biali wysportowani mężczyźni będą szukać też sobie podobnych kobiet, które dbają o sobie i o formę, więc te przeciętne będą mogły liczyć na gorszy sort 😉
Wiem, że masło maślane, bo już zasypiam, ale mam nadzieję, że sens mojej wypowiedzi jest zrozumiały.