• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
To też ciekawa kwestia. Czy niektóre kobiety idą na seks z czarnym z powodu obawy, że inaczej będą uznane za rasistki? Szalona hipoteza, ale czy to niemożliwe?
Z wywiadów które czytałem wynika, że dziewczyny które proponowały mu seks w gumce, nazywał rasistkami, wtedy wymiękały i zgadzały się bez. Większość łapała HIV, ale za to sumienie miały czyste.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Dla mnie definicja rasizmu jest mocno naciągana. Jeśli ktoś "nie lubi" (abstrahując od powodów) kogokolwiek to ma do tego prawo. Dlaczego mam lubić Eskimosów? A może przeszkadzają mi ich zimne dłonie? Co komu do tego? Jako jednostki nie jesteśmy stworzeni do tego aby wszystko i wszystkich akceptować. Nie jestem z tych poprawnych politycznie 😉
Ale w tej wypowiedzi zachowałaś przynajmniej kulturę wypowiedzi i za to plus ode mnie 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Z wywiadów które czytałem wynika, że dziewczyny które proponowały mu seks w gumce, nazywał rasistkami, wtedy wymiękały i zgadzały się bez. Większość łapała HIV, ale za to sumienie miały czyste.
Straszne to. Trochę niewiarygodne dla mnie. Musiał dobierać je sobie wg jakiegoś klucza chyba...głupoty lub uległości. Sam nie wiem. Ciekawe jak one po czasie tłumaczyły to swoje zachowanie.

Mężczyzna

radas96

Podrywacz
Że więcej osób ma takie podejście, tylko nie wszyscy o tym mówią otwarcie.

Ja wiem czy głupie, jeśli faktycznie brzydzi się po murzynie to co miał zrobić?
no przecież dopiero co mieliśmy tu podawaną statystykę chorób wiadomo jakich z tamtych stron - a przecież nie wiadomo czy używali zabezpieczenia no więc może być strach po takiej osobie