W celu sprawdzenia, czy warto stawiać na białe, czy na czarneW jakim celu?

W celu sprawdzenia, czy warto stawiać na białe, czy na czarneW jakim celu?
A to jeśli tak, to nie omieszkam tego zrobićW celu sprawdzenia, czy warto stawiać na białe, czy na czarne![]()
Nicole Aniston"Dziewczyny lubią brąz"...
Kurde....A to nie nasza Magia??!![]()
Hehe...Wiem, ale Magia wydaje się podobna do niej trochęNicole Aniston
Z tego co się orientuję to obecnie Nicole już tak dobrze nie wyglądaHehe...Wiem, ale Magia wydaje się podobna do niej trochęTeż ma fajne cycki i szczupla blondyna
![]()
A wyglądał ten plastik bombastik kiedyś dobrze?Z tego co się orientuję to obecnie Nicole już tak dobrze nie wygląda
A co ty taki ciągle naburmuszony chodzisz?A wyglądał ten plastik bombastik kiedyś dobrze?
Akurat jak pisałem to siedziałem, a nie chodziłemA co ty taki ciągle naburmuszony chodzisz?![]()
Uwielbiasz się droczyć, co nie?Bywa też tak....
![]()
To jest fejk!!!!Bywa też tak....
![]()
Co chciałaś powiedzieć tym zdjęciem?Bywa też tak....
![]()
A może to czarny cuckold przyprowadził białego byczka dla żony?Co chciałaś powiedzieć tym zdjęciem?
Jeśli to oni są rodzicami tego dziecka, to może je adoptowali, a może to jakiś rodzaj anomali genetycznej.
Strasznie zjechała poziomemZ tego co się orientuję to obecnie Nicole już tak dobrze nie wygląda
Ciekawa opcja. Nie słyszałem o tym, ale wyobrażam sobie, że to możliwe. Nie wiem jakie perwersje seksualne mają czarni faceci lub czarne kobiety. Ciekawe jak czarni faceci podchodzą do seksu ich kobiet z białymi i czy mają z tym jakiś problem.A może to czarny cuckold przyprowadził białego byczka dla żony?
Albo w mieście była jakaś impreza wyłącznie dla czarnych pań i białych panów jak ta co u nas w Warszafce miała być z murzynami?
Słyszałem, że są rejony w Afryce, że biali są uważani za atrakcyjnych.Myślisz, że w tą stronę to niemożliwe?
Skoro białe tak się zachwycają czarnymi, to może czarne mają podobnie w stosunku do białych?
Piotr Polo Przywarski mówił, że Azjatki to się strasznie śliniły na niego, mógłby się tam na śmierć zaruchać takie chętne były na dużego, białego chłopa z brodą, muszę go zapytać jak to w Afryce wyglądało, czy murzynki też traktowały go jako atrakcyjny obiekt seksualny, czy tradycyjnie jako chodzący bankomat.
Czyli jest nadzieja dla wszystkich tych Userów, Stroiczków czy Randomów...Słyszałem, że są rejony w Afryce, że biali są uważani za atrakcyjnych.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 16 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 2 | |
| R | Libido therapy na większą ochotę na seks czy warto? | Porady seksualne | 11 | |
| T | "Seks dzień" | Seks | 8 | |
|
|
Seks w wysokim oknie, na wysokim piętrze... | Fantazje erotyczne | 2 |