• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Kobieta

Anka 75

Biegły Uwodziciel
I często jesteśmy tak traktowani w Niemczech. No i jeśli faktycznie mają uzasadnienie do tego, to czemu się dziwić?

Mylisz ankiety ze statystyką. Statystyki opierają się na suchych danych, takie jak zgłoszenia przestępstw.

Szybko czyli nawet na potrzeby rozmowy - nie jesteśmy w stanie rozmawiają o ogóle zanalizować każdej indywidualnej sytuacji.

To już kwestia moich wyników. Ale znam się na tym bardzo dobrze.

Nawet nie muszę się stawiać bo znam masę czarnych. I sami mówią, że im tutaj bardzo dobrze i społeczeństwo jest do nich życzliwe. To lewa strona ma jakieś urojone problemy i krzyczy o rasizmie społecznym, którego nie ma.

No i nikogo nie obrażam. Mówienie prawdy i faktów nie musi być obrażaniem.

Że co? XD XD XD A dlaczego niby ktoś ma oceniać czy jestem tolerancyjny czy nie? XD Tym bardziej jak tutaj widać, że ludzie nie rozumieją znaczenia tego słowa. XD

Definicja jest prosta i ją spełniam. Nie krzywdzę i nie atakuję nikogo za jego kolor skóry.

I z mojej strony obrażania nie było. Mówienie o faktach to nie jest obrażanie.

-------------------
W ogóle śmieszne jest to jak ci co krzyczą o tolerancji, w ogóle nie mają jej wobec ludzi o innych poglądach. Sam fakt, że ja czy @Magia2000 wypowiadamy się mając inne zdanie, potrafi wywołać u was tak negatywne emocje, że od razu widać, że to nie my mamy problem z tolerancją.
Nie macie innego zdania, tylko to Wy macie problem z tolerancją i nie rozumiecie co to jest akceptacja.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
I często jesteśmy tak traktowani w Niemczech. No i jeśli faktycznie mają uzasadnienie do tego, to czemu się dziwić?
No to właśnie w tym problem, że działania jakiejś grupki Polaków wpływają na odbiór całego naszego narodu.
Mylisz ankiety ze statystyką. Statystyki opierają się na suchych danych, takie jak zgłoszenia przestępstw.
A ty uważasz, że statystyki policyjne zawsze były lub są prawdziwe?
Szybko czyli nawet na potrzeby rozmowy - nie jesteśmy w stanie rozmawiają o ogóle zanalizować każdej indywidualnej sytuacji.
Wg mnie po prostu nie warto generalizować. Ok. Można powiedzieć, że jakaś grupa czarnych robi to czy tamto źle, ale nie że wszyscy.
To już kwestia moich wyników. Ale znam się na tym bardzo dobrze.
Ok.
Nawet nie muszę się stawiać bo znam masę czarnych. I sami mówią, że im tutaj bardzo dobrze i społeczeństwo jest do nich życzliwe. To lewa strona ma jakieś urojone problemy i krzyczy o rasizmie społecznym, którego nie ma.
Jest lub nie ma. To ciągłe zero jedynkowe myślenie. Wśród niektórych po prostu jest i zawsze będzie, a u innych nie ma i nigdy nie było. U jeszcze innych kiedyś było, a teraz nie ma i na odwrót.
No i nikogo nie obrażam. Mówienie prawdy i faktów nie musi być obrażaniem.
To prawda. Nie musi, ale może być.
Że co? XD XD XD A dlaczego niby ktoś ma oceniać czy jestem tolerancyjny czy nie?
Ty widać wiesz wszystko o sobie. Gratuluję.
XD Tym bardziej jak tutaj widać, że ludzie nie rozumieją znaczenia tego słowa. XD
Myślę, że niektórzy dobrze rozumieją
Definicja jest prosta i ją spełniam. Nie krzywdzę i nie atakuję nikogo za jego kolor skóry.
Jeśli obrażasz mówiąc lub pisząc, to również jest krzywdzenie.
MI z mojej strony obrażania nie było. Mówienie o faktach to nie jest obrażanie.
O faktach można mówić w różny sposób.
-------------------
W ogóle śmieszne jest to jak ci co krzyczą o tolerancji, w ogóle nie mają jej wobec ludzi o innych poglądach. Sam fakt, że ja czy @Magia2000 wypowiadamy się mając inne zdanie, potrafi wywołać u was tak negatywne emocje, że od razu widać, że to nie my mamy problem z tolerancją.
Widać, że nie czytałeś jej wszystkich wpisów.
Nie krytykuje każdego wpisu Magii, ale te obraźliwe. Twoich też raczej nie krytykuję o ile trzymają się jakiś norm kultury.

Mężczyzna

Swiezak

Dominujący
Bo zawsze masz do mnie jakieś awersję.
Ja? 🤔
To, że w jednym temacie mamy odmienne poglądy to nie znaczy, że mam awersję. Właśnie to jest ten problem źle rozumianej tolerancji. Duża część osób uważa, że jak w pewnych tematach się nie zgadzamy to od razu jesteśmy wrogami. Ja Cię szanuje i nie mam z Tobą żadnego problemu tak jak z wieloma innymi, z którymi wchodzę w dyskusję jak np Marcina. Zajebisty z niego gość tak bardzo, że uwielbiam go czasem drażnić 😁. Jak go nie było przez parę tygodni to nudno było na grupie. Awersję jak już to tak nazywamy na tym forum miałem może do 3 maks 4 osób.

Kobieta

Anka 75

Biegły Uwodziciel
Ja? 🤔
To, że w jednym temacie mamy odmienne poglądy to nie znaczy, że mam awersję. Właśnie to jest ten problem źle rozumianej tolerancji. Duża część osób uważa, że jak w pewnych tematach się nie zgadzamy to od razu jesteśmy wrogami. Ja Cię szanuje i nie mam z Tobą żadnego problemu tak jak z wieloma innymi, z którymi wchodzę w dyskusję jak np Marcina. Zajebisty z niego gość tak bardzo, że uwielbiam go czasem drażnić 😁. Jak go nie było przez parę tygodni to nudno było na grupie. Awersję jak już to tak nazywamy na tym forum miałem może do 3 maks 4 osób.
Dziękuję za szczerość.

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
5726308.jpg
@Magia2000 Gdyby ten kutas byl biały, to chciałabyś być na miejscu tej dziewczyny? 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ten temat już dawno wykroczył poza pierwotny obszar
Bo nie ma nowych kobiet, które podzieliłyby się swoimi fantazjami lub doświadczeniami na ten temat dlatego został poszerzony o wątki pozaseksualne.
Seks międzyrasowy jest przykładem relacji białych ludzi z czarnymi i w naturalny sposób dotyka problemów rasowych.