Jaki sarkazmPo co? Mądry zrozumiał, głupiemu tłumaczyć nie warto bo i tak nie zrozumie.

Jaki sarkazmPo co? Mądry zrozumiał, głupiemu tłumaczyć nie warto bo i tak nie zrozumie.
Ona... już swoją tożsamość, nakreśliła na tym Forum, więc ten co wie , to odpuści jejJaki sarkazm![]()
Ja ci nie bronię się z murzynami ruchać, choć mnie to brzydzi.Ona... już swoją tożsamość, nakreśliła na tym Forum, więc ten co wie , to odpuści jej![]()
Wiem Słonko już od Ciebie wszystko.... Ja tylko zwracam uwagę, byś przestała w końcu pajacować. Nic więcejJa ci nie bronię się z murzynami ruchać, choć mnie to brzydzi.
dobrze mamusiu, przestanę...Ja tylko zwracam uwagę, byś przestała w końcu pajacować. Nic więcej![]()
A to nie Ty, mnie kiedyś podpiepszyłaś? No sama jestem ciekawa.dobrze mamusiu, przestanę...
Ps.
nie udało się sprowokować żeby podpierdolić do admina... co za peszek![]()
Pięknie podsumowane <3 XDTylko według jednej teorii, którą nawet gdyby uznać za słuszną to sam zobacz, murzyn jest trzeci z lewej, znacznie bliżej mu do małpy niż do człowieka.
![]()
Z taką że trzeba być człowiekiem.Pięknie podsumowane <3 XD
W ogóle ciekawe jest to, z jaką gorliwością wielbiciele murzynów odrzucają wszelkie statystyki.
daj spokój.... napisałam tu elaborat na pół strony dowodzący, że czarni są mniej inteligentni od białych czy azjatów, podałam wiele źródeł NAUKOWYCH, linki do publikacji a one wierzą w zabobony zamiast oczywiste fakty.Pięknie podsumowane <3 XD
W ogóle ciekawe jest to, z jaką gorliwością wielbiciele murzynów odrzucają wszelkie statystyki.
Czyli, że co? Udawać, że fakty nie istnieją i na siłę akceptować wszystko i wszystkich?Z taką że trzeba być człowiekiem.
Wiesz, to może być kwestia fantazji po prostu. W sumie to mi się też z lewaczkami zdarza przespać choć do związku od kobiety wymagam choć trochę logicznego myślenia i ogarnięcia życiowego.daj spokój.... napisałam tu elaborat na pół strony dowodzący, że czarni są mniej inteligentni od białych czy azjatów, podałam wiele źródeł NAUKOWYCH, linki do publikacji a one wierzą w zabobony zamiast oczywiste fakty.
Ktoś podawał tu statystyki przestępczości wśród czarnych, przykłady jak w poszczególnych krajach wzrosła przestępczość wraz z napływem murzynów... to negują, że to nie prawda.
Ance się nie dziwię, bo to prosta, niewykształcona kobieta z prowincji, no i ma swój wiek... ale jak widzę młode, ładne laski pchające się na czarnego kutasa to zastanawiam się, co z nimi jest nie tak...
Zastanawiąjące, że kilka stron wcześniej w tym wątku zgodnie stwierdziły, że ruchać się z czarnym to tak, ale żeby związek z takim tworzyć to nie!
To tak samo jest z rasizmem.Czyli, że co? Udawać, że fakty nie istnieją i na siłę akceptować wszystko i wszystkich?
Ah ten świat, gdzie ludzie nie rozumieją jaka jest różnica między tolerancją a wymuszoną akceptacją...
Jest takie powiedzenie - w ryj ci plują a ty mówisz, że pada.
Są różne rodzaje inteligencji. A słyszałeś o inteligencji emocjonalnej?Wiesz, to może być kwestia fantazji po prostu. W sumie to mi się też z lewaczkami zdarza przespać choć do związku od kobiety wymagam choć trochę logicznego myślenia i ogarnięcia życiowego.
No i nie wiąż też wykształcenia z inteligencją - uczelnie od dawna stały się fabrykami magistrów i byle debil może mieć dyplom. Często ci co studiów nie skończyli są inteligentniejsi co widać choćby po zrozumieniu życia. Właśnie to widać mocno po tych aspektach, o których rozmawiamy.
Nie trzeba być lewakiem by umieć ocenić kiedy ktoś jest rasistą lub ma uprzedzenia rasowe. MOŻNA CZEGOŚ NIE LUBIĆ, ALE WAŻNE JEST TEŻ JAK SIĘ O TYM MÓWI I PISZE. Rozumiesz?Uwielbiam w ogóle jak mnie wyzywają od rasisty, choć w z definicji jestem tak tolerancyjny, że bardziej się nie da. I też mega śmieszne jest jak sam fakt, że kogoś kolorowi nie pociągają seksualnie, w oczach lewactwa jawi się jako rasizm.
A może to z Tobą jest coś nie tak? A widzisz...O tym nie pomyślałaś wykształcona osobodaj spokój.... napisałam tu elaborat na pół strony dowodzący, że czarni są mniej inteligentni od białych czy azjatów, podałam wiele źródeł NAUKOWYCH, linki do publikacji a one wierzą w zabobony zamiast oczywiste fakty.
Ktoś podawał tu statystyki przestępczości wśród czarnych, przykłady jak w poszczególnych krajach wzrosła przestępczość wraz z napływem murzynów... to negują, że to nie prawda.
Ance się nie dziwię, bo to prosta, niewykształcona kobieta z prowincji, no i ma swój wiek... ale jak widzę młode, ładne laski pchające się na czarnego kutasa to zastanawiam się, co z nimi jest nie tak...
A to już inna sprawa. Mnie też to zastanawia i martwi i staram się to zrozumieć....Ale czy ty też chcesz tworzyć związek z każdym , którego bzykniesz?Zastanawiąjące, że kilka stron wcześniej w tym wątku zgodnie stwierdziły, że ruchać się z czarnym to tak, ale żeby związek z takim tworzyć to nie!
Myślałem chwilę o tym i mam pewną hipotezę....
Zastanawiąjące, że kilka stron wcześniej w tym wątku zgodnie stwierdziły, że ruchać się z czarnym to tak, ale żeby związek z takim tworzyć to nie!
Haha...Widzę, że wkraczamy w erę AI
A jak ty chcesz prowadzić jakąkolwiek dyskusję bez uogólniania kiedy na świecie jest ponad 8 miliardów osób?To tak samo jest z rasizmem.
Trzeba patrzyć na ludzi jednostkowo i indywidualnie, a nie wrzucać wszystkich do jednego worka. Jeśli piszesz negatywnie o całych grupach i nawet nie bierzesz pod uwagę wyjątkowości poszczególnych jednostek, to ma to znamiona silnego uprzedzenia i raczej braku tolerancji.
Nie tylko słyszałem, ale używam jej zawodowo na co dzień. Jednak nie wiem co ma piernik do wiatraka, bo ona się nijak nie ma do tego o czym rozmawiamy. Więc chyba ty nie wiesz czym ona jest.Są różne rodzaje inteligencji. A słyszałeś o inteligencji emocjonalnej?
To mam kłamać? Jeśli sądzę coś o kimś i mam do tego podstawy oparte na konkretnych sytuacjach to dlaczego niby mam to ukrywać?Nie trzeba być lewakiem by umieć ocenić kiedy ktoś jest rasistą lub ma uprzedzenia rasowe. MOŻNA CZEGOŚ NIE LUBIĆ, ALE WAŻNE JEST TEŻ JAK SIĘ O TYM MÓWI I PISZE. Rozumiesz?
Z definicji tolerować można tylko coś, czego się NIE akceptuje. Tak więc tak - jestem tolerancyjny. Właśnie dlatego, że nie akceptuję kogoś/czegoś w całości, ale toleruję i nie podejmuję działań przeciwko temu komuś tylko opierając się na tym, że coś mi w tym kimś nie odpowiada.Fajnie, że sam siebie oceniasz jako tolerancyjnego.Grunt to dobre mniemanie o sobie
![]()
Jeszcze zobaczysz, że Marcin zasady i teorie układa tylko pod siebie. Podam przykład mówi o patrzeniu indywidualnie, a wychodzi z założenia, że każdy czarny ma dużą kutange większą od białych. Jak kobiety piszą, że nie ich "bajką" jest seks z czarnymi to zarzuca rasizm lub twierdzi, że to nie prawda.A jak ty chcesz prowadzić jakąkolwiek dyskusję bez uogólniania kiedy na świecie jest ponad 8 miliardów osób?
Jeśli rozmawiamy o tendencjach danych grup społecznych to opieranie się na statystykach jest jak najbardziej prawidłowe.
Poza tym - stereotypy nie biorą się znikąd. Ignorowanie ich jest zwyczajnie głupotą. Oczywiście, przy ocenie konkretnej jednostki należy wziąć pod uwagę cechy indywidualne, ale kiedy trzeba na szybko ocenić sytuację, kiedy jednostka nie jest konkretnie wskazana i opisana, bądź nie mamy szczegółowych danych na jej temat, oparcie się na statystyce jest prawidłowe.
Dlatego uważam, że imigrantów szturmujących granicę, czy przypływających łodziami powinno się traktować ołowiem a nie klękać przed nimi czy rozkładać nogi, albo dawać im socjal... Nawet jeśli przy okazji podziurawi się jednego "porządnego murzyna" to trudno, sam się na to zdecydował.A teraz co się dzieje? Przyjeżdżają do nas youtuberzy i inne gwiazdy z neta ze świata i są w szoku jak w Polsce jest bezpiecznie, że kobieta może wyjść sama w porze wieczorowej na miasto. Jak jakaś drużyna wygrywa lub przegrywa to sklepy i samochody są całe.
Nawet UE już Polskę i granicę z Białorusią podaje za wzór w związku z kryzysem migracyjnym.
Gdzie są Ci lewacy teraz co najbardziej krzyczeli i wyzywali od lewaków i prawakow? Jakoś cicho siedzą teraz. A to zaledwie 2-3 lata minęło.
Reasumując genów, kultury i pochodzenia w zdecydowanej większości się nie zmieni.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
M Bi szuka kobiety, mężczyzny lub parki na seks bez zobowiązań | Ogłoszenia | 15 | |
| S | Seks z prawiczkiem | Seks | 2 | |
| R | Libido therapy na większą ochotę na seks czy warto? | Porady seksualne | 5 | |
| T | "Seks dzień" | Seks | 8 | |
|
|
Seks w wysokim oknie, na wysokim piętrze... | Fantazje erotyczne | 2 |