• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Nie szukam żadnej sprzeczki, tylko chcę poznać zdanie innych w tej kwestii tak jak Ty w sprawie fantazji kobiet o czarnych maczugach.
Nie działa w dwie strony. Czy słyszałeś, żeby kiedyś czarny był oskarżony o rasizm w stronę białego? Czy był kiedyś skazany? Czy był piętnowane w necie czy mediach rasistowskie zachowania w stronę białych? Nie i nie dlatego, że tego nie było tylko dlatego, że nie jest to poprawne politycznie, a lewicowy świat chciał, żeby biali klękali przed Afroamerykanami.
Ale to problem białych, że dają to sobie robić. Przecież poprawności politycznej nie wymyślili czarni. To biali forsują taka postawę. Skądinąd dobrze, tylko to trzeba robić z głową.
Przyznam szczerze, że częściej słyszałem jednak o rasistowskich komentarzach względem czarnych niż białych

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Czy czarnoskórzy mają duże? Z tym bym polemizował. Wśród białych też występują duże rozmiary. Na żywo widziałem tylko jednego czarnoskórego nago i niczym się nie wyróżniał. Miałem kumpla, który grał amatorsko w piłkę kopaną na wyspach i kiedyś mi powiedział, że jak szli pierwszy raz z czarnoskórymi pod prysznic, to zwyczajnie bał się, że wpadnie w kompleksy. Rzeczywistość podobno nie była tak okrutna. Podobno największego z całej grupy miał Litwin.

Kobieta

PaniMargaret

Biegły Uwodziciel
Czy czarnoskórzy mają duże? Z tym bym polemizował. Wśród białych też występują duże rozmiary. Na żywo widziałem tylko jednego czarnoskórego nago i niczym się nie wyróżniał. Miałem kumpla, który grał amatorsko w piłkę kopaną na wyspach i kiedyś mi powiedział, że jak szli pierwszy raz z czarnoskórymi pod prysznic, to zwyczajnie bał się, że wpadnie w kompleksy. Rzeczywistość podobno nie była tak okrutna. Podobno największego z całej grupy miał Litwin.
Ja mówię tylko to co widziałam, każdy czarnoskóry z którym sie spotkałam miał dużego albo za dużego, nie trafił mi się żaden mikrus. Nawet czytałam kiedyś artykuł o tym który mówił o tym że panowie z Afryki a szczególnie zachodniej mają większe

Mężczyzna

Marcin 43

Instruktor seksu
Ja mówię tylko to co widziałam, każdy czarnoskóry z którym sie spotkałam miał dużego albo za dużego, nie trafił mi się żaden mikrus. Nawet czytałam kiedyś artykuł o tym który mówił o tym że panowie z Afryki a szczególnie zachodniej mają większe
Co dla Ciebie oznacza duży i gdzie zaczyna się za duży?

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Chciałbym tylko przypomnieć, że to są jednostkowe i subiektywne opinie. Na dodatek rozmawiamy o wrażeniach i preferencjach, więc wyciąganie jakichkolwiek ogólniejszych wniosków jest zgoła nieuzasadnione. Dla przeciwwagi: moja małżonka nie lubi dużych wacków i do czarnoskórych kochanków ma podejście ambiwalentne, wychodząc z założenia, że "nie karnacja, lecz chęć szczera zrobi z ciebie kawalera".

Mężczyzna

bsquare

Biegły Uwodziciel
Wybacz, ale brzmi to trochę enigmatycznie

Pytasz o wrażenia, więc dostajesz opis wrażeń. Jako mężczyzna nie bardzo możesz się z nimi utożsamić, bo niby jak? Ciężko to wszystko rozbierać na czynniki pierwsze, dlatego musisz się zadowolić tym, co dostałeś, czyli opinią pewnej kobiety, która miała okazję spróbować seksu z czarnoskórym mężczyzną i stwierdziła, że jej to odpowiada. Jak sama zaznaczyła, opisuje to ze swojej perspektywy, czyli nie siląc się na uogólnienia i daleko idące wnioski.