Ktoś kiedyś rozkminił te fantazje kobiet.No i na dodatek to raczej mocno perwersyjna, odważna forma kontaktu szczególnie dla dla białych kobiet.
Potrzebują bezpieczeństwa, jaką daje mąż, i "szaleństwa", jaką daje czarny / inny facet

Ktoś kiedyś rozkminił te fantazje kobiet.No i na dodatek to raczej mocno perwersyjna, odważna forma kontaktu szczególnie dla dla białych kobiet.
Czy dużo to nie wiem ale znam.Dużo znasz kobiet, które przyznają się do takich fantazji?
Ktoś kiedyś rozkminił te fantazje kobiet.
Potrzebują bezpieczeństwa, jaką daje mąż, i "szaleństwa", jaką daje czarny / inny facet![]()
Czyli jeśli kogoś nie pociąga, albo odpycha seks z murzynami to jest niedoruchany?Mam być złośliwy?
O frustracji.....jeśli facet, to że samemu nie może dorównać czarnemu, a jeśli kobieta, to że jej facet nie może dorównać czarnemu....
Gdyby byli szczęśliwi i zaspokojeni, to by nikt się nikogo o nic nie czepiał, a tym bardziej o kolor skóry.
Jednak miałaś racjęPewnie znowu o jakichś jego teoriach z dupy.![]()
Powiedz mi szczerze, po co w ogóle udzielasz się w temacie, który Ciebie Dziewczyno nie dotyczy. Nie wstyd Ci że nie rozumiesz o co było pytanie u źródła?Czyli jeśli kogoś nie pociąga, albo odpycha seks z murzynami to jest niedoruchany?
Jednak miałaś rację![]()
Zmienia wiele. Działa na zmysły.@Magia2000 @kaami a wogóle kolor skóry cokolwiek zmienia w sypialni ??
Żebyś chciał wiedzieć że masz rację.Ten temat jest idealny jak chce się poczytać forumowe dramy![]()
U mnie zmienia na tyle, że z kimś innej rasy to w ogóle nie byłabym w stanie wylądować w sypialni. Dla mnie to nienaturalne i myśl o takim zbliżeniu mnie odrzuca.@Magia2000 @kaami a wogóle kolor skóry cokolwiek zmienia w sypialni ??
Ty także nie orientujesz się czego ten temat dotyczy? Naprawdę Dziewczyny jesteście tak dziwne? Przecież ludzie będą się z Was śmiać.U mnie zmienia na tyle, że z kimś innej rasy to w ogóle nie byłabym w stanie wylądować w sypialni. Dla mnie to nienaturalne i myśl o takim zbliżeniu mnie odrzuca.
Ktoś zadał pytanie to odpowiadam. No i tak szczerze mówiąc to mam to w dupie czy jakiś no name na forum będzie się ze mnie śmiał.Ty także nie orientujesz się czego ten temat dotyczy? Naprawdę Dziewczyny jesteście tak dziwne? Przecież ludzie będą się z Was śmiać.
Rozumiem, ale po co rozbijać temat który dotyczy czego innego. No weź sama pomyśl.Ktoś zadał pytanie to odpowiadam. No i tak szczerze mówiąc to mam to w dupie czy jakiś no name na forum będzie się ze mnie śmiał.![]()
A czego dotyczy ten temat i 153 strony wypowiedzi?Ty także nie orientujesz się czego ten temat dotyczy? Naprawdę Dziewczyny jesteście tak dziwne? Przecież ludzie będą się z Was śmiać.
Parę miesięcy później i nadal zero refleksjiCzyli jeśli kogoś nie pociąga, albo odpycha seks z murzynami to jest niedoruchany?
A jednak nadal tu jesteścieJednak miałaś rację![]()
Temat jest 'seks z czarnym'Powiedz mi szczerze, po co w ogóle udzielasz się w temacie, który Ciebie Dziewczyno nie dotyczy. Nie wstyd Ci że nie rozumiesz o co było pytanie u źródła?
W pewnym sensie masz racjęMyślę, że może mieć w tym swój udział aktualny kontekst społeczny współczesnej Europy. Waśnie na tle narodowym to walka my versus oni, biali vs czarni, autochtoni vs imigranci. Ta walka też się odbywa w sferze seksualnej.
Może czarni chcą skolonizować "nasze" kobiety, tak jak my kiedyś ich ląd?
Mają ku temu duże orężeWalka trwa.
Okoliczności które sami im stworzyliśmy.Mają oręż i sprzyjające okoliczności.
Aktualny czas bardzo sprzyja przejawianiu inicjatywy seksualnej przez kobiety i takim formom jakie im odpowiadają
bez ogladania sie na normy społeczne, dotychczas w tej kwestii obowiązujące
Dotyczy to również tematu wątku
Stresował się, że zaraz w chomąto go zapniesz i dlatego mu opadałMoja żona ruchała się z czarnym przy mnie.
Nie miał jakiegoś dużego kutasa może większego ode mnie ale ciągle mu opadał i musiała robić mu co chwilę loda.