Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Właśnie ostatnio miałem zabawę w większym gronie i był tam również czarny facet - bylo milo, spoko, ciekawe i warte doświadczenie Next week szykuje się kolejne spotkanie bo wszyscy świetnie się bawili
Właśnie ostatnio miałem zabawę w większym gronie i był tam również czarny facet - bylo milo, spoko, ciekawe i warte doświadczenie Next week szykuje się kolejne spotkanie bo wszyscy świetnie się bawili
Ojj tak! Padła taka propozycja i w sumie czemu nie, zawsze bawiliśmy się z białą parą a teraz znajoma ma chłopaka z Kenii i okazało się że był otwarty podobnie jak my
Chyba prędzej pozna się po startych znajomościach murzyna w parze niż kogoś sensownego tutaj haha.
Ojj tak! Padła taka propozycja i w sumie czemu nie, zawsze bawiliśmy się z białą parą a teraz znajoma ma chłopaka z Kenii i okazało się że był otwarty podobnie jak my
Pozytywne, przede wszystkim fajnie sie gadało przed. Standardowo wypilismy parę drinków, poznaliśmy się, dobrze mówi po angielsku. Jak już bylo miło Diana wyszła do toalety i zgasiła światło w pokoju. Każdy zrozumiałem że to znak
Umiał współpracować - o tak to nazwę
Chyba prędzej pozna się po startych znajomościach murzyna w parze niż kogoś sensownego tutaj haha.
Z Kenijczykiem nie miałam okazji (lub nie wiedziałam że akurat pochodzi) .
Ale Ghana ,tak, gęsia skórka i dreszcze , panowie z tego kraju to moi faworyci.
Wiesz, w środę koleś był na poziomie i na pewno był to jego pierwszy raz w większym gronie więc się bardzo starał. Ale tak było fajnie widzieć że dziewczyny kręci to że posuwamy je na zmianę i po pierwszym "?bliższym zaznajomieniu się" poszło entuzjastycznie
Wiesz, w środę koleś był na poziomie i na pewno był to jego pierwszy raz w większym gronie więc się bardzo starał. Ale tak było fajnie widzieć że dziewczyny kręci to że posuwamy je na zmianę i po pierwszym "?bliższym zaznajomieniu się" poszło entuzjastycznie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.