Dość mam już niską samoocenę...nie musisz mi dokładaćCo by z tego zakalca nie było![]()
Dość mam już niską samoocenę...nie musisz mi dokładaćCo by z tego zakalca nie było![]()
To po co sie wdajesz w dziwne rozmowyDość mam już niską samoocenę...nie musisz mi dokładać![]()
Każdy ma swoją strefę komfortu...moją jest SexForumTo po co sie wdajesz w dziwne rozmowySiedż cicho jak ja
![]()
Moją też, ale unikam stresuKażdy ma swoją strefę komfortu...moją jest SexForum![]()
Z pierwszym zdaniem się zgadzam...z drugim w sumie teżMoją też, ale unikam stresu
Mam go w realu po czubek łba...
O to chodziło, miało być zabawnie.Czyli mam rację...masz na Mnie ochotę...ale nie tak jak 99% facetów by Sobie tego życzyła
PS. Dzięki.poprawiłaś Mi chociaż trochę humor![]()
Ja ciastek unikam, trzeba trzymać linię, ale lukier mogę zlizaćMasz na Mnie ochotę?
U Mnie Ci lukru nie zabraknie...tylko musisz Mi słodzićJa ciastek unikam, trzeba trzymać linię, ale lukier mogę zlizać![]()
Ja ciastek unikam, trzeba trzymać linię, ale lukier mogę zlizać![]()
Cześć MłodaJa ciastek unikam, trzeba trzymać linię, ale lukier mogę zlizać![]()
Polska jest z Ciebie dumnaJa mam doswiadczenie i to niemale, w czasie studiow bylam na Erasmusie i dzielnie podtrzymywalam mit Polki skaczacej na czarnych fajach![]()
Juz czekaja na przerzut z niemieckiej granicy.Chętnie się podłącze, jestem zainteresowany doświadczeniami bo mamy taką fantazję z żoną. Może znacie kogoś bbc?
Eh, w Warszawie można zobaczyc wielu czarnoskórych na ścieżkach rowerowych i na skuterach. Są legalnie i są potrzebni do rozwożenia jedzenia.Juz czekaja na przerzut z niemieckiej granicy.
Myslisz ze oni cale zycie beda rozwozic jedzenie? Niedlugo beda sie domagac o wiecej i zapragnie im sie bialych kobiet bo w tym celuja. Jesli ktorejs pani to pasuje to droga wolna .Przede wszystkiem dla nich staly zwiazek nie istnieje.Eh, w Warszawie można zobaczyc wielu czarnoskórych na ścieżkach rowerowych i na skuterach. Są legalnie i są potrzebni do rozwożenia jedzenia.
Nie za bardzo mogą się domagać więcej. Ale pragnących z nimi seksu białych kobiet nie zabraknie.Myslisz ze oni cale zycie beda rozwozic jedzenie? Niedlugo beda sie domagac o wiecej i zapragnie im sie bialych kobiet bo w tym celuja. Jesli ktorejs pani to pasuje to droga wolna .Przede wszystkiem dla nich staly zwiazek nie istnieje.
Miałam przyjemność z trzema, raz w czasie studiów potem jeszcze z dwoma, jest mit że oni śmierdzą, ja wiem że wcale nie.Ja mam doswiadczenie i to niemale, w czasie studiow bylam na Erasmusie i dzielnie podtrzymywalam mit Polki skaczacej na czarnych fajach![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
W | Związek z osobą z seks biznesu | Związki | 2 | |
M | Jak czesto uprawiacie seks? | Porady seksualne | 11 | |
M | Kiedy i w jakiej pozycji uprawialiście ostatnio seks? | Seks | 1 | |
M | Seks z kobietą 50+ | Seks | 46 | |
S | Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem | Seks | 16 |