A ty swojeNosi im pizzę w reklamówkach pod płot na granicy

Wiesz, że każdym swoim wpisem podbijasz ten temat?
Wydawało mi się, że wolałabyś aby zniknął w czeluściach piekielnych

A ty swojeNosi im pizzę w reklamówkach pod płot na granicy
Ty się słonko już nie odzywaj, bo ludzie pisali że jesteś wulgarnym i złośliwym facetem. Pokaż się i porozmawiamyNosi im pizzę w reklamówkach pod płot na granicy
Już się pokazała...tylko trzeba wiedzieć gdzie szukaćTy się słonko już nie odzywaj, bo ludzie pisali że jesteś wulgarnym i złośliwym facetem. Pokaż się i porozmawiamy![]()
Panie CiachoJuż się pokazała...tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać![]()
W dziale pośladkowymPanie Ciachogdzie ? Pewnie to nie tajemnica.
Pokazać ci fiuta? Ale najpierw ty pokaż swojegoTy się słonko już nie odzywaj, bo ludzie pisali że jesteś wulgarnym i złośliwym facetem. Pokaż się i porozmawiamy![]()
Pokaż mi fiutka. To raczej Ciebie wulgarny gnojku oskarżają. Nie mnie.Pokazać ci fiuta? Ale najpierw ty pokaż swojego
Pisali, że masz większego ode mniePokaż mi fiutka. To raczej Ciebie wulgarny gnojku oskarżają. Nie mnie.
Nie mamPisali, że masz większego ode mnie![]()
Ale chętnie się z Tobą spotkamPisali, że masz większego ode mnie![]()
Ja też się z Wami spotkam piękne PanieAle chętnie się z Tobą spotkam![]()
Kręcą Cię takie układy: Ty, babcia i wnuczka?Ja też się z Wami spotkam piękne Panie![]()
A Ciebie nie?Kręcą Cię takie układy: Ty, babcia i wnuczka?
Nie jesteś ciekawa?Kręcą Cię takie układy: Ty, babcia i wnuczka?
Z tego co pamiętam to babcię wilk zjadł...została tylko wnuczka i myśliwyKręcą Cię takie układy: Ty, babcia i wnuczka?
Wilk był czarny, więc wpisuje się w temat wątku.Z tego co pamiętam to babcię wilk zjadł...została tylko wnuczka i myśliwy![]()
Nie wiemy tylko co się zadziało po napisach końcowych między myśliwym a wnuczkąWilk był czarny, więc wpisuje się w temat wątku.
Na koniec chyba został zastrzelony i wypatroszony, więc zakończenie szczęśliwe jak to w bajkach![]()
Nie wiemy tylko co się zadziało po napisach końcowych między myśliwym a wnuczką![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 5 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 30 | |
H | Skąd nagła ochota na seks | Seks | 7 |