• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Ale boli dupka bo jakis % kobiet woli wybrac czarnego z duzym chujem zamiast bialego polaka :ROFLMAO:
Denerwują mnie już te komentarze o czarnych, które nie mają związku z tematem, dlatego przychylam się do twojej opinii.

Ja uważam, w skrócie, że cały rasizm wynika z zazdrości białego o czarnego fiuta. Biali dostrzegli tu zagrożenie dla siebie i próbują jak mogą deprecjonować czarnych na każdym polu aby obrzydzić czarnych białym kobietom. Problem w tym, że sami stają się obrzydliwi w swoich atakach, co z kolei odpycha ich od ich własnych kobiet i przewrotnie może kierować w ręce czarnych.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Ja uważam, w skrócie, że cały rasizm wynika z zazdrości białego o czarnego fiuta. Biali dostrzegli tu zagrożenie dla siebie i próbują jak mogą deprecjonować czarnych na każdym polu aby obrzydzić czarnych białym kobietom. Problem w tym, że sami stają się obrzydliwi w swoich atakach, co z kolei odpycha ich od ich własnych kobiet i przewrotnie może kierować w ręce czarnych.
Nie bądź rasistą nie wyzywaj mnie od białych i nie obrażaj swoich bogów używając słów powszechnie obraźliwych i rasistowskich. Mi by przez usta nie przeszło takiej słowo czarny, dobrze że to napisać mogę.

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Ale boli dupka bo jakis % kobiet woli wybrac czarnego z duzym chujem zamiast bialego polaka :ROFLMAO:
Naprawdę nie mam pojęcia skąd u was tyle kompleksów w stosunku do czarnych. No i te mityczne "wielkie czarne pały". Serio myślisz, że te średnio o 2 cm większe od europejskich penisy robią taką wielką różnicę?
Zresztą gdybyś czytał to co piszą panie z tego forum o dużych przyrodzeniach, to byś wiedział, że dla większości pań, wielki wcale nie jest lepszy od średniego.
Wy jednak zawsze wiecie lepiej od kobiet, co jest lepsze dla płci pięknej. 🤦