Niestety to bullshit. WWF Polska odcięła się od tej imprezy.
Nie rozumiem po co ta ściema.
Niestety to bullshit. WWF Polska odcięła się od tej imprezy.
Nie rozumiem po co ta ściema.
Czarni działają w ten sposób tylko na swoją niekorzyść, bo wychodzą na nieuczciwych cwaniaków
Tam podobno jest pokój do nagrywania audiowideo.Skoro organizatorzy decydują się na taki krok to muszą czuć się pewnie.
Niepotrzebne im to.Czarni działają w ten sposób tylko na swoją niekorzyść, bo wychodzą na nieuczciwych cwaniaków
TakTam podobno jest pokój do nagrywania audiowideo.
Poszłabyś do takiego pokoju?![]()
A charyzma ma jakiś kolor?Kiedy brakuje charyzmy, to kolor skóry musi robić za atrakcję?
A charyzma ma jakiś kolor?
Może być charyzmatyczny biały, jak i czarny.
Ja też wolałbym aby ludzie przy wyborze partnera kierowali się innymi cechami niż tylko kolor skóry, no ale każdy może mieć jakieś skłonności ,preferencje czy fetysze![]()
Charyzma to wszystko co Cię podnieca u faceta?Czarny, biały, beżowy… charyzma świeci mocniej niż pigment. A preferencje? Grunt, żeby nie były jedynym argumentem.
Charyzma to wszystko co Cię podnieca u faceta?
Też pewnie masz jakieś upodobania![]()
No to żeś mnie zaintrygowała terazCharyzma to zdecydowanie jedno z tych rzeczy, które mnie pociągają — ale nie tylko to. Każdy ma swoje słabe punkty, nie? I wiem, że oprócz charyzmy, lubię pewność siebie, poczucie humoru… i, hm, może jeszcze coś, o czym wolałabym się nie rozpisywać. 🫢![]()
Chodzi , chodzi.Przeciez to oczywiste ze tu chodzi o wielkie przyrodzenia czarnych, zreszta nie ukrywam ze nawet mnie imponuja ich sprzety ale tez nie kazdy czarny ma duzego a napewno ladnie wygladajacego
no to wlasnie pokazales komu media zrobily z mozgu kisielPytanie która szanująca kobieta w realu chce mieć doczynienia z leniem. brudasem w większości kryminalistą...ludzie media wam z mózgów totalną sieczkę zrobiły....![]()
Lepiej powiedz kim jesteś....Charyzma to zdecydowanie jedno z tych rzeczy, które mnie pociągają — ale nie tylko to. Każdy ma swoje słabe punkty, nie? I wiem, że oprócz charyzmy, lubię pewność siebie, poczucie humoru… i, hm, może jeszcze coś, o czym wolałabym się nie rozpisywać. 🫢![]()
Z pewnością nie mi. Mieszkam na zachodzie gdzie tych brudasów pełno wszędzie i za 80% przestępstw odpowiadają czarni. Fakty dostępne publicznieno to wlasnie pokazales komu media zrobily z mozgu kisiel
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Mężczyźni i seks – czyli jak zrozumieć te tajemnicze istoty | Seks | 28 | |
![]() |
Seks, randka, księżyc | Poza tematem | 59 | |
![]() |
Idealny seks | Seks | 21 | |
M | Seks oralny, analny | Seks | 6 | |
M | Seks analny czas | Seks | 29 |