• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
....
Staram się aby aby moje rozmowy nie miały charakteru szczegółowych przesłuchań, przynajmniej na ogólnym;)
Kiedy już ktoś odpowiada na ogólnym, to nie chce mi się przechodzić na priv za bardzo, bo liczę, że inni może też dorzucą do rozmowy swoje 2 grosze 😉
Badam tu kobiety grupowo 😆, a na priv indywidualne , bardziej interesujące mnie pojedyńcze przypadki 😁😉
Seks z czarnym dla mnie nie jest wyskokiem. Jest po prostu stosunkowo nowym zjawiskiem socjologicznym.
Pytanie jak trwale i głęboko zapisze się w kulturze seksualnej Polski i "białej części świata" to zjawisko?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Poza darmowym wejściem nie dostrzegłem tu żadnych cech wskazujących na formy zarobkowania uczestników.
Nie mam zamiaru zabierać głosu w sprawie motywacji jej uczestników z uwagi na fakt, że mnie to po prostu nie obchodzi:)
Ciekawe swoją drogą ile kobieta zapłaciłaby kasy za seks z czarnym?
Tam teraz biorą 100zl za wejście. Może niedługo stawka wzroście do 200? 300zl? 😁

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Ciekawe swoją drogą ile kobieta zapłaciłaby kasy za seks z czarnym?
Tam teraz biorą 100zl za wejście. Może niedługo stawka wzroście do 200? 300zl? 😁
Nie wiem ile by zaplaciła:unsure: Natomiast wiem, że nowe pokolenia kobiet dysponują (same;)) znacznymi zasobami finansowymi.
Stać je na takie rozrywki, jeżeli tylko zechcą i nie tylko Warszawa pozostaje im do ich realizacji😁

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Kiedy już ktoś odpowiada na ogólnym, to nie chce mi się przechodzić na priv za bardzo, bo liczę, że inni może też dorzucą do rozmowy swoje 2 grosze 😉
Badam tu kobiety grupowo 😆, a na priv indywidualne , bardziej interesujące mnie pojedyńcze przypadki 😁😉

Pytanie jak trwale i głęboko zapisze się w kulturze seksualnej Polski i "białej części świata" to zjawisko?
Biała część świata zrobiła zwrot w stronę konserwatyzmu i od tego zależy moim zdaniem trwałość tego zjawiska.
Poczekamy gdzie ta łajba wyladuje, czy w porcie, czy też na mieliznie;)
Mnie na privie trudniej, nie mam Twojego talentu do łamania zapór🙈😂 Nieśmiały jestem😌

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
W uzupełnieniu moich postów zwracam uwagę na fakt, że czynnikiem ograniczającym rozpowszechniane się tendencji seksu z czarnym jest po prostu niechęć kobiet do tego rodzaju seksu i nie należy tego nadmiernie drążyć. Jest to naturalne i nie ma często drugiego, czy trzeciego dna:)
Może prosciej - nie kazda to lubi:ROFLMAO:

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
W uzupełnieniu moich postów zwracam uwagę na fakt, że czynnikiem ograniczającym rozpowszechniane się tendencji seksu z czarnym jest po prostu niechęć kobiet do tego rodzaju seksu i nie należy tego nadmiernie drążyć. Jest to naturalne i nie ma często drugiego, czy trzeciego dna:)
Może prosciej - nie kazda to lubi:ROFLMAO:
Ok. Tylko z takimi to chyba nie mamy tu tematu do rozmów 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Biała część świata zrobiła zwrot w stronę konserwatyzmu i od tego zależy moim zdaniem trwałość tego zjawiska.
Poczekamy gdzie ta łajba wyladuje, czy w porcie, czy też na mieliznie;)

Mnie na privie trudniej, nie mam Twojego talentu do łamania zapór🙈😂 Nieśmiały jestem😌
Ale za to sympatyczny i dowcipny. Dołóż do tego jeszcze niezłą fotę swojego mega kutasa i każda jest twoja 😁😉