• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Zasada jest prosta, nie płacą osoby pożądane. Na przykład kobiety nie ponoszą opłat na forach, wejściach do klubów , itp. płacą pożadający.
Nie ma tu nic dziwnego, ta sama zasada:)
Dla mnie to jednak dziwne...bo zazwyczaj to kobiety są obiektemi pożądania

Czyżby dla czarnych białe kobiety takimi nie były? 😆

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
A ja nie wiem dla kogo to bardziej upokarzające...
Dla czarnych? Bo oni lub ich symboliczni "alfonsy"( organizatorzy imprezy) będą zarabiać na seksie, jak męskie prostytutki
Czy dla kobiety? Bo nie dość, że ją bzykną, to jeszcze musi za to zapłacić
Poza darmowym wejściem nie dostrzegłem tu żadnych cech wskazujących na formy zarobkowania uczestników.
Nie mam zamiaru zabierać głosu w sprawie motywacji jej uczestników z uwagi na fakt, że mnie to po prostu nie obchodzi:)

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Haha...Czarni będą zarabiać za bzykanie białych Polek
Nie, czarnoskórzy po prostu zabawią się, a białe kobiety wpłacą coś na cel "charytatywny", a w istocie na ochronę przyrody.
Czyżby dla czarnych białe kobiety takimi nie były? 😆
Nie, gdyby nie pożądali, to by nie uczestniczyli w takich orgiach.
Najprawdopodobniej białym kobietom w Warszawie nie wystarczą już Białorusini i Ukraińcy i pragną one czarnoskórych.

Mężczyzna

Viking8669

Cichy Podglądacz
Jesli
Są tu jakieś kobiety, które o tym fantazjują lub które już tego doświadczyły?
się liczy to Ja doświadczyłem cudownego weekendu z dwiema afroameryjankami 😋 i było zmysłowo kusząco I bez zachamowań😋😈 kolczyk w języku bardzo się spodobał 😈 a i wielkość mego ch..... nie spotkała się z odmową tylko z jeszcze większym pożądaniem 🤩😈😈😈

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Seks miedzyrasowy wywołuje dyskusję na temat atrakcyjności biorących w nim osób. Jedni próbują ich "oczernić" 😆 siegając czasem po argumenty pozaseksualne, kiedy tych seksualnych brakuje, inni bronią i podziwiają, a jeszcze inni są gdzieś po środku.
Brednie o atakach seksualnych czarnoskórych mężczyzn są niczym nieuprawdopodobnione. Nie mają oni potrzeby dopuszczać się takich czynów. Poniżej prosta konstatacja, która powinna każdemu uświadomić, że straszenie czarnoskórymi mężczyznami to nieudolna taktyka "określonych kół", próba politycznego zdyskontowania strachu przed kimś zupełnie innym niż czarnoskórzy.
Zasada jest prosta, nie płacą osoby pożądane.
Czy ktoś, kogo piękne kobiety pożądają, będzie ryzykował odpowiedzialność karną za gwałt, czy po prostu wybierze się na taką imprezę jak "Blacked Warsaw" lub umówi się z kobietą na seks osobno? Odpowiedź jest prosta.

Mężczyzna

d0n0r@

Seks Praktykant
Brednie o atakach seksualnych czarnoskórych mężczyzn są niczym nieuprawdopodobnione. Nie mają oni potrzeby dopuszczać się takich czynów. Poniżej prosta konstatacja, która powinna każdemu uświadomić, że straszenie czarnoskórymi mężczyznami to nieudolna taktyka "określonych kół", próba politycznego zdyskontowania strachu przed kimś zupełnie innym niż czarnoskórzy.

Czy ktoś, kogo piękne kobiety pożądają, będzie ryzykował odpowiedzialność karną za gwałt, czy po prostu wybierze się na taką imprezę jak "Blacked Warsaw" lub umówi się z kobietą na seks osobno? Odpowiedź jest prosta.
Konstatacje i określone koła mnie osobiście rozjebały. Zdyskontowanie strachu przed czymś innym mnie natchnęło. Ogromnie dużo tu się uczę👆🏼🤔

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jesli

się liczy to Ja doświadczyłem cudownego weekendu z dwiema afroameryjankami 😋 i było zmysłowo kusząco I bez zachamowań😋😈 kolczyk w języku bardzo się spodobał 😈 a i wielkość mego ch..... nie spotkała się z odmową tylko z jeszcze większym pożądaniem 🤩😈😈😈
A jakiego masz skoro wzbudziło to takie pożądanie u nich? 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie, czarnoskórzy po prostu zabawią się, a białe kobiety wpłacą coś na cel "charytatywny", a w istocie na ochronę przyrody.
To akurat ściema. W W F Polska odcięła się od tej imprezy 😆 Przeczytaj artykuł do końca.
Wierzysz w to, że jacyś kolesie zbierają pieniążki z takiej imprezy i chcą je przekazać na biedne zwierzątka? 😆
Nie, gdyby nie pożądali, to by nie uczestniczyli w takich orgiach.
Może nie uczestniczy zbyt wielu i dlatego organizator chce ich zwabić bezpłatnym wejściem? 😁😉
Na ostatnią imprezę w marcu podobno zgłaszały się głównie kobiety.
Najprawdopodobniej białym kobietom w Warszawie nie wystarczą już Białorusini i Ukraińcy i pragną one czarnoskórych.
Nie wiem tego.
A masz wrażenie , że Polki lecą na Ukraińców czy Białorusinów?

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Wiesz...To nie jest takie nieprawdopodobne... Czarni też bywają nieatrakcyjni. Jeśli taki jeden z drugim ma chcicę, bo żona z dziećmimi zostały daleko stąd, a blondynka , którą sobie upatrzył, akurat nie jest nim zainteresowana... To sam sobie dopowiedz resztę.
Ja nie twierdzę, że każdy to zrobi, ale jakieś tam chore jednostki mogą.
Skąd wiesz, że piękne? 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie mam zamiaru zabierać głosu w sprawie motywacji jej uczestników z uwagi na fakt, że mnie to po prostu nie obchodzi:)
A mnie zastanawia motywacja kobiet i zawsze próbuję ją rozgryźć.
Np. Jaki typ kobiet chodzi na takie imprezy:
1. Singielki z dużym , niezaspokojonym libido
2. Kobiety w nieszczęśliwych związkach z białymi, sfrustrowane , znudzone współżyciem lub których mężowie fantazjują o cuckoldzie z czarnymi

W ogóle myślę, że takie wyskoki mogą być wyrazem kryzysu w relacjach damsko- męskich w Polsce.
Kobieta szukająca niby normalnego faceta dostaje ciągle nieładne zdjęcia białych, małych penisów, może chcieć zrobić to z czarnym z frustracji. Myśli sobie np że jak ma to już z kimś zrobić to niech to już będzie duży, czarny, legendarny fiut 😉 No nie jest tak drogie panie? 😉

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Mnie również interesuje motywacja kobiet i jest to jeden z powodów mego pobytu na SF.
Również ją rozgryzam. Natomiast różnimy sie w sposobie drążenia.
Staram się aby aby moje rozmowy nie miały charakteru szczegółowych przesłuchań, przynajmniej na ogólnym;)
Seks z czarnym dla mnie nie jest wyskokiem. Jest po prostu stosunkowo nowym zjawiskiem socjologicznym.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
A mnie zastanawia motywacja kobiet i zawsze próbuję ją rozgryźć.
Np. Jaki typ kobiet chodzi na takie imprezy:
1. Singielki z dużym , niezaspokojonym libido
2. Kobiety w nieszczęśliwych związkach z białymi, sfrustrowane , znudzone współżyciem lub których mężowie fantazjują o cuckoldzie z czarnymi

W ogóle myślę, że takie wyskoki mogą być wyrazem kryzysu w relacjach damsko- męskich w Polsce.
Kobieta szukająca niby normalnego faceta dostaje ciągle nieładne zdjęcia białych, małych penisów, może chcieć zrobić to z czarnym z frustracji. Myśli sobie np że jak ma to już z kimś zrobić to niech to już będzie duży, czarny, legendarny fiut 😉 No nie jest tak drogie panie? 😉
Pytanie wprawdzie do pań, ale niewykluczone, że masz rację:unsure::D