• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
A jeśli chodzi o politykę... zero zasiłków i socjalu dla jakichkolwiek imigrantów!
Z Ukraińcami nie mielibyśmy problemu jakby nie dostawali to socjalu, 800+, część nigdy by tu nie przyjechała, pozostali pojechaliby dalej na zachód jakby tu nic nie dostawali i na wszystko musieli sami zapracować.
Wiele firm w Polsce importuje tanią siłę roboczą z Filipin, takie praktyki powinny być zakazane, byłoby więcej pracy dla Polaków.

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Stara... rozumiem Twoją potrzebę do popadania w skrajność, ale zejdź z innych xD

Mam za sobą doswiadczenie intymne z czarnoskorą osobą, na razie mi wystarczy. Nie jeżdżę na przygody pod granicę, dzięki że zechciałeś mi zaproponować coś, co jak zgaduję, jest Ci dobrze znajome.

Pisanie: murzyn małą literą jest obrzydliwe, osoba ktora tak się zachowuje, powinna się wstydzić. Jak można deprecjonować człowieczenstwo w kims z powodu koloru skory?!

Jedno, to powinno być, a drugie, to jak naprawdę wychodzi.
Zabawilbys się w taki sposób ze swoją partnerką

Nie wykluczam, ale primo: aktualnie nie mam partnerki, to co tu wydziwiać xD secundo: bywam zazdrosny w związkach i nie wiem, czy akurat czarnoskóremu pozwoliłbym ucztować ze mną xD ale tak samo nie mam pędu będąc w związku do zaproszenia do trójkąta białego czy żółtego.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
I to lubię, w końcu ktoś młodszy ode mnie na tym forum ;)
Pisanie: murzyn małą literą jest obrzydliwe, osoba ktora tak się zachowuje, powinna się wstydzić.
Podobnie jak pisanie mała literą białego, żółtego jako określenie rasy człowieka... białas, muzungu jak mówią na nas w Afryce.
nie mam pędu będąc w związku do zaproszenia do trójkąta białego czy żółtego.

Jak można deprecjonować człowieczenstwo w kims z powodu koloru skory?!
Ale kto deprecjonuje? Nikt nie pisze, że murzyn nie jest człowiekiem. Jest człowiekiem innej rasy.

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Wiem, ale zwyczajowo pisało się Murzyn z wielkiej litery, więc to źle wygląda. Co Ci zależy?
To nie to samo co czarny/ biały/ żółty, bo to innego typu określenie, nawet bardziej w sumie narodosciowe (Maur).

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
A jeśli chodzi o politykę... zero zasiłków i socjalu dla jakichkolwiek imigrantów!
Z Ukraińcami nie mielibyśmy problemu jakby nie dostawali to socjalu, 800+, część nigdy by tu nie przyjechała, pozostali pojechaliby dalej na zachód jakby tu nic nie dostawali i na wszystko musieli sami zapracować.
Wiele firm w Polsce importuje tanią siłę roboczą z Filipin, takie praktyki powinny być zakazane, byłoby więcej pracy dla Polaków.
Magia...Przestań proszę.
Napisałaś już swoje w temacie.
Nie dyskutuje już z Twoimi poglądami o czarnych i o polityce.
Wygrałaś...Jeśli w ogóle można to tak nazwać.
Zadowolona?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Tutaj przybijam Ci wirtualną piątkę, gdybym była w związku i mój facet namawiał mnie na cuckold to byłby koniec związku.
Ok. A czarne dildo, tak czy nie? 😁😉
I tu się zupełnie nie zgadzamy, oni mają swój kraj!
Możemy im pomagać, by tam na miejscu stworzyli sobie demokrację, ale nie wpuszczajmy ich tutaj a najlepiej nich pomagają im kraje, która przez lata ich kolonizowały.

Dokładnie, wielu czarnych urodziło się w USA, wychowywali się w tamtej kulturze, kiedy przyjeżdżają do Europy nie robią tu burd, nie zakładają gett do których nawet policja boi się wejść. Nikt tutaj nie pisze, żeby ich nie wpuszczać.
Odpowiedziałbym, ale nie chce.

@Marcin 43 piszesz, że biali też popełniają przestępstwa, że imigranci się będą asymilować.... zobacz ten filmik, poczytaj jak w Danii spadła przestępczość odkąd wyrzucili imigrantów.
To jest jedyna słuszna droga, nie wpuszczać ich i deportować tych, którzy tu przybyli.
Odpowiedziałbym, ale nie chce
Wracając do tematu wątku: dla mnie seks z murzynami jest obrzydliwy niezależnie czy cywilizowany murzyn czy dziki.
Ci cywilizowani z USA mogą tu przyjeżdżać, mnie nie przeszkadzają, tych imigrujących tu nielegalnie z dziczy do kontenera i do Nigerii deportować.
Ciekawi mnie jaka jesteś w kontakcie w życiu pozawirtualnym.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Nie, bo ja lubię z Tobą dyskutować i to nie jest żadna gra.
A ja mam wrażenie, że to jednak gra, tylko nie wiem co chcesz ugrać.
Ja nie zmienię twoich poglądów, ani ty moich, bo na siłę nic się nie da.
Mam wrażenie, że kiedyś Cię zdenerwowałem i teraz trochę sadystycznie, z przyjemnościa rozwalasz ten mój temat.
Tak, niewątpliwie lubisz to robić.
Taka sama, jasno sprecyzowane poglądy i otwartość w ich głoszeniu,
Ok....Ciekawi mnie czy w każdym temacie tak walczysz, czy tylko gdy chodzi o czarnych i imigrantów? Czy zawsze używasz takiego agresywnego tonu i obraźliwego języka podczas rozmów z adwersarzami? I jak otwarcie to robisz? Chodzi mi też o mowę niewerbalną. Czy jesteś zimna i opanowana, czy widać złość na każdym mięśniu twarzy.
Takie tam...

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Ok....Ciekawi mnie czy w każdym temacie tak walczysz, czy tylko gdy chodzi o czarnych i imigrantów? Czy zawsze używasz takiego agresywnego tonu i obraźliwego języka podczas rozmów z adwersarzami? I jak otwarcie to robisz? Chodzi mi też o mowę niewerbalną. Czy jesteś zimna i opanowana, czy widać złość na każdym mięśniu twarzy.
Takie tam...
Nie widzę tutaj nigdzie agresywnego tonu w moim języku, tam samo jak dla czarnego nie jest obraźliwe nazywanie go czarnym.
Nie ma we mnie absolutnie żadnej złości podczas pisania na forum.
To Ciebie denerwuje moje podejście do seksu z czarnymi, nie mnie.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Nie widzę tutaj nigdzie agresywnego tonu w moim języku, tam samo jak dla czarnego nie jest obraźliwe nazywanie go czarnym.
Nie ma we mnie absolutnie żadnej złości podczas pisania na forum.
To Ciebie denerwuje moje podejście do seksu z czarnymi, nie mnie.
Jeśli chcesz i jesteś gotowa na rozmowę o tym, to napisze do ciebie na priv. Nie chce tego dalej tu wałkować. To nie temat o nas.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Ej dlaczego jesteś egoistą??!
Ja już popcorn zrobiłem drinka szykuje i czekam. To lepsze niż kino 😉
Hehehe. No coś może w tym być. Dobra rozmowa jest jak dobry seks. Tak uważam. Symboliczne porównanie. Ekstaza może nie cielesna, ale intelektualna gwarantowana 😁 No i co ty sobie myślisz? Że będziemy to robić tak publicznie? 😆 I to jeszcze na ostro? Daj spokój, Świerzak 😁😉

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Hehehe. No coś może w tym być. Dobra rozmowa jest jak dobry seks. Tak uważam. Symboliczne porównanie. Ekstaza może nie cielesna, ale intelektualna gwarantowana 😁 No i co ty sobie myślisz? Że będziemy to robić tak publicznie? 😆 I to jeszcze na ostro? Daj spokój, Świerzak 😁😉
Takie forum, z duża część użytkowników tego pokazuje się na publicznym forum, więc dlaczego nie Wy 😉.
Mnie też bardzo intryguje Magia2000 ☺️

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Takie forum, z duża część użytkowników tego pokazuje się na publicznym forum, więc dlaczego nie Wy 😉.
Mnie też bardzo intryguje Magia2000 ☺️
Hehe...Wierz mi lub nie, ale Ty miałbyś zapewnie u niej większe szanse niż ja 😁 także nie krępuj się i spróbuj napisać na priv 😁😉
No Magia ma w sobie jakąś magię przyciągania, albo przynajmniej zwraca na siebie uwagę w magiczny sposób 😁😉 Może często stosuje Maggi 😁 Sam nie wiem 😆😉

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Hehe...Wierz mi lub nie, ale Ty miałbyś zapewnie u niej większe szanse niż ja 😁 także nie krępuj się i spróbuj napisać na priv 😁😉
No Magia ma w sobie jakąś magię przyciągania, albo przynajmniej zwraca na siebie uwagę w magiczny sposób 😁😉 Może często stosuje Maggi 😁 Sam nie wiem 😆😉

Przeciwieństwa się przyciągają, więc masz bardzo dużą szansę, a ja jestem nieśmiały z natury 😉