• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
@Marcin 43 masz rację, wpuszczajmy to uchodźców a Afryki, bliskiego wschodu, cała tą swołocz, która chce się tu dostać.
Dajmy im zasiłki, pozwólmy się osiedlać, budować getta, stawiać świątynie, niszczmy swój piękny kraj jak Francja.
Francuzi, Niemcy już się przekonali, Polak jak zwykle będzie mądry po szkodzie, nie uczy się na czyichś błędach.

Tolerancja też powinna mieć swoje granice, kiedy ktoś wejdzie ci do domu i nasra na środku salonu to powinieneś mieć prawo kopnąć go w dupę i wywalić na zbity pysk.
Tak, ale tylko za to, co zrobił, a nie prewencyjnie, bo może zrobi coś złego, tak jak jego rodak. O to mi chodzi.
Chamstwo, rasizm, przemoc i agresja nie zna koloru skóry, więc albo traktujemy wszystkich tak samo, albo nikogo.
Nie ma lepszych ani gorszych.
Chciałabys aby biali byli traktowani tak samo nienawistnie w Afryce? Oni mają przecież też swoje powody by źle myśleć o białych za lata niewolnictwa i upokorzeń.
W ten sposób nakręcamy tylko spiralę nienawiści , uprzedzeń rasowych i ksenofobii.

"Koniec kropka, idź do żłobka, a ze żłobka na ulicę i pocałuj babę w cyce"
Przerywam w tym momencie dalszą dyskusję z mojej strony.
Do następnego 😆

PS. Swoimi tekstami tylko prowokujesz do poruszania spraw niezwiązanych z głównym tematem. W sumie to nie wiem, czy Cię on interesuje czy chodzi tylko o wywołanie jakiejś bezsensownej burzy ideologicznej.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Skad w tobie ta wryta w psychike obawa ze podbiegna od tylu i Cie zaatakuja, moze przestan sie wyzywajaco ubierac
nie slyszalem u nas o grupowych atakach na tle seksualnym to ty tworzysz sobie takie wyzwania wiec zapytalem skad takie
fantazje?
Nie no tuman poprostu syn wiatru i pyłu 🤦🤦🤦
Ekspert, który uczył się i nabierał wiedzy tajemnej na bullsihtowych filmikach z YouTube.
Który w dodatku nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Gdzie pisałem, że ja się obawiam ataku od tyłu?
Nie ma z Tobą sensu pisać o samoobronie, bo w każdej swojej wypowiedzi pokazujesz że nie masz w tym temacie pojęcia, w swoją wiedzę czerpiesz z jakiś tępych filmików lub z " wydaje mi się" , choć nigdy na sobie tego nie trenowałeś.
Kończąc wiem, że trochę wulgarnie i chamsko napiszę, ale tylko takie słowa mi się cisną na usta
W d...... byłeś g..... widziałeś....

Ps jak kupi gaz to będzie swiadoma jak go użyć,
To tak jak po co kazać robić prawko i uczyć się jeździć , przecież jak ktoś kupi sobie samochód to będzie wiedział jak nim jeździć?

Jak taki ekspert od gazu z Ciebie?
Wiesz jakie są, jakie są ich plusy i minusy?
Czym kierować się przy zakupie?
Czy zawsze zadziałają?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Ja się nie znam na gazach, ale skoro jesteśmy w temacie i gaz ma być na murzyna, to chyba taki duży trzeba jak na niedźwiedzie?

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nie no tuman poprostu syn wiatru i pyłu 🤦🤦🤦
Ekspert, który uczył się i nabierał wiedzy tajemnej na bullsihtowych filmikach z YouTube.
Który w dodatku nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Gdzie pisałem, że ja się obawiam ataku od tyłu?
Nie ma z Tobą sensu pisać o samoobronie, bo w każdej swojej wypowiedzi pokazujesz że nie masz w tym temacie pojęcia, w swoją wiedzę czerpiesz z jakiś tępych filmików lub z " wydaje mi się" , choć nigdy na sobie tego nie trenowałeś.
Kończąc wiem, że trochę wulgarnie i chamsko napiszę, ale tylko takie słowa mi się cisną na usta
W d...... byłeś g..... widziałeś....

Ps jak kupi gaz to będzie swiadoma jak go użyć,
To tak jak po co kazać robić prawko i uczyć się jeździć , przecież jak ktoś kupi sobie samochód to będzie wiedział jak nim jeździć?

Jak taki ekspert od gazu z Ciebie?
Wiesz jakie są, jakie są ich plusy i minusy?
Czym kierować się przy zakupie?
Czy zawsze zadziałają?
Gówno to przez Ciebie przemawia nie chcialem Ci tego pisac wczesniej bo liczylem na to ze sie uspokoisz.
Nakręciłes sie od początku i probujesz mnie kąsać , a ja mam na to wysrane. Gdzie były grupowe ataki gwałtów
na kobietach w Polsce nie wskazałeś tylko od początku sugerujesz że wszelkie narzędzia obrony nie mają sensu.
Te Paralizatory są nieskuteczne ale jakos dziwnie policja wyznaczyła wytyczne ze w razie zakupu sprzetu sprzedawcy
ewidencjonuja numery PESEL. Gaz polecałbym zapewne żelowy( dobrze sie niesie , klei) i te twoje podejscie czy stosowales
na sobie nizej chooja takie pytania (kup sobie pistolet i strzel sobie w leb) ok?
jak kupujesz piekarnik to wskakujesz do niego zeby zobaczyc czy sie ladnie przypieczesz nieźle. Ataki seksualne
w Polsce mają wymiar podstępny (tabletki gwałtu, szantaz,)oraz najepany i nacpany OLO ktory nie rozumie ze Nie! oznacza NIE!
tak jak czytam w literaturze z tego wynika. Jezeli miales taka wiedze, badz masz na temat sprzetu mogłes napisac a ty w swoim uporze od poczatku twierdzisz ze sie nie da nie zadziala, ale to nie bedzie jeden tylko 10 wyskocza bezszelestnie spod trwanika i wezma Cie z zaskoczenia
to sie poloz nic nie rob i sie bój. Nie wiem, a czy beda potrafiły uzyc pazurow zebow jezeli masz takie obawy mogles napisac
ze uwazam ze ok ale wydaje mi sie ze warto byloby to przecwiczyc jako twoja opinie bo uwazasz ze kobiety nie sa na tyle inteligentne bo tak wynika z twoich wypowiedzi . Mozna roznie prowadzic konwersacje , ale twoj sposob nie przypadl mi do gustu ewidentnie, wiec powiem tak
Chooj mnie obchodzi co powiedzial Swiezak i nie mam zamiaru Ci juz odpowiadac nawet na Dzien dobry bo nie bedzie mi sie to wydawalo
miłe z twojej strony.
@Noigel

Nie że coś ale strój nie usprawiedliwia gwałtu.
Oczywiscie ze nic nie tlumaczy gwaltu, ale linia obrony wykorzysta wszystko w swojej lini . Dlatego zawsze powinien zadzialac taki naturalny sposob obrony wlasnej zeby nie bylo pozniej zadnych watpliwosci ze ktos tego nie chcial i prowokowal delikwenta.
Do Gwałcicieli mam unikalne swoiste pozdrowienia "Żeby wam zdechlo co najdrozsze"

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Gówno to przez Ciebie przemawia nie chcialem Ci tego pisac wczesniej bo liczylem na to ze sie uspokoisz.
Nakręciłes sie od początku i probujesz mnie kąsać , a ja mam na to wysrane. Gdzie były grupowe ataki gwałtów
na kobietach w Polsce nie wskazałeś tylko od początku sugerujesz że wszelkie narzędzia obrony nie mają sensu.
Te Paralizatory są nieskuteczne ale jakos dziwnie policja wyznaczyła wytyczne ze w razie zakupu sprzetu sprzedawcy
ewidencjonuja numery PESEL. Gaz polecałbym zapewne żelowy( dobrze sie niesie , klei) i te twoje podejscie czy stosowales
na sobie nizej chooja takie pytania (kup sobie pistolet i strzel sobie w leb) ok?
jak kupujesz piekarnik to wskakujesz do niego zeby zobaczyc czy sie ladnie przypieczesz nieźle. Ataki seksualne
w Polsce mają wymiar podstępny (tabletki gwałtu, szantaz,)oraz najepany i nacpany OLO ktory nie rozumie ze Nie! oznacza NIE!
tak jak czytam w literaturze z tego wynika. Jezeli miales taka wiedze, badz masz na temat sprzetu mogłes napisac a ty w swoim uporze od poczatku twierdzisz ze sie nie da nie zadziala, ale to nie bedzie jeden tylko 10 wyskocza bezszelestnie spod trwanika i wezma Cie z zaskoczenia
to sie poloz nic nie rob i sie bój. Nie wiem, a czy beda potrafiły uzyc pazurow zebow jezeli masz takie obawy mogles napisac
ze uwazam ze ok ale wydaje mi sie ze warto byloby to przecwiczyc jako twoja opinie bo uwazasz ze kobiety nie sa na tyle inteligentne bo tak wynika z twoich wypowiedzi . Mozna roznie prowadzic konwersacje , ale twoj sposob nie przypadl mi do gustu ewidentnie, wiec powiem tak
Chooj mnie obchodzi co powiedzial Swiezak i nie mam zamiaru Ci juz odpowiadac nawet na Dzien dobry bo nie bedzie mi sie to wydawalo
miłe z twojej strony.

Oczywiscie ze nic nie tlumaczy gwaltu, ale linia obrony wykorzysta wszystko w swojej lini . Dlatego zawsze powinien zadzialac taki naturalny sposob obrony wlasnej zeby nie bylo pozniej zadnych watpliwosci ze ktos tego nie chcial i prowokowal delikwenta.
Zeby nie było juz zadnych watpliwosci do Gwałcicieli mam unikalne swoiste pozdrowienia "Żeby wam zdechlo co najdrozsze" Oni umia czytac ?
Naucz się czytać ze zrozumieniem to będziemy dyskutować, Ty nawet najprostszego przekazu nie jesteś w stanie przeczytać ze zrozumieniem.
Ale nie wymagam już od Ciebie zbyt wiele patrząc po tym jak piszesz.
I proszę Cię nie przekręcaj moich wypowiedzi oraz nie przytaczaj wymyślonych moich tekstów.

Poraz kolejny zadam pytania, choć nie musisz odpowiadać, bo znam odpowiedź. Czy testowałes kiedyś paralizator lub gaz, albo widziałeś na żywo jak to wygląda?
Uwierz mi paralizator nie działa tak jak na filmiku na którym się wzorujesz ( nie mówię o teaserze).
Gaz używałeś?? Żeby pokazać jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to nigdzie nie pisałem że jest nieskuteczny, tylko że trzeba poćwiczyć go używanie ( tak taki znawca jak Ty powie co w tym trudnego) . Żelowy mówisz? Jak agresorów będzie więcej np dwóch czy trzech też będzie lepszy??

Wiesz czym się różni praktyk od teoretyka? 😉
Ty napiszesz, że co w tym trudnego, a ja że w sytuacji kryzysowej, gdzie dochodzi strach, panika, adrenalina, nikt nie wie jak jego organizm zachowa się przy sytuacji gdzie jest zagrożone jego życie . Twardzieli potrafi sparaliżować, " mięczaków" natomiast zrobić twardzielami walczącymi o życie.
Myślisz, że w takiej sytuacji będzie łatwe użycie jego? Gdzie kobiety trzymają często? W torebkach, z których ciężko coś wyjąć. W sytuacji kryzysowej myślisz, gdzie ktoś wcześniej nie ćwiczył łatwo sobie poradzi z zabezpieczeniem ( rzeczy prosta tylko jak na spokojnie to robimy) , bez ćwiczenia będziesz widział jak działa na jaką odległość leci jakim strumieniem???
Czekam na Twoje odpowiedzi.
Teoretyk powie kup gaz i wszytkich rozj ... Ich.
Praktyk powie kup dwa, na jednym poćwiczyć szybkie wyciągnie z miejsca w którym trzymasz, jak działa zabezpieczenie,jak się zachowuje z jakiej odległości można pryskać.
I że obrona jest ostatecznością, a podstawą jest prewencja, bycie świadomym zagrożenia, unikanie go i w ostateczności walka.

Przytocz mi gdzie napisałem, że kobiet nie są inteligentne? Nie pisz swoich poglądów
Kobiety są bardzo inteligentne i dobrze radzą sobie w stresowych sytuacjach, często lepiej niż faceci ( można przytoczyć ilość samobójstw , faceci szybciej się poddają) . Prawda jest taka, że kobiety są słabsze fizycznie i żeby miały szansę obrony się muszą wykorzystać spryt, brudne sztuczki, czy różne narzędzia.
Żeby nie było temat zszedł na kobiety, ale to nie ma różnicy faceci też muszą ćwiczyć.

Czekam na rzeczowe argumenty z Twojej strony, poparte praktyką lub doświadczeniem, a nie że gdzieś na YouTube widziałeś teoretyku.

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Nigdy nie przecwiczysz zadnej sytuacji zeby za kazdym razem idealnie odwzorowac ja w warunkach zagrozenia bo kazda sytuacja jest inna tak samo jak przeciwnik duzo wzgledow sie na to sklada , tak oczywiscie ze gaz czy paralizator dla kobiety jest elementem zaskoczenia zeby miec czas na ucieczke
"Ps jak kupi gaz to będzie swiadoma jak go użyć," Tak uwazam ze bedzie wiedziec jak uzyc czy jak kupujesz telewizor to chodzisz na kurs sterowania pilotem?
Wiem jak dziala gaz .....
Gaz zelowy na otwartym terenie napewno do okolo 10 metrow nosnosci wyklucza zagrozenie unieszkodliwienie samego siebie jak to moze byc podczas wiatru wstecznego z areozolem. Jezeli pojda kupic takie srodki wszystko na miejscu im wytlumacza ty nie musisz tego robic i stawiac
sie w roli znawcy rozumie ze chcesz zaimponowac, ale nie trzeba :D
Czy uwazasz ze jak kupujesz srodki do samobrony musisz je wyprobowac na sobie? czy polegasz na opini bieglych specjalistow, sa od tego fora i ktos kto chce z tego korzystac powinien zasiegnac wiedzy
Nie uzywalem paralizatorow pisalem wczesniej moze sa rzeczywiscie slabe ale jak jabym kupowal dla siebie to napewno znalazlbym taki ktory
robilby robote i dowiedzial sie od odpowiednich ludzi co kupic, nawet gdyby mial byc nielegalny .
Gdzie były zbiorowe ataki gwaltu w sposob bezposredni na kobiete ? odpowiedz mi gdzie to widziales :D albo slyszales? Przeciez to jest jakas osobista dewiacja ktora popycha delikwenta do zbrodni na tle seksualnym nieraz moze byc ciezko zeby dwóm osobom spodobala sie jedna dziewczyna, zreszta na logike wez jakby takie zmawianie mialo wygladac podchodzi do Ciebie gosc i pyta sie? Ty sluchaj nie mialbys ochoty zgwalcic ze mna Bozeny ? ty poprostu mylisz watki co innego gwalt a napad rabunkowy.
Czemu mam Ci sie tlumaczyc co uzywalem jakie mam doswiadczenie i w jakich sytuacjach bylem ty jestes nienormalny czy z policji?
Jak ty mozesz cokolwiek wiedziec jak sie nie znamy twoje opowiadanie o tym jak ty wszystko o mnie wiesz powinno sklonic Cie do refleksji czy ty sam siebie znasz .

Gaz paralizator bardziej mimo wszytsko polecalbym kurs samobrony Krav Maga zawsze mozna isc aktywnie spedzic czas i poznac ciekawych ludzi.

kolejny twoj post
Żeby nie było temat zszedł na kobiety, ale to nie ma różnicy faceci też muszą ćwiczyć.

obrone przed gwaltem jprdl naprawde? Jak ich gwalca to mi ich nie szkoda serio moze nie powinienem no ale bede szczery :D a stad te samobojstwa wiesz co zmien towarzystwo .
Wiesz ze to nie jest ten watek o samoobronie zaloz swoj i go koontynuj mi sie nie chce pozwol seksic sie czarnym

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Tak,tak Nogielku masz rację mój eksperciku , kłania się nauka czytania ze zrozumieniem.
Mama zawsze mnie uczyła nie kłóć się z głupkami, bo sprowadzą Cię do swojego poziomu i tam wygrają doświadczeniem.
Więc odpuszczam, wygrałeś, ja się we wszytkim myliłem, nawet nie zadawałem sobie sprawy, że włączenie Telewizora daje tyle samo stresu i adrenaliny jak użycie gazu kiedy się bronisz, ale tego też nie rozumiesz i nie zrozumiesz brajanku googlowy ekspercie.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Jeny, o czym wy tu piszecie... naprawdę nie dało się o seksie?
Temat jest w sumie skierowany do kobiet. Być może nie ma już na forum takich, które chciałyby się uzewnętrznienić.

Może gdybym zapytał facetów, kto fantazjuje o cuckoldzie żony z czarnym, to byłoby więcej merytorycznych wypowiedzi 😆

Sam też przyczyniłem się do tego, że temat zszedł na bok, więc czuję się za to współodpowiedzialny.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Może gdybym zapytał facetów, kto fantazjuje o cuckoldzie żony z czarnym, to byłoby więcej merytorycznych wypowiedzi 😆
Wracając do tematu, chciałbyś wiedzieć swoją żoną z czarnym w relacji cuckold?
Czy uważasz, że powinniśmy przez mór na granicy z Białorusią wpuszczać do Polski imigrantów? Czy przyjmować w Europie i relokować w Polsce tych, którzy przypływają na tratwach do Italii? Wszystkich, którzy tu przybywają, czy według jakiegoś klucza?

Nie chcę wywoływać gównoburzy, tylko poznać Twoje zdanie, więc proszę bez wątków pobocznych tylko odpowiedz na moje pytania.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Wracając do tematu, chciałbyś wiedzieć swoją żoną z czarnym w relacji cuckold?
Akurat jestem wolny, ale gdybym miał żone lub dziewczynę, to raczej nigdy bym nie dopuścił do tego, bo to byłby koniec naszego związku....No właśnie....Jest tylko 1 sytuacja kiedy móglbym chyba to zrobić...kiedy wiedzialbym, że z nią nie będę, bo już jej nie kocham itd. Tylko nie wiem czy to jeszcze byłby cuckold , bo on chyba wymaga jakiejś więzi emocjonalnej między partnerami.

....Ale pofantazjowac mógłbym lub ewentualnie zaproponować pewne zabawy z czarnym dildo 😉

Czy uważasz, że powinniśmy przez mór na granicy z Białorusią wpuszczać do Polski imigrantów? Czy przyjmować w Europie i relokować w Polsce tych, którzy przypływają na tratwach do Italii? Wszystkich, którzy tu przybywają, czy według jakiegoś klucza?
Ok. Dobre pytanie tylko dlaczego znowu wracasz do polityki? Na pewno sprawdzać dokładnie kim sa tzn czy to nie przestępcy z kartoteką w ich krajach pochodzenia. Sprawdzać gotowość do asymilacji z naszym społeczeństwem, nauczać kultury i obyczajowości polskiej, jakiś podstaw języka. Pomoc im w tym by poznali nasz kraj, bo w końcu stanie się ich drugim domem.
Nie chcę wywoływać gównoburzy, tylko poznać Twoje zdanie, więc proszę bez wątków pobocznych tylko odpowiedz na moje pytania.
Ok. Naprawdę nie chce się sprzeczać. Po prostu trudno mi zaakceptować twoje publiczne wypowiedzi w tej kwestii, choć uważam, że masz do nich prawo, nawet do ekstremalnych.

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant
Moim zdaniem powinno to byc zawsze fajne, ciekawe doswiadczenie, o ile chodzi o tego konkretnego faceta i nie jest to zupełnie randomowa osoba. Seks z innymi rasami wzbogaca ;D

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Ok. Dobre pytanie tylko dlaczego znowu wracasz do polityki? Na pewno sprawdzać dokładnie kim sa tzn czy to nie przestępcy z kartoteką w ich krajach pochodzenia. Sprawdzać gotowość do asymilacji z naszym społeczeństwem, nauczać kultury i obyczajowości polskiej, jakiś podstaw języka. Pomoc im w tym by poznali nasz kraj, bo w końcu stanie się ich drugim domem.
A jak chciałbyś to zrobić? W sensie sprawdzenia ich? Oni nie mają dokumentów lub mają lewe. I w jakich kartotekach chciałbyś to sprawdzać? To nie Europa, to trzeci świat tam nie ma czegoś takiego.
Jak zamierzasz sprawdzić ich gotowość do asymilacji? Pytając ich??
Dlaczego nie wyszło to w takich krajach jak Szwecja, Niemcy, Włochy, Francja, a miałoby się udać u nas? Dlaczego nie uczymy się na błędach innych krajów?
Jest jedna droga, którą warto iść. Droga Danii.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Moim zdaniem powinno to byc zawsze fajne, ciekawe doswiadczenie, o ile chodzi o tego konkretnego faceta i nie jest to zupełnie randomowa osoba. Seks z innymi rasami wzbogaca ;D
Jedno, to powinno być, a drugie, to jak naprawdę wychodzi.
Zabawilbys się w taki sposób ze swoją partnerką?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
A jak chciałbyś to zrobić? W sensie sprawdzenia ich? Oni nie mają dokumentów lub mają lewe. I w jakich kartotekach chciałbyś to sprawdzać? To nie Europa, to trzeci świat tam nie ma czegoś takiego.
Jak zamierzasz sprawdzić ich gotowość do asymilacji? Pytając ich??
Dlaczego nie wyszło to w takich krajach jak Szwecja, Niemcy, Włochy, Francja, a miałoby się udać u nas? Dlaczego nie uczymy się na błędach innych krajów?
Może jakaś obserwacja np półroczna w obozie przejściowym i deportacja natychmiastowa osobników agresywnych, do tego testy psychologiczne, a potem testy z prawa, języka i obyczajów w Polsce. Po zdaniu wszystkiego obowiązkowe stawiennictwo w określonych punktach kontroli co jakiś czas lub kontrola przez pracowników socjalnych w ich miejscach zamieszkania.
Myślę, że coś na pewno da się zrobić. Nie można odmawiać ludziom praw ,tylko ze względu na kolor skóry, którymi szczycimy się jako biali czyli np prawa do wolności przemieszczania się.

Nie chce już rozmawiać tutaj o polityce.
Nie zadawaj mi już proszę takich pytań.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Może jakaś obserwacja np półroczna w obozie przejściowym i deportacja natychmiastowa osobników agresywnych, do tego testy psychologiczne, a potem testy z prawa, języka i obyczajów w Polsce. Po zdaniu wszystkiego obowiązkowe stawiennictwo w określonych punktach kontroli co jakiś czas lub kontrola przez pracowników socjalnych w ich miejscach zamieszkania.
Myślę, że coś na pewno da się zrobić. Nie można odmawiać ludziom praw ,tylko ze względu na kolor skóry, którymi szczycimy się jako biali czyli np prawa do wolności przemieszczania się.

Nie zadawaj mi już proszę takich pytań.
Pytań nie będzie, ale według mnie mylisz troszkę pojęcia, tu nie chodzi o kolor skóry, tylko miejsce z którego pochodzą, jak zostali wychowani, z jakiej kultury i obyczajów pochodzą. To są dwa różne światy. Oni przedstawiają całkiem inne wartości i innymi zasadami się kierują. O wiele bogatsze kraje niż nasz próbowały ich zasymilować i przystosować do życia w swoim kraju i przyniosło to odwrotny skutek.
Mówisz o kolorze skóry, ale przecież nikt nie zabrania przyjeżdżać ciemnoskórym z innych części świata, jak z Europy, czy USA i takich co legalnie chcą przekroczyć granicę. Więc dla mnie mówienie, że to rasizm to manipulowanie poglądami

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
...gdybym miał żone lub dziewczynę, to raczej nigdy bym nie dopuścił do tego, bo to byłby koniec naszego związku....
Tutaj przybijam Ci wirtualną piątkę, gdybym była w związku i mój facet namawiał mnie na cuckold to byłby koniec związku.
Pomoc im w tym by poznali nasz kraj, bo w końcu stanie się ich drugim domem.
I tu się zupełnie nie zgadzamy, oni mają swój kraj!
Możemy im pomagać, by tam na miejscu stworzyli sobie demokrację, ale nie wpuszczajmy ich tutaj a najlepiej nich pomagają im kraje, która przez lata ich kolonizowały.
O wiele bogatsze kraje niż nasz próbowały ich zasymilować i przystosować do życia w swoim kraju i przyniosło to odwrotny skutek.
Mówisz o kolorze skóry, ale przecież nikt nie zabrania przyjeżdżać ciemnoskórym z innych części świata, jak z Europy, czy USA i takich co legalnie chcą przekroczyć granicę. Więc dla mnie mówienie, że to rasizm to manipulowanie poglądami
Dokładnie, wielu czarnych urodziło się w USA, wychowywali się w tamtej kulturze, kiedy przyjeżdżają do Europy nie robią tu burd, nie zakładają gett do których nawet policja boi się wejść. Nikt tutaj nie pisze, żeby ich nie wpuszczać.

@Marcin 43 piszesz, że biali też popełniają przestępstwa, że imigranci się będą asymilować.... zobacz ten filmik, poczytaj jak w Danii spadła przestępczość odkąd wyrzucili imigrantów.
To jest jedyna słuszna droga, nie wpuszczać ich i deportować tych, którzy tu przybyli.

Seks z innymi rasami wzbogaca ;D
To jedź pod Białoruską granicę i daj się wyruchać imigrantowi z Afryki, albo obciągnij kilku z nich, zobaczysz jaki będziesz wzbogacony, wszyscy będą ci zazdrościć.

Wracając do tematu wątku: dla mnie seks z murzynami jest obrzydliwy niezależnie czy cywilizowany murzyn czy dziki.
Ci cywilizowani z USA mogą tu przyjeżdżać, mnie nie przeszkadzają, tych imigrujących tu nielegalnie z dziczy do kontenera i do Nigerii deportować.