Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Mężczyzni mnie nie nie szanuja. Jakie kobiety? Takie co nie dowalają drugim kobietom i są przeciwne presji społecznej na kobietach? Za co Mężczyzni mają mnie nie szanować? Za to ze nie podoba mi się ich hipokryzja i obrażanie kobiet? To Ty jesteś pierdolnięta i ślepa jeśli nie widzisz tego co się dzieje. I teraz pisząc takie słowa próbujesz się przypodobać facetom, tępa Dzido. Sama jesteś pierdolnięta. W innych postach ciśniesz po dojrzałych mężczyznach od starych dziadów więc nie udawaj obrończyni. Ignor, pustaku ślepy.
Głupie baby maja w nosie podwójne standardy i bronią facetów. I to przez takie suki jak wy mężczyźni mają przyzwolenie na różne rzeczy. Puste, tępe szmaty które mają w nosie inne kobiety. Życzę wam wszystkiego co najgorsze.
Głupie baby maja w nosie podwójne standardy i bronią facetów. I to przez takie suki jak wy mężczyźni mają przyzwolenie na różne rzeczy. Puste, tępe szmaty które mają w nosie inne kobiety. Życzę wam wszystkiego co najgorsze.
Jestem oburzona patologią. Nie potraficie dyskutować. I owszem, wyzywam głupich ludzi którzy wyzywają mnie. Nara, nie czytam już waszych durnych odpowiedzi. Mózgu nie macie i nierozumni jesteście.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.