Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
A ty jesteś zadowolona z siebie? To chciałaś osiągnąć? O to ci chodziło?
Chcesz walczyć z rasizmem. Ok. Chcesz bronić czarnych. Ok.... Ale rób to z głową.
Bronieniem czarnego chama strzelasz sobie w nogę. Tylko się ośmieszasz i wzbudzasz agresję. Rozumiesz to?
Ja, biały Polaczek, obrażałem Cię tu kiedyś?
Ależ oczywiście, że tak robiłem. Myśmy z bratem, gdy wyjeżdżaliśmy do Włoch z rodzicami na wakacje, uwielbialiśmy wyzywać czarnych handlujących jakimiś ręcznikami itd.
Ależ oczywiście, że tak robiłem. Myśmy z bratem, gdy wyjeżdżaliśmy do Włoch z rodzicami na wakacje, uwielbialiśmy wyzywać czarnych handlujących jakimiś ręcznikami itd.
Ale patrzyli tak spode łba, to się sami o to prosili, zresztą to nielegalsi, kradziony towar, więc zawsze spieprzali przed carabinieri. Wtedy chodziliśmy tuż za nimi i nieraz wpadła z tego jakaś zapaliczka albo inny rarytas za darmoszkę
No to nie wiecie, drogie kochane, otóż Polacy mają swój wkład w wolność Haiti. Przyłączyli się do oddziałów powstańczych i dzięki nim Haiti uzyskało niepodległość.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.