• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Kryminalistyka a seks to dwie odrębne dziedziny o których, tutaj mówić nie wypada bo po co? Jaki masz cel w tym, by prowokować akurat taką dyskusję? Załóż nowy wątek i tyle.
Ja się zastanawiam czy i jak takie historie mogą wpłynąć na preferencje seksualne kobiet.
Była jeszcze no historia czarnego aktywisty w Polsce, który zarażał kobiety wirusem HIV.
Podobno z 300 kobiet zaliczył w 7 lat.
Czy takie i podobne historie czegoś uczą? Coś zmieniają w świadomości kobiet? Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Była jeszcze no historia czarnego aktywisty w Polsce, który zarażał kobiety wirusem HIV.
Czy takie i podobne historie czegoś uczą? Coś zmieniają w świadomości kobiet? Czy to w ogóle ma jakieś znaczenie?
To podobno był bardzo wartościowy człowiek, który potrafił poradzić sobie w kraju, z którego młodzi Polacy uciekali, nie mogąc znaleźć pracy. I nie tylko młodzi Polacy stąd uciekali, mężczyźni w średnim wieku (w wieku afrykańskiego poety) również. Sami Polacy cenili tego poetę bardziej niż innych Polaków.

Mężczyzna

Nomoreheroes

Cichy Podglądacz
To podobno był bardzo wartościowy człowiek, który potrafił poradzić sobie w kraju, z którego młodzi Polacy uciekali, nie mogąc znaleźć pracy. I nie tylko młodzi Polacy stąd uciekali, mężczyźni w średnim wieku (w wieku afrykańskiego poety) również. Sami Polacy cenili tego poetę bardziej niż innych Polaków.
Nawet napisami o tym piosenkę

"Wiecie, w Afryce są technologie
Takie naprawdę bardziej kosmiczne
Mają tam żarcie stuprocentowo
Fenomenalnie ekologiczne

Murzynek Bambo w Afryce mieszka
Czarne ma włoski ten nasz koleżka
Lubi banany dostać od mamy
Jest nawet za nimi mocno posrany

Murzynek Bambo ten co ma brzuszek
No taki, wiecie, wciąż nadmuchany
Kiedy dostanie w końcu banany
Bo jest za nimi mocno posrany

A teraz puenta

Simona Mole'a wszyscy tu znamy
I wszyscy dobrze go pamiętamy
Szczególnie inteligentne damy
Którym HIV został przekazany

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
Ja się zastanawiam czy i jak takie historie mogą wpłynąć na preferencje seksualne kobiet.
A czy jakby przyjechała Koreanka i zaczęła roznosić rzeżączkę to wszyscy faceci którzy mają słabość do Koreanek mieliby nagle się przerzucić na nie wiem Meksykanki?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Używasz mocnych słów wobec pewnego typu kobiet ,sama będąc kobietą... Właściwie takich słów jakie stosują wulgarni faceci wobec kobiet, które otwarcie lubią duże rozmiary.
Zastanawia mnie to.
Kurde, to może ja jednak facetem jestem na podobnej zasadzie, jak mężczyzna krytykujący innych mężczyzn jest babą?
Dla mnie głupota nie ma płci i krytykują ją za każdym razem... a może mylę głupotę z trolligiem?
Próbowałaś seksu z takim, że tak o tym piszesz, czy powtarzasz tylko jakieś wulgarne przekonania zawistnych facetów?
Duże kutasy mają nie tylko murzyni, ale też zdarzają się biali z dużymi i tak, próbowałam z takim dużym.
wulgarne przekonania zawistnych facetów?
Zawistni faceci, wulgarne.... krytykujesz facetów jak baba, czyżbyś cos ukrywał?

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
A czy jakby przyjechała Koreanka i zaczęła roznosić rzeżączkę to wszyscy faceci którzy mają słabość do Koreanek mieliby nagle się przerzucić na nie wiem Meksykanki?
To można traktować jako odosobniony przypadek.... ale jak dodasz do tego historie o tych gwałtach czarnych na białych kobietach , jak ta powyżej, to wizerunkowo nie działa to chyba dobrze na ich korzyść....No ale mogę się mylić.

Takie historie dają tylko argumenty rasistom, a u innych zasiewają lek i niepewność.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Kurde, to może ja jednak facetem jestem na podobnej zasadzie, jak mężczyzna krytykujący innych mężczyzn jest babą?
Dla mnie głupota nie ma płci i krytykują ją za każdym razem... a może mylę głupotę z trolligiem?
Nie wiem. Zauważam tylko, że stosujesz specyficzny język jak na kobietę.
Nie wydajesz mi się głupia. Wg mnie stać Cię na więcej niż tekst w stylu, że jakaś ma cipę jak wiadro.
Duże kutasy mają nie tylko murzyni, ale też zdarzają się biali z dużymi i tak, próbowałam z takim dużym.
No i duży biały też niedobry?
Ciężko Ci widzę dogodzić 😉
Zawistni faceci, wulgarne.... krytykujesz facetów jak baba, czyżbyś cos ukrywał?
Hehehe... A jak niby mam wg Ciebie krytykować facetów? 😁 Jakiego języka powinienem używać? 😉
Bo facet to tylko wg Ciebie mięsem powinien rzucać, to wtedy jest facet? 😆😆
A może prowokujesz mnie do tego bym został zbanowany? 😉
Cwaniara z Ciebie 😁
Chcesz mnie obrazić? Bardziej się postaraj 😉

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Nie wiem. Zauważam tylko, że stosujesz specyficzny język jak na kobietę.
Nie wydajesz mi się głupia. Wg mnie stać Cię na więcej niż tekst w stylu, że jakaś ma cipę jak wiadro.
No właśnie, "cipę jak wiadro" mówią faceci, my dziewczynki mówimy "cipkę jak wiadro" i takiego określenia użyłam.
No i duży biały też niedobry?
Ciężko Ci widzę dogodzić 😉
A Ty jakie kutasy lubisz, ja takie nie za duże, ale koniecznie białe, Ty wolisz czarne?
Chcesz mnie obrazić? Bardziej się postaraj 😉
Obrazić ciebie to jak odebrać dziecku lizaka.... frajda żadna ;)

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
No właśnie, "cipę jak wiadro" mówią faceci, my dziewczynki mówimy "cipkę jak wiadro" i takiego określenia użyłam.
Aha...ok...No tak, to sporo zmienia.
A Ty jakie kutasy lubisz, ja takie nie za duże, ale koniecznie białe, Ty wolisz czarne?
Fajna jesteś, wiesz? 😉
Lubię takie zadziorne 😁😉
Obrazić ciebie to jak odebrać dziecku lizaka.... frajda żadna ;)
Haha....uuuuu....No to bardzo mi przykro, że nie czerpiesz z tego żadnej przyjemności 😁😉

Mężczyzna

Adoka

Nowicjusz
To można traktować jako odosobniony przypadek.... ale jak dodasz do tego historie o tych gwałtach czarnych na białych kobietach , jak ta powyżej, to wizerunkowo nie działa to chyba dobrze na ich korzyść....No ale mogę się mylić.

Takie historie dają tylko argumenty rasistom, a u innych zasiewają lek i niepewność.
To jest jak z wizerunkiem Polaka na zachodzie jako złodzieja, jakaś część naszych rodaków to robiła przez co wizerunek całego narodu ucierpiał ale czy to znaczy że faktycznie wszyscy Polacy to złodzieje?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
To jest jak z wizerunkiem Polaka na zachodzie jako złodzieja, jakaś część naszych rodaków to robiła przez co wizerunek całego narodu ucierpiał ale czy to znaczy że faktycznie wszyscy Polacy to złodzieje?
Nie, ale zastanów się, dlaczego zamykamy drzwi na klucz lub skobel, gdy idziemy spać lub wychodzimy z domu.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
My jak my, ale co się dzieje w miastach i miasteczkach, gdzie przybyli do pracy lekarze i inżynierzy. Mieszkańcy boją się wychodzić na miasto.
Te staruszki w Warszawie w celu rabunkowym to podobno mordował Polak, Ukrainiec tylko stał "na czatach". Wobec Polaków trzeba być równie ostrożnym, co wobec imigrantów ze wschodu. Nie wszyscy kryminaliści sprzed 25 lat wyemigrowali na zachód, a część już stamtąd wróciła.
Pomimo napływu imigrantów jest teraz i tak znacznie bezpieczniej niż 20-25 lat temu. Polki mogą bezpiecznie umawiać się na seks z czarnoskórymi, a powrotnego uberka można zamówić z polskim kierowcą lub z kierowczynią.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Nie, to nie znaczy, że wszyscy to złodzieje, tak samo jak nie wszyscy czarni to gwałciciele....Jednak z obu, to wolę być posądzany o kradzież niż o gwałt 😉 ....tym bardziej, że tu gadamy o seksie białych kobiet...z czarnymi 😁😉

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Czytam ten żałosny wątek, zawalony kompleksami i uprzedzeniami, i naprawdę coraz bardziej się dziwię się, że są tu jeszcze jakieś kobiety. A kiedyś byłem zdziwiony, że jest ich tak mało.
Myślę, że nie da się nie dotknąć tematów uprzedzeń czy kompleksów, nie tylko indywidualnych ale i społecznych ,kiedy porusza się temat seksu międzyrasowego.