• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
A jeśli mój mąż, przespał by się z czarną.za moją akceptacją, przyzwoleniem, obecnością, to była bym też wykastrowana? Pozbyta kobieciści?
Przedstawiłem jak ja to widzę z punktu widzenia faceta. Nie wiem co powinna/ może czuć w takiej sytuacji kobieta.
Z ewolucyjnego punktu widzenia facet to wojownik i zdobywca. Nie oddaje się swojej zdobyczy innemu, tym bardziej obcemu.
Wydaje mi się to wbrew naturze po prostu.
Dla mnie męski facet to taki, który sam zadowala partnerkę, a nie oddaje ją innemu by ten wykonał robotę, bo do tego się to sprowadza.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Myślę, że niektóre osoby wiedzą dokładnie o co mi chodzi w kwestii cuckoldu, tylko żyją w systemie zaprzeczeń i wyparcia, bo trudno zaakceptować to, że własna fantazja jest po prostu perwersyjna i ma wady. To moje zdanie.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Z ewolucyjnego punktu widzenia facet to wojownik i zdobywca. Nie oddaje się swojej zdobyczy innemu, tym bardziej obcemu.
Wydaje mi się to wbrew naturze po prostu.
Dla mnie męski facet to taki, który sam zadowala partnerkę, a nie oddaje ją innemu by ten wykonał robotę, bo do tego się to sprowadza.
Idąc twoim tokiem myślenia jeśli mężczyzna jest zdobywcą to może swoją zdobyczą(żoną) rozporządzać jak chce. Nawet jeśli chce Ją oddać innemu mężczyźnie. Czytałem wywiad z rogaczem i takie Oni mają podejście.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Nie podoba mi się to co piszesz.
Dlaczego to, co normalne od razu ma być średniowieczne i staromodne?
Ok, niech każdy żyje wg swoich zasad. Ja tylko martwię się gdzie to wszystko zmierza.
Nie martw się..wszystko się ułoży.😉
Normalność to rzecz względna. Kiedyś było normalne, że księża brali dzieci na kolanka. Ja się zmartwiłem jak usłyszałem na czym polega Onlyfans. Szerzenie kórestwa jako sposobu na zarabianie to jest skrzywienie i patologia. To że żonka poskacze sobie na czarnym koniu od czasu do czasu..legalnie!..nie za plecami męża..to tylko perwersja.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Normalność to rzecz względna. Kiedyś było normalne, że księża brali dzieci na kolanka. Ja się zmartwiłem jak usłyszałem na czym polega Onlyfans. Szerzenie kórestwa jako sposobu na zarabianie to jest skrzywienie i patologia. To że żonka poskacze sobie na czarnym koniu od czasu do czasu..legalnie!..nie za plecami męża..to tylko perwersja.
Mowa o kurestwie? Ok. Dziwka uprawia seks z obcymi za pieniądze.
Żona uprawia seks z obcym/obcymi ....ku radości męża.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
No i widzisz.... O ile wiem dziewczyna na Onlyfansie co najwyżej pokaże cycki i cipke na zdjęciach lub do kamery, albo seks ze swoim partnerem , a żona co robi? Uprawia seks z obcym. Brawo. Serio porównujesz te dwie rzeczy? Czym Onlyfans różni się np. od działalności powiedzmy modelek Playboya? Zakładam, że nie wszystkie dziewczyny tam idą na ostro.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Idąc twoim tokiem myślenia jeśli mężczyzna jest zdobywcą to może swoją zdobyczą(żoną) rozporządzać jak chce. Nawet jeśli chce Ją oddać innemu mężczyźnie. Czytałem wywiad z rogaczem i takie Oni mają podejście.
Niech rozporządza jak chce tylko nie oddaje jej innemu 😆
Rycerz tak pięknie rozporządzał swoim mieczem, że oddał go swojemu rywalowi, który odciął mu nim głowę...Takie dziwne skojarzenie mam z tym co napisałeś.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
No i widzisz.... O ile wiem dziewczyna na Onlyfansie co najwyżej pokaże cycki i cipke na zdjęciach lub do kamery, albo seks ze swoim partnerem , a żona co robi? Uprawia seks z obcym. Brawo. Serio porównujesz te dwie rzeczy? Czym Onlyfans różni się np. od działalności powiedzmy modelek Playboya? Zakładam, że nie wszystkie dziewczyny tam idą na ostro.
Nie, nie porównuję. Mówię tylko co mnie martwi, a mianowicie, że młode dziewczyny znajdują to jako sposób na łatwą kasę. Szanuję prostytutki bo sam korzystam z ich usług i wiem, że to ciężka praca(zwłaszcza jak ja wpadam😉) Broń Cię Panie, żeby za kilka lat OnlyFans był powszechnym sposobem zarobku młodych dziewczyn. Cuckold to kolejna sex zabawa. Bez materialnych bonusów. Chyba, że Byk dostanie prezent za dobrą robotę 😁

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Nie, nie porównuję. Mówię tylko co mnie martwi, a mianowicie, że młode dziewczyny znajdują to jako sposób na łatwą kasę. Szanuję prostytutki bo sam korzystam z ich usług i wiem, że to ciężka praca(zwłaszcza jak ja wpadam😉) Broń Cię Panie, żeby za kilka lat OnlyFans był powszechnym sposobem zarobku młodych dziewczyn. Cuckold to kolejna sex zabawa. Bez materialnych bonusów. Chyba, że Byk dostanie prezent za dobrą robotę 😁
Wydajesz się ogarniętym gościem, a nie mimozą, co nie umie zadbać o żonę, dlatego mnie dziwi to co tu piszesz....
Generalnie wszystkim szczęścia życzę 😁

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Niech rozporządza jak chce tylko nie oddaje jej innemu 😆
Rycerz tak pięknie rozporządzał swoim mieczem, że oddał go swojemu rywalowi, który odciął mu nim głowę...Takie dziwne skojarzenie mam z tym co napisałeś.
Głodny sytego nie zrozumie :)
Nie ma co się mieszać w różne małżeństwa,niech każdy żyje jak chce,na SF ludzie mają różne fetysze...