• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Ja bym sobie pooglądał...A tak to nic z tego nie mam. 😆
A może Ci mężowie by chcieli? A widzisz... Nie pomyślałeś o tym, co? W czasach cuckoldu to całkiem możliwe, prawda?
Nieważne. Odnosiłem się do tego wcześniej. Nie chce już o tym pisać.
Ja też bym sobie pooglądał, mógłbym nawet tam być, na przykład podawać ręczniki i butelki z wodą :D

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Warszawa leży w Polsce a nie w Afryce;)
No więc dlatego napisałem, że to nie będzie jakieś niewiadomo jak wielkie widowisko w stylu Targi Eroticon 😁😉
Akurat w tym wypadku to będą zainteresowane czarnymi kiełbaskami.
Twój fetysz znam, ale nie każda biała kobieta go ma w takim samym stopniu 😉 A jak będzie gruby, brzydki, głupi i z małym, to też mu się odda równie ochoczo? 😁😉

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
No więc dlatego napisałem, że to nie będzie jakieś niewiadomo jak wielkie widowisko w stylu Targi Eroticon 😁😉
Uważam że to i tak jest sukces tego wydarzenia. Taka impreza z udziałem czarnoskórych w stolicy Polski w Dzień Kobiet daje do myślenia.
Twój fetysz znam, ale nie każda biała kobieta go ma w takim samym stopniu 😉 A jak będzie gruby, brzydki, głupi i z małym, to też mu się odda równie ochoczo? 😁😉
Jestem pewna że jakby nie chciały kochać się z czarnoskórymi to by tam nie poszły.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Uważam że to i tak jest sukces tego wydarzenia. Taka impreza z udziałem czarnoskórych w stolicy Polski w Dzień Kobiet daje do myślenia.
Co wg Ciebie daje do przemyślenia? 😉 Jakie wnioski dla białych sugerujesz?
Jestem pewna że jakby nie chciały kochać się z czarnoskórymi to by tam nie poszły.
Myślisz, że każda z tych dziewczyn już tam była ,wie co ma tam robić i nie może zrezygnować? A może nagle uderzy jej do głowy myśl..."Kurde. Co ja tu robię?" Takie niemożliwe?
To sytuacja zderzenia fantazji z rzeczywistością. Nie każdy kto chce tego spróbować jest na to gotowy.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Najgorsze chyba przeżycie dla kobiety byłoby gdyby któraś się do tego zmusiła... No bo już tam jest i musi zrobić swoje, no bo przecież nie wypada się wycofać...

Kobieta

Kataryna X

Podrywacz
Co wg Ciebie daje do przemyślenia? 😉 Jakie wnioski dla białych sugerujesz?
Czarnoskórzy czują się w Polsce coraz pewniej.

Myślisz, że każda z tych dziewczyn już tam była ,wie co ma tam robić i nie może zrezygnować? A może nagle uderzy jej do głowy myśl..."Kurde. Co ja tu robię?" Takie niemożliwe?
To sytuacja zderzenia fantazji z rzeczywistością. Nie każdy kto chce tego spróbować jest na to gotowy.

Nie napisałam że to niemożliwe , tylko że mało prawdopodobne ze względu na charakter imprezy.