AhaKolego szanowny, żeby mężczyzna był manipulatorem,to musi być jednostką wybitną. Ja taką jednostką nie jestem.
To nie panna Magia2000 pisała o niezadowoleniu z seksu z czarnoskórymi, tylko inna użytkowniczka. Tak jak napisałem po przecinku
Polka, jej nicku nie pamiętam. Prawdopodobnie mnie już zablokowała.
Panna Magia2000 podzieliła się z nami swoimi spostrzeżeniami na temat dziewcząt, które poznała i które z czarnoskórymi się gziły. Opieram swoje wnioski m.in. na spostrzeżeniach panny Magia2000 , gdyż nie widzę powodu, by nie dać im wiary.
Słowo "posuwać" nie ma dla mnie negatywnego ładunku emocjonalnego, podobnie jak i "gzić się". Traktuję relacje damsko-męskie naturalistycznie, acz nie używam na określenie stosunku seksualnego ani wschodniosłowiańskiego wulgaryzmu na polską literę "j", ani innych wulgaryzmów polskich na określenie tej czynności.
Polajkowałem, błyskotliwe.@Szczurzysko = błazen
Dzięki, ja już nie "widzę" tego użytkownika
Adekwatnie do twojej osoby.Polajkowałem, błyskotliwe.
Pewnie ci chodziło, że traktujesz naturalnie, ale naturalistycznie ładniej brzmi i postanowiłeś dodać to słowo, szkoda, że to opis nurtu filozoficznego, który do kontekstu rozmowy pasuje jak pięść do nosa.. Traktuję naturalistycznie, acz nie używam na określenie stosunku seksualnego ani wschodniosłowiańskiego wulgaryzmu na polską literę "j", ani innych wulgaryzmów polskich na określenie tej czynności.
Tańcz szczurku, zabawiaj nas.Pewnie ci chodziło, że traktujesz naturalnie, ale naturalistycznie ładniej brzmi i postanowiłeś dodać to słowo, szkoda, że to opis nurtu filozoficznego, który do kontekstu rozmowy pasuje jak pięść do nosa.
Może jeszcze kilka lat pożyję i opowiecie mi i innym na forum o tej nowej normalności.Kilka lat i takie spotkania staną się normą
Gdyby to się odbyło w klubie swingersów, w jakiejś sali, gdzie biali mogą sobie oglądać jak czarni bzykają ich żonki, to byłoby to dla mnie bardziej do zaakceptowania...Tu nie chodzi o segregację rasową, tylko o zwykłą imprezę typu BBC. Europa goni Stany w każdym aspekcie. Mnie to trochę zdziwiło, ale przecież żyjemy w czasach wolnego seksu. Jestem po 40. i widzę jak to wszystko idzie do przodu. Mamy już kilka porządnych klubów swing. Mamy imprezy BBC. Za niedługo rejsy dla swing par. Gangbangi na zamówienie. Na świecie to już się dzieje, zaraz przyjdzie do nas.
Bo mieszasz dwie różne kwestie, segregacja rasowa polegała na tym że odgórnie przez aparat państwowy( który był w rękach białych) ktoś był dyskryminowany.Gdyby to się odbyło w klubie swingersów, w jakiejś sali, gdzie biali mogą sobie oglądać jak czarni bzykają ich żonki, to byłoby to dla mnie bardziej do zaakceptowania...
Ja tu pisałem tylko o swoich skojarzeniach z czasami segregacji... autobus tylko dla białych i takie tam, jak to było w USA... Wygląda to trochę tak, że teraz to biali zaczynają mieć mniej praw. Dziwne.
Hehe...ok...No i znowu wracamy do tematyki cuckolda![]()
Ok, ale mechanizm jest ten sam.... czyli niedopuszczenie jakiejś grupy do wydarzenia z powodu koloru skóry.Bo mieszasz dwie różne kwestie, segregacja rasowa polegała na tym że odgórnie przez aparat państwowy( który był w rękach białych) ktoś był dyskryminowany.
Tu jest to spotkanie o charakterze prywatnym.
Nie jest ten sam i to jest tu kluczowe.Ok, ale mechanizm jest ten sam.... czyli niedopuszczenie jakiejś grupy do wydarzenia z powodu koloru skóry.
Nie ma znaczenia czy to państwowe, czy prywatne wydarzenie. Pisałem już o tym.
Widziałaś by biali organizowali coś podobnego tylko dla białych? No i po co robić coś takiego?
Od razu byłyby oskarżenia o rasizm wobec odmiennych kolorów skóry. Tak myślę.
Dla mnie jest.Nie jest ten sam i to jest tu kluczowe.
To czemu nie zorganizujesz takiej imprezy?Dla mnie jest.
Dziwne jest to, że czarni mogą sobie pozwolić na taką imprezę, a biali nie.
Czyżby następowało jakieś dziwne odwrócenie historii i teraz biali mają być wykluczani zjpewnych wydarzeń?
Jakąś forma rewanżu czarnych wobec białych, jeszcze może dokonana rękoma samych białych? Pewnie cuckoldów.
Skoro ta impreza ma charakter prywatny to gospodarz może sobie zaprosić kogo chce.To czemu nie zorganizujesz takiej imprezy?
Jakoś im odwagi nie brakuje aby w centrum Polski organizować zabawę dla czarnych facetów i białych kobiet.
Do wielu tu to kompletnie nie dociera.Skoro ta impreza ma charakter prywatny to gospodarz może sobie zaprosić kogo chce.
Mam nadzieję,że Dzień Kobiet będzie dla Pań udany![]()
Nie ma przeszkód, aby biali zorganizowali taką imprezę gangbang tylko dla białych mężczyzn i białych kobiet.Dziwne jest to, że czarni mogą sobie pozwolić na taką imprezę, a biali nie.
Co zrobisz? Potrzeba czasu,dużo czasuDo wielu tu to kompletnie nie dociera.
Generalnie jestem przeciwny jakimkolwiek imprezom, które wykluczają jakieś grupy społeczne, bo ktoś ma takie widzimisię.To czemu nie zorganizujesz takiej imprezy?
Jakoś im odwagi nie brakuje aby w centrum Polski organizować zabawę dla czarnych facetów i białych kobiet.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Seks w pracy | Seks | 3 | |
P | Seks z ex | Seks | 2 | |
I | Stres a seks | Seks | 1 | |
K | Seks tylko dopiero po ślubie | Seks | 13 | |
J | Seks fotki i filmy | Seks fotki i filmy | 1 |