• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z czarnym

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
No patrz...Ale to, co masz na ustach, też daje białe 😁🤪
To co mam na zdjęciu na ustach jest białe, a nie daje białe. Skoro nie miałeś już się do czego dowalić i musiało to być moje zdjęcie, to żeby zaspokoić Twoją ciekawość informuję, że to była śmietana 12%. Mam nadzieję że Ci teraz lepiej.
Wiele fajnych dup ( kurde, zaczyna brakować mi określeń, bo to nie, tamto nie, a ch....z wami 😆)
Oj, a ktoś tu się wcześniej spłakał o słownictwo, zabawne. 🙂

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
To co mam na zdjęciu na ustach jest białe, a nie daje białe.
Nie zrozumiałaś... Chodzi o to, że ich czarne fiuty dają taką samą białą śmietankę jak białe fajfusy 😁😉
Skoro nie miałeś już się do czego dowalić i musiało to być moje zdjęcie, to żeby zaspokoić Twoją ciekawość informuję, że to była śmietana 12%. Mam nadzieję że Ci teraz lepiej.
Ok, ale generalnie prowokacyjne to zdjęcie, więc nawiązałem do niego w toku dyskusji.

Na co liczyłaś wstawiając je?
Jesteś niegrzeczną dziewczynką zasługująca na klapsa i tyle. I bez dyskusji już tu 😆😉🤪
Oj, a ktoś tu się wcześniej spłakał o słownictwo, zabawne. 🙂
Ojejku, dobrze. Tłumaczę. W ogniu dyskusji i sporów czasem czlowiekowi coś się wymknie w zlości, frustracji czy egzaltacji.
Co innego obrażać ludzi na zimno, bez emocji. To pokazuje prawdziwy stosunek do innych.

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Nie zrozumiałaś... Chodzi o to, że ich czarne fiuty dają taką samą białą śmietankę jak białe fajfusy 😁😉
Fakt, nie załapałam, mea culpa.
Ok, ale generalnie prowokacyjne to zdjęcie, więc nawiązałem do niego w toku dyskusji.

Na co liczyłaś wstawiając je?
Jesteś niegrzeczną dziewczynką zasługująca na klapsa i tyle. I bez dyskusji już tu 😆😉🤪
Na nic nie liczyłam, po prostu uważam, że ładnie mi wyszło i mi się podoba, żadnej głębszej filozofii w tym nie ma. 🙂
Ojejku, dobrze. Tłumaczę. W ogniu dyskusji i sporów czasem czlowiekowi coś się wymknie w zlości, frustracji czy egzaltacji.
Co innego obrażać ludzi na zimno, bez emocji. To pokazuje prawdziwy stosunek do innych.
Nikogo na zimno tutaj nie obrażałam.

• Like
Reactions: Aya
Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Kurde.... No patrz....A jakimś cudem wciąż tu jesteś 😁😉
Marcinku, ja tu jestem z dwóch powodów.
Jednym z nich jest chęć rozszyfrowania czy Ty przekręcasz wypowiedzi na które odpisujesz, manipulujesz świadomie i jest to forma trollingu, czy naprawdę nie rozumiesz co ludzie piszą :)

No tu poniżej, kaami pisze, że duży penis nie oznacza, że mężczyzna potrafi go użyć... bo nie oznacza, mężczyzna z dużym penisem może potrafić dobrze ruchać lub nie potrafić dobrze ruchać, podobnie jak mężczyzna z małym, średnim, prostym, krzywym.....
Każdy to rozumie, ale Ty nie! Ty stawiasz tezę, że ona napisała, "że jak facet ma dużego, to nie potrafi go uzyć"
No kurwa, nie napisała tak! Wciskasz jej w usta słowa, których nie wypowiedziała, manipulujesz, przekręcasz wypowiedź i robisz to wielokrotnie w tym i innych wątkach.

Sugerujesz, że skoro tu jestem to kręci mnie seks z murzynami... nie kręci... obrzydza.

Wiesz, że jestem pyskata, więc zapytam wprost: jesteś tak ograniczony intelektualnie czy trollujesz?

ME12CGY6_o.jpg

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Marcinku, ja tu jestem z dwóch powodów.
Jednym z nich jest chęć rozszyfrowania czy Ty przekręcasz wypowiedzi na które odpisujesz, manipulujesz świadomie i jest to forma trollingu, czy naprawdę nie rozumiesz co ludzie piszą :)

No tu poniżej, kaami pisze, że duży penis nie oznacza, że mężczyzna potrafi go użyć... bo nie oznacza, mężczyzna z dużym penisem może potrafić dobrze ruchać lub nie potrafić dobrze ruchać, podobnie jak mężczyzna z małym, średnim, prostym, krzywym.....
Każdy to rozumie, ale Ty nie! Ty stawiasz tezę, że ona napisała, "że jak facet ma dużego, to nie potrafi go uzyć"
No kurwa, nie napisała tak! Wciskasz jej w usta słowa, których nie wypowiedziała, manipulujesz, przekręcasz wypowiedź i robisz to wielokrotnie w tym i innych wątkach.

Sugerujesz, że skoro tu jestem to kręci mnie seks z murzynami... nie kręci... obrzydza.

Wiesz, że jestem pyskata, więc zapytam wprost: jesteś tak ograniczony intelektualnie czy trollujesz?

ME12CGY6_o.jpg
Omg, teach me master! 😁 ❤️