O patrz miałem, takie wrażenie o Tobie jak czytałem te wcześniejsze wypowiedziJedna Pani ma tutaj widzę frustrację. I to jaką. Oby jej kiedyś jakaś żyłka nie pękła.

O patrz miałem, takie wrażenie o Tobie jak czytałem te wcześniejsze wypowiedziJedna Pani ma tutaj widzę frustrację. I to jaką. Oby jej kiedyś jakaś żyłka nie pękła.
Dla mnie zalatuje archaizmem, z tego powodu nie używamZapytam Ciebie...Serio uważasz, że to słowo jest jakoś obraźliwe?
Mi pękła i się zagoiła.O patrz miałem, takie wrażenie o Tobie jak czytałem te wcześniejsze wypowiedzi![]()
To co mam na zdjęciu na ustach jest białe, a nie daje białe. Skoro nie miałeś już się do czego dowalić i musiało to być moje zdjęcie, to żeby zaspokoić Twoją ciekawość informuję, że to była śmietana 12%. Mam nadzieję że Ci teraz lepiej.No patrz...Ale to, co masz na ustach, też daje białe![]()
Oj, a ktoś tu się wcześniej spłakał o słownictwo, zabawne.Wiele fajnych dup ( kurde, zaczyna brakować mi określeń, bo to nie, tamto nie, a ch....z wami)
Nie zrozumiałaś... Chodzi o to, że ich czarne fiuty dają taką samą białą śmietankę jak białe fajfusyTo co mam na zdjęciu na ustach jest białe, a nie daje białe.
Ok, ale generalnie prowokacyjne to zdjęcie, więc nawiązałem do niego w toku dyskusji.Skoro nie miałeś już się do czego dowalić i musiało to być moje zdjęcie, to żeby zaspokoić Twoją ciekawość informuję, że to była śmietana 12%. Mam nadzieję że Ci teraz lepiej.
Ojejku, dobrze. Tłumaczę. W ogniu dyskusji i sporów czasem czlowiekowi coś się wymknie w zlości, frustracji czy egzaltacji.Oj, a ktoś tu się wcześniej spłakał o słownictwo, zabawne.![]()
Nawet jeśli, to chyba nic złego.Dla mnie zalatuje archaizmem, z tego powodu nie używam![]()
Fakt, nie załapałam, mea culpa.Nie zrozumiałaś... Chodzi o to, że ich czarne fiuty dają taką samą białą śmietankę jak białe fajfusy![]()
Na nic nie liczyłam, po prostu uważam, że ładnie mi wyszło i mi się podoba, żadnej głębszej filozofii w tym nie ma.Ok, ale generalnie prowokacyjne to zdjęcie, więc nawiązałem do niego w toku dyskusji.
Na co liczyłaś wstawiając je?
Jesteś niegrzeczną dziewczynką zasługująca na klapsa i tyle. I bez dyskusji już tu![]()
Nikogo na zimno tutaj nie obrażałam.Ojejku, dobrze. Tłumaczę. W ogniu dyskusji i sporów czasem czlowiekowi coś się wymknie w zlości, frustracji czy egzaltacji.
Co innego obrażać ludzi na zimno, bez emocji. To pokazuje prawdziwy stosunek do innych.
No ładnie ci wyszłoNa nic nie liczyłam, po prostu uważam, że ładnie mi wyszło i mi się podoba, żadnej głębszej filozofii w tym nie ma.![]()
No a jak, towar z uja dobrze buja.No ładnie ci wyszłoLubisz taką gęstą?
![]()
Mam tylko nadzieję, że nie pracujesz w przetwórni mleczsrskiej i nie dodajesz czegoś od siebie.Zaraz idę tworzyć swoją własną śmietankę
Tak, wiem, stary oblech....ale to był tylko żart![]()
Hehe...O proszę, jaka zawadiacka dziołchaNo a jak, towar z uja dobrze buja.![]()
Hahaha... Naprawdę niegrzeczne masz myśliMam tylko nadzieję, że nie pracujesz w przetwórni mleczsrskiej i nie dodajesz czegoś od siebie.A tak to róbta co chceta.
![]()
Wow, mnie miło posłuchać? Prawie spadłam z krzesła.Hehe...O proszę, jaka zawadiacka dziołchaTakiej to aż miło posłuchać
![]()
Całe szczęście, naród może odetchnąć z ulgą.Hahaha... Naprawdę niegrzeczne masz myśli
Nie, do grzybowej też nic nie dodaję![]()
Marcinku, ja tu jestem z dwóch powodów.Kurde.... No patrz....A jakimś cudem wciąż tu jesteś![]()
Omg, teach me master!Marcinku, ja tu jestem z dwóch powodów.
Jednym z nich jest chęć rozszyfrowania czy Ty przekręcasz wypowiedzi na które odpisujesz, manipulujesz świadomie i jest to forma trollingu, czy naprawdę nie rozumiesz co ludzie piszą
No tu poniżej, kaami pisze, że duży penis nie oznacza, że mężczyzna potrafi go użyć... bo nie oznacza, mężczyzna z dużym penisem może potrafić dobrze ruchać lub nie potrafić dobrze ruchać, podobnie jak mężczyzna z małym, średnim, prostym, krzywym.....
Każdy to rozumie, ale Ty nie! Ty stawiasz tezę, że ona napisała, "że jak facet ma dużego, to nie potrafi go uzyć"
No kurwa, nie napisała tak! Wciskasz jej w usta słowa, których nie wypowiedziała, manipulujesz, przekręcasz wypowiedź i robisz to wielokrotnie w tym i innych wątkach.
Sugerujesz, że skoro tu jestem to kręci mnie seks z murzynami... nie kręci... obrzydza.
Wiesz, że jestem pyskata, więc zapytam wprost: jesteś tak ograniczony intelektualnie czy trollujesz?
![]()
Tak. Kochajmy sięKurcze, ale to byłby finał wątku![]()
Najwiecej par tutaj, jak pisałem "narodziło" się z zaczepek. Coś w tym jest, jakaś magiaTak. Kochajmy się![]()
Przestań, bo zacznę Cię podszczypywać i z ogon ciągnąćNajwiecej par tutaj, jak pisałem "narodziło" się z zaczepek. Coś w tym jest, jakaś magia![]()
Ano widzisz. Potrafię czasem zaskoczyć...nawet siebie samegoWow, mnie miło posłuchać? Prawie spadłam z krzesła.![]()
Tak...oraz miliony nienarodzonych dzieciCałe szczęście, naród może odetchnąć z ulgą.![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Kryzys wieku średniego a seks faceta z facetem | Seks | 0 | |
J | Seks faceta z facetem . | Seks | 16 | |
M | Seks Warszawa | Ogłoszenia | 0 | |
![]() |
Lizanie cipki vs seks | Seks | 56 | |
M | Seks w samochodzie | Seks | 37 |