Ja nie twierdzę, że wszyscy faceci to zboki, ale jednak o ciapatych mówi się "kozoyebcy", skądś to się wzięło przecież....Taaa...Czyli faceci to znowu te jawne zboki. Do zbioru zboczeństw męskich dorzucamy skłonności zoofilne?

Ja nie twierdzę, że wszyscy faceci to zboki, ale jednak o ciapatych mówi się "kozoyebcy", skądś to się wzięło przecież....Taaa...Czyli faceci to znowu te jawne zboki. Do zbioru zboczeństw męskich dorzucamy skłonności zoofilne?
Nie tyle ci się nie podoba co po prostu jesteś słabym facetem i tyle .Witam, czy są tutaj Panowie, którzy fantazjują o czarnych kobietach? Czy ktoś już uprawiał seks z czarną? Jak wrażenia?
Dla mnie z wyglądu typowa czarna uroda się nie podoba, chyba że te najjaśniejsze odcienie czarnego. A może to bardziej brąz?
![]()
A co ma bycie słabym do preferencji seksualnych?Nie tyle ci się nie podoba co po prostu jesteś słabym facetem i tyle .
Kreujesz się na detektywa a jesteś w grupie która notorycznie mnie podgryza i wysyła wiadomości z pogróżkamiA co ma bycie słabym do preferencji seksualnych?
Jakimi pogróżkami? Bandytą to ja nie jestem. Może i delikatnie podgryzamKreujesz się na detektywa a jesteś w grupie która notorycznie mnie podgryza i wysyła wiadomości z pogróżkami
Nie macie odwagi, tyle w temacie.Jakimi pogróżkami? Bandytą to ja nie jestem. Może i delikatnie podgryzam
Odwagi do ruchania czarnych?Nie macie odwagi, tyle w temacie.
Zgrywanie idioty Ci nawet wychodzi. TrolluOdwagi do ruchania czarnych?
Każdy kult ma swoich wyznawców i przeciwników. Twój kult fascynacji czarnymi też zawsze będzie mieć przeciwników i będziesz musiała się z tym pogodzićZgrywanie idioty Ci nawet wychodzi. Trollu
Już się nie będę z Tobą kłócić, bo znowu admin się do mnie doczepiPokazałam Ci tylko jak funkcjonujesz @Shiro. Ale jak każdy troll z tego forum masz mózg w dupie
A czy można normalnie dyskutować? Pytam poważnieKażdy kult ma swoich wyznawców i przeciwników. Twój kult fascynacji czarnymi też zawsze będzie mieć przeciwników i będziesz musiała się z tym pogodzić
Można, jak najbardziejA czy można normalnie dyskutować? Pytam poważnie
Myślisz, że admin jest czarny? Słyszałam plotki, że ma ogromnego, ale czarny chyba nie jestJuż się nie będę z Tobą kłócić, bo znowu admin się do mnie doczepi
Raczej nie, bo już bym miał permaMyślisz, że admin jest czarny? Słyszałam plotki, że ma ogromnego, ale czarny chyba nie jest![]()
Czarne marzenie fajne cipka
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| S | Problematyczny Seks | Porady seksualne | 41 | |
|
|
BDSM seks zaawansowany | Seks | 46 | |
|
|
Seks singielek | Seks | 184 | |
| M | Przyzwolenie na seks. | Ogłoszenia | 1 | |
|