Po 1,5 roku ciszy odezwała się do mnie była. Ogólnie dobrze mi się żylo bez niej. Jest jeden mały problem. Nikt tak nie wymasował mi prostaty od środka jak ona. Czy nadwyrężalibyście swoje zdrowie psychiczne na rzecz zaspokojenia analnego?
Po 1,5 roku ciszy odezwała się do mnie była. Ogólnie dobrze mi się żylo bez niej. Jest jeden mały problem. Nikt tak nie wymasował mi prostaty od środka jak ona. Czy nadwyrężalibyście swoje zdrowie psychiczne na rzecz zaspokojenia analnego?
jakkolwiek by wasze role nie wyglądały i jakie byście mieli chcice, to uważam, że nie ma dla mnie sensu wracać do tych "starych czasów", bo może z tego wyjść z czasem gorsza kicha.
Ja ze swoją byłą jestem w stalym kontakcie ale moja żona o tym wie. Właśnie spędziliśmy we troje tydzień na wspólnych zabawach. Uwielbiam ją pieprzyć, szkoda że tak rzadko to robie.
Zdarza mi się uprawiać seks z byłą dziewczyną. Ona zawsze lubiła seks w rajstopach, a jej obecny facet w ogóle ich nie lubi, a ja uwielbiam, więc no tak wychodzi ;p
Raz się zdarzyło. To był błąd. Wiedziałam, że nadal coś do niego czuję, on do mnie też, ale nie wrócimy do siebie i widzimy się po raz ostatni.
Bolesne doświadczenie :/
Potem, z wiekiem, eksi automatycznie stawali się dla mnie aseksualni.
Czytam komentarze i mam wniosek. Każda ex miała coś fascynującego w trakcie stosunku, jednak z powodów życiowych zostały ex. Z chęcią z kazdą z nich bym się pogrzmocił bez dalszych konsekwencji tak po przyjacielsku. Aleeee.... No właśnie
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.