• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z byłą

Mężczyzna

Pogadajmy

Cichy Podglądacz
Po 1,5 roku ciszy odezwała się do mnie była. Ogólnie dobrze mi się żylo bez niej. Jest jeden mały problem. Nikt tak nie wymasował mi prostaty od środka jak ona. Czy nadwyrężalibyście swoje zdrowie psychiczne na rzecz zaspokojenia analnego?

Damianekxxx20

Nowicjusz
Po 1,5 roku ciszy odezwała się do mnie była. Ogólnie dobrze mi się żylo bez niej. Jest jeden mały problem. Nikt tak nie wymasował mi prostaty od środka jak ona. Czy nadwyrężalibyście swoje zdrowie psychiczne na rzecz zaspokojenia analnego?
jak się odezwała to potrzebuje porządnego zerżnięcia:p jak się do Ciebie odezwała to korzystaj:p

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
jakkolwiek by wasze role nie wyglądały i jakie byście mieli chcice, to uważam, że nie ma dla mnie sensu wracać do tych "starych czasów", bo może z tego wyjść z czasem gorsza kicha.

And

Seks Praktykant
Ja ze swoją byłą jestem w stalym kontakcie ale moja żona o tym wie. Właśnie spędziliśmy we troje tydzień na wspólnych zabawach. Uwielbiam ją pieprzyć, szkoda że tak rzadko to robie.

Mężczyzna

DruhBoruch

Seks Praktykant
Jak jesteś wolny i masz ochotę na seks z nią, to co za problem? spędzenie ze sobą nocy nie jest jeszcze zobowiązaniem do ślubu.

Kobieta

KakiOna

Cichy Podglądacz
Ja też uprawiam sex z byłym i jest super. Zawsze nam tak było razem. Jesteśmy zgrani w łóżku...