• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks z bezdomnymi, żulami itd

Kobieta

daria radwan

Cichy Podglądacz
Wiem ze taki temat juz byl i okazal sie fejkiem ale ten zakladam zeby sie dowiedziec czy faktycznie moze to kogos krecic? I czy jakas kobieta bylaby w stanie cos takiego zrobic? Pytam z ciekawosci bo mocno mnie to odrzucilo

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła, odejdź fejku w zapomnienie. Nie rób biednym facetom nadziei na kolejne kobiece konto. Nowe konto i zaczyna od seksu z żulami, brzmi legit.
Mnie odrzuca robienie takich gówno postów fejk kontami

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Czekaj @Shiro ,można się zawsze trochę pośmiać 😁

Mnie np zaciekawił czas użyty w ostatnim zdaniu...
To znaczy, że już próbowałaś takiej akcji? 😶

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Wiem ze taki temat juz byl i okazal sie fejkiem ale ten zakladam zeby sie dowiedziec czy faktycznie moze to kogos krecic? I czy jakas kobieta bylaby w stanie cos takiego zrobic? Pytam z ciekawosci bo mocno mnie to odrzucilo
Ten co dał rydzykowi samochody to jeszcze pewnie by przeszedł 🙃

Kobieta

daria radwan

Cichy Podglądacz
Czekaj @Shiro ,można się zawsze trochę pośmiać 😁

Mnie np zaciekawił czas użyty w ostatnim zdaniu...
To znaczy, że już próbowałaś takiej akcji? 😶
W sensie tamten temat mnie odrzucil. Bo to jest juz przesada. Dlatego zalozylam specjalnie konto. Wiem ze tamten temat jest fejkiem ale mam nerwice i nie daje mi to spokoju. Zwlaszcza ze ostatnio natrafilam tez na Anonimowych na jedno wyznanie w ktorym dziewczyna daje sie poniewierac seksualnie bandzie uposledzonych pijaczkow

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Dla mnie wyznacznikiem żula jest staropolskie powiedzenie, że jak żul jedzie autobusem to autobus jedzie żulem. W każdym innym wypadku nie można mówić o żulu 😂

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Dla mnie wyznacznikiem żula jest staropolskie powiedzenie, że jak żul jedzie autobusem to autobus jedzie żulem. W każdym innym wypadku nie można mówić o żulu 😂
No mówię, higiena i alko ;)

ChatGPT trochę to rozbudował:

Żul to potoczne, często pejoratywne określenie osoby zaniedbanej, nadużywającej alkoholu i spędzającej czas w miejscach publicznych, takich jak ulice, parki czy dworce. Słowo to bywa używane w odniesieniu do osób bezdomnych lub prowadzących marginalny tryb życia, ale także jako określenie kogoś o niechlujnym wyglądzie i nagannym zachowaniu.

W języku potocznym „żul” może też funkcjonować w żartobliwym kontekście, np. jako określenie kogoś, kto często imprezuje i spożywa alkohol.

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Kurde w sumie naprawdę dobrze sformułował to potoczne określenie 😶
I pasuje 👍

Podsumowując @daria radwan jak będziesz chciała ujeżdżać żula to będziesz jechać żulem. Dziękuję dobranoc xD