• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w samochodzie

Mężczyzna

Martini92

Seks Praktykant
Ja także lubię, najbardziej jak mi partnerka loda robi podczas jazdy, w automacie nie ma problemów a także jak ona kieruje to bawię się jej dziurka. A sex na parkingu w nocy gdzieś gdzie ludzie przechodzą to bajka, nie zbyt wygodnie ale to zależy od auta

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Kiedyś pojechałem na piknik, trzeba było trochę gratów przewieźć więc wziąłem firmowego busa. Tył tego busa sporo widział w ów weekend...

A jeśli chodzi o osobowe auta to jestem fanem dużych aut, klasa coś a'la Super, A6 utd. Z praktyki mogę powiedzieć, że auta bardzo wygodne, zwłaszcza w plenerze :p

Ja także lubię, najbardziej jak mi partnerka loda robi podczas jazdy, w automacie nie ma problemów a także jak ona kieruje to bawię się jej dziurka. A sex na parkingu w nocy gdzieś gdzie ludzie przechodzą to bajka, nie zbyt wygodnie ale to zależy od auta
Mamy tak samo a na autopilocie możliwości są bardzo duże.