Ja mieszkam na dalekich przedmieściach czasem się gdzieś wybiorę czy to na spacer , czy rower i czasem zawsze coś miłego mi się przy trafi spotkać , nie wiem jak to w mieście nie widziałem nic specjalnego oprócz tego jak raz na parkingu przechodząc miedzy samochodami siedział rozłożony jakiś gościu i dziewczyna nad nim schylona i mu obciągała chyba , a najfajniejsze rzeczy to właśnie na wypadach w teren widziałem raz całkiem na go biegnącego faceta , i innym razem i to najfajniejsze dwie dziewczyny opalały się w samych małych stringach jak ja przypadkiem obok przeszedłem to podskoczyły z chichotem i za rzuciły koszulkę miły widok , i innym razem jadąc rowerem przez las na środku gruntowej drogi z daleka widziałem klęczącą dziewczynę myślałem że grzyby zbiera czy coś jak już przejeżdżałem obok to na środku drogi normalnie sikała fajnie aż dostałem kopa energii
, a najfajniej sprawa jak jechałem przez pola to widziałem dwoje młodych ludzi chyba nie mieli się gdzie zabawić lub się poznawali , młodą dziewczynę rozebraną do piersi chłopak się nimi bawił a ona ręką mu robiła dobrze ale przejechałem bokiem to mnie chyba nie widzieli bo nie przerwali, i parę razy widziałem pary opalające się /bzykające się gdzieś latem po łąkach itp. ,Super też było jak kiedyś widziałem dziewczynę w przy krótkiej spódniczce i miała nie ogoloną cipeczkę
Warto czasem gdzieś wyskoczyć, sam też jak gdzieś jadę rowerem i wydaje mi się że jestem sam to się rozbieram i wale sobie , najfajniej jest na dużych otwartych przestrzeniach /łąkach słonce ciepło na golasa sobie po chodzić i się pobawić choć razem byłoby o wiele przyjemniej
.
Raz będąc na przejażce rowerowej piłem sobie piwko na przedmieściach , i głupim przypadkiem na spacerze spotkałem dziewczynę kiedyś tam może z 4 razy my kiedyś gadali nie specjalnie znajomi , i zachciało mi się po tym piwie sikać powiedziałem jej niech zaczeka na mnie bo idę w krzaki a ona do mnie nie krępuj się dawaj tu , ale się nie zdecydowałem był taki pełny /ciężki może liczyła że mi coś stanie zwale przy niej trochę mnie tym zaskoczyła , choć teraz trochę żałuje bo może i ona by coś od siebie dała bo była w mega seksi szortach ech ...