• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w czasie ciąży

Status
Zamknięty.

delta32

Cichy Podglądacz
Przepraszam za tą trąbe na początek ale chciałem żeby jak najwiecej ludzi usłyszało.

Witam wszystkie posiadaczki pędraków dużych i małych :D.
Dziewczęta, kobiety, matki, że sie tak oficjalnie zwrócę - mam pytanie na temat tego jak ciąża wpłyneła na waszą erotykę w czasie tych 9 miesięcy. Jak było z ochotą na seks, czy zmieniła się "erotyczna mapa ciała" ? Któreś miejsca stały się ważniejsze a inne zeszły na dalszy plan ? Doznania osłabiły się czy wręcz odwrotnie ? Wreszcie rzecz o którą ciężko by było zapytać prosto w oczy ale tu może któraś z Was odpowie - jak postrzegałyście swoje zmieniające się ciało pod kątem atrakcyjności w SWOICH oczach. Nie chodzi o to czy było podniecające dla partnera ale czy w którymś momencie lub sytuacji było podniecające dla Ciebie samej.

zapraszam

No nic - boje troche

Szarka

Erotoman
zero ochoty na sex, i nie lubiłam siebie w ciązy, męczyłam się okrutnie, poza tym piersi były przegigantyczne - obleśne wręcz i bardzo wcześnie pojawiła się siara... więc wkurzałam się na maxa bo już od 5 miesiąca ciąży zmuszona byłam nosić wkładki.

W ciąży zatem nie sexiliśmy ;)

Grusza

Nowicjusz
To smutne, że temat mnie dotyczy :cry: , ale powiem co wiem:)
Więc jak na razie mam mega wielką przeogromną ochote, ale baaaaardzo źle się czuje w swoim ciele (chociaż jeszcze prawie nic po mnie nie widać). Uważam się za miss brzydoty, wstydze się siebie, mam nawet opór przed wyjściem z łazienki w szlafroku, bo wydaje mi się, że wszyscy sąsiedzi akurat siedzą z luneta i mnie obserwują, wszyscy więdzą, że jestem w ciąży, a mój Misio ma mnie za najmniej atrakcyjną kobiete na świecie. A jeśli mnie przytula/całuje/pieści to tylko z litości i wcale nie sprawia mu to przyjemności. Wiem, że to głupie, ale pomimo ogromnej ochoty unikam seksu i nagości...no i tak potwornie boli mnie brzuch :(
A i ciągle mi zimno, Szarka, to normalne?

delta32

Cichy Podglądacz
Gruszka :D :D - że zimno to raczej normalne i czeste. Co do bóli brzucha a właściwie podbrzusza to również sie bardzo czesto zdarzają w I trymestrze i trwają zwykle około 6-10 tyg (rozszerzanie się macicy). Nieprzyjemne ale niczemu nie zagraza. Szarka - tak czy nie ? :D
Jejku, smutne to o Misiu. Naprawdę aż tak ? I tak źle o sobie ? Kurcze, ale ten swiat po...kręcony. Pozdrawiam Cie Gruszeczko serdecznie.

Piszcie dziewczyny

poison-flower

Seks Praktykant
ja nie jestem w ciązy ale też mam wrażenie że jak mnie ukochany przytula, całuje i pieści to z litości :cry:

a ja mówią że kobiety w ciązy "promienieją wewnęrzną energią"
to wszyscy tak myśla poza kobietami?

Grusza

Nowicjusz
a ja mówią że kobiety w ciązy "promienieją wewnęrzną energią"
to wszyscy tak myśla poza kobietami?

W moim przypadku chyba właśnie tak jest. W ogóle to mój mężczyzna teraz wyjątkowo często mi powtarza, jaka jestem piękna/słodka/kochana/wpaniała i jak bardzo mnie kocha. Stał się miliard razy bardziej delikatny w czynach/gestach/słowach, traktuje mnie jak bombke, która za chwile ma się rozbić. Strasznie to jest wkurzające :x
Zaczęłam go powoli odpychać od siebie...boję się, że to pospuje nasze relacje, ale ja jakoś nie potrafie teraz "normalnie" żyć. :cry:
Jestem beznadziejna...

mara

Seks Praktykant
Do tego stres, działasz na niekorzyść dla dziecka, szczególnie w tych pierwszych dla niego tygodniach, miesiącach. Może Twój obowiązek opieki przemówi Ci co trzeba zrobić, właśnie w tej chwili.

Facet się opiekuje Tobą, to chyba naturalne jego zachowanie, sam bym starał się "być potrzebny". Skoro uważasz, że przytula Cie z litości, wierz chodziaż w siebie i dziecko. Powodzonka

delta32

Cichy Podglądacz
Gruszeczko, kochanie :D i jak tam hormony i cała reszta ? Troszkę lepiej sie robi czy nadal nie lubimy "robala" i robalowego stanu.
Miś nadal FUJJJ bo kocha i sie opiekuje ? :lol: :lol: :lol:
Bardzo lubię Twojego avatarka. Ślicznie popieprzony taki ... :]

Grusza

Nowicjusz
Ratunku, oni są mili! :shock: :lol:

Więc tak:
Misia już znowu doceniam, zdałam sobie sprawę, że jesli jeszcze czasami sie usmiecham, to tylko dzięki niemu i nie wiem co bym zrobiła, gdyby go przy mnie nie było. Poza tym w jego spojrzeniu już wcale nie dostrzegam litości i....jest nam bardzo miło :D
Do stanu mego owego już się powiedzmy "przyzwyczaiłam". Nadal nie jest to nic rewelacyjnego, no ale tak musi być...
Do Robala wciąż nie mogę się przekonać...Chociaż wybralismy już imiona, zaczynamy rozmawiać o niewielkim przemeblowaniu mieszkanka itp.
Nawet wybitnie staramy się używać poprawnej polszczyzny, bo woda przecież dobrze niesie dźwięki :p
Podczas świntuszenia przyjmujemy wersje najwygodniejszą, że robale dawno już śpią :wink:
No i to tyle ze świata Grusza-ciężarówa & Miś Spółka bez oo...
A avatar prawie jak ja :D

gonia

Erotoman
hmm no ja w ciazy niestety nie jestem ale moja siostra rodzona jest i jeszcze na doatek na miesiac wprowadzilą sie do mnie jest juz prawie w 5 miesiacu a praktycznie nic ne widac co do sexu to nie wiem bo i tak nie ma z kim bo jej maz wyjechał :)
ehh moze ja neidlugo postram sie o swoje

Grusza

Nowicjusz
Szarka - ino zdradze, ale to na privie jakimś może, nie lubie się tak publicznie otwierać (co ja tu robie?! cholera, znowu ta druga jaźń nade mną zapanowała:/)

Gonia - po mnie też podobno nie widać, ja tam widze aż za dobrze... :roll:

Status
Zamknięty.