• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks w ciąży

Kobieta

Dominika87

Cichy Podglądacz
Należę do grona tych kobiet, dla których ciąża to piękny okres w życiu zarówno w kontekście emocjonalnym jak i seksualnym. Moja wrażliwość na bodźce znacznie wzrosła, a libido bardziej się wyostrzyło. Sam fakt zmian fizycznym powodował u mnie inne poczucie seksualności. Podczas drugiej ciąży "nauczona doświadczeniem" mogłam sobie pozwolić odkrywać to czego nie udało się podczas pierwszej. Dla mojego męża ten okres był również szczególnie udany i podniecający ;)

Kobieta

Beatris

Cichy Podglądacz
Zgodzę się z przed mówczynią. Cudowny okres gdzie odkryłam swoje drugie oblicze i sądze że bez ciąży nie odkryłabym tego i nie doświadczyła. Libido osiągało apogeum aż mąż był bardzo zdziwiony a jednocześnie bardzo zadowolony i podniecony tamtym stanem. 🥰

Mężczyzna

Aczytowazne

Nowicjusz
Może napisze kiedyś tu jakieś opowiadanie, ale myślę, ze lepiej byłoby w nim opisać cos co chciałabym zrealizować niż coś co się wydarzyło.
Choć autentyczność chyba bardziej pobudza czytelnika...?

Oj tak, trafiłeś w samo sedno, ale to są plusy nie tylko z perspektywy faceta, ale tez mojej. :)
Niestety nie spotkałam w życiu faceta który chciałby pić moje mleczko, ale jakbym miała laktację to na pewno dałabym possać - wspomagałam sie suplementami na mleko i laktatorem elektrycznym, wiec mleka miałam dużo za dużo i sporo sie marnowało w zlewie. 😞
Ja bym chciał possać. To jedno z moich marzeń 😈 tak więc jak któraś chciałaby dać to piszcie śmiało 😁

Mężczyzna

Arno45

Biegły Uwodziciel
Fajne doznanie, i w trakcie i podkoniec, technika była ważna, do ogarnięcia beż problemu, świetnie to wspominam, a i filmiki do dziś lubię

Mężczyzna

pascal

Seks Praktykant
Ciąża to cudowny okres. Lepsze orgazmy u kobiety. I łatwiej dochodzi. I jeszcze to mleko. Tyle cudowności. Jak ciąża nie jest zagrożona to jest coś pięknego. Jeżeli są kłopoty z donoszeniem trzeba uważać. Szczególnie na wytrysk w środku. Sperma działa rozkurczowo (polecam w czasie bolesnego okresu - pomaga - sprawdzone u nas), może spowodować akcję porodową.