Marzenie mieć chłopa, który robi wszystko co tylko może, żeby zadowolić i zaspokoić swoją kobietę.![]()
Bajka jest jak dwie strony dążą do tego samego, dawanie jest tak samo satysfakcjonujące jak branieSporo jest takich![]()

Marzenie mieć chłopa, który robi wszystko co tylko może, żeby zadowolić i zaspokoić swoją kobietę.![]()
Bajka jest jak dwie strony dążą do tego samego, dawanie jest tak samo satysfakcjonujące jak branieSporo jest takich![]()
Dla chcącego nic trudnego, ale gdy narzekasz i wodzisz za nos w wątkach facetów... czego innego się spodziewasz?Marzenie mieć chłopa, który robi wszystko co tylko może, żeby zadowolić i zaspokoić swoją kobietę.![]()
Coś Ci zdradzę, bo chyba jesteś za mało przebojowy, by samodzielnie to odkryć.Dla chcącego nic trudnego, ale gdy narzekasz i wodzisz za nos w wątkach facetów... czego innego się spodziewasz?
Oj, dokładnie, dokładnie.Bajka jest jak dwie strony dążą do tego samego, dawanie jest tak samo satysfakcjonujące jak branie![]()
Nie, jak kobieta jest wybredna i zadufana to prawie nikt nie robi na niej wrażenia. Jak jest silna, mądra i samodzielna to wie, że tu chodzi o zgranie, dogadanie, a nie o wrażenie i że to że ktoś nie jest dla ciebie to nie znaczy, że nie jest dla innej i że jest gnomem.Coś Ci zdradzę, bo chyba jesteś za mało przebojowy, by samodzielnie to odkryć.
Jak kobieta jest silna, mądra, samodzielna, to mało który facet robi na niej wrażenie i jedyne co pozostaje, to się bawić tymi nieskomplikowanymi umysłowo gnomami.
Brawo, koleżanka przeczytała jakąś książkę o psychologii i nieudolnie próbowała zastosować gaslighting. Ups... nie zabolałoCoś Ci zdradzę, bo chyba jesteś za mało przebojowy, by samodzielnie to odkryć.
Silna, mądra, samodzielna i wartościowa kobieta nie zajmuje się takimi grami. Ma lepsze rzeczy do robienia niż podnoszenie swojej wartości przez umniejszanie innym. Pogarda bijąca w słowie 'gnomami' pokazuje jak desperacko potrzebujesz wzmocnić swoje i tak już kruche egoJak kobieta jest silna, mądra, samodzielna, to mało który facet robi na niej wrażenie i jedyne co pozostaje, to się bawić tymi nieskomplikowanymi umysłowo gnomami.
Ale co marudzisz?Brawo, koleżanka przeczytała jakąś książkę o psychologii i nieudolnie próbowała zastosować gaslighting. Ups... nie zabolało
Silna, mądra, samodzielna i wartościowa kobieta nie zajmuje się takimi grami. Ma lepsze rzeczy do robienia niż podnoszenie swojej wartości przez umniejszanie innym. Pogarda bijąca w słowie 'gnomami' pokazuje jak desperacko potrzebujesz wzmocnić swoje i tak już kruche ego
Bo są mądrzy faceci, są i oni, są mądre kobiety, no i tyAle co marudzisz?
Jakos ci mężczyźni sami do mnie piszą i chcą grać w te gry i nie przeszkadza im, że się bawię nimi jak chcę.
Jesteś zwykłym zazdrośnikiem.
Rozszyfrowałaś mnie! Zazdroszczę Ci tego talentu przyciągania desperatówJesteś zwykłym zazdrośnikiem.
Dzięki niemu jesteś jednym z nich.Rozszyfrowałaś mnie! Zazdroszczę Ci tego talentu przyciągania desperatów![]()
Bardzo interesujący temat, jestem ciekawa perspektywy użytkownika @Kratos.Czy spotkaliście się z sytuacją, gdzie jedna strona oczekiwała związku po seksie, a druga traktowała to jako „przygodę”?
Dziękuję! Zapomniałam, że go napisałamBardzo interesujący temat, jestem ciekawa perspektywy użytkownika @Kratos.
Mozesz zamknac ten temat zeby nikt mnie juz pod nim nie oznaczal?Dziękuję! Zapomniałam, że go napisałam![]()
Wreszcie robi się interesującoMozesz zamknac ten temat zeby nikt mnie juz pod nim nie oznaczal?