• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks tylko dopiero po ślubie

Mężczyzna

Kaminski051

Cichy Podglądacz
Dzień dobry.

Seks tylko dopiero po ślubie. Mężczyzna nie powinien dopuścić do siebie kobiety wcześniej, niż przed powiedzeniem sobie "tak" na wspólnym kobiercu.

Poczekanie z seksem do ślubu oznacza szacunek do samego siebie.

Dostojni Państwo, zapraszam do dyskusji.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
No to Ja już się nie łapię...napiszę więcej...mam nadzieje...że...w końcu...Moja Przyjaciółka przyprawi Mi rogi...bo jest blisko...coraz bliżej
;)

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Uważam że to jest totalna głupota. Jestem zdania że udany seks to mocny fundament szczęśliwego związku. Jeśli po ślubie okaże się że całkowicie nie pasujecie do siebie seksualnie, to prędzej czy później pojawi się złość, zdrady i rozwód. Dlatego warto zobaczyć czy pasujecie seksualnie. Warto rozmawiać o seksie i potrzebach

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Kiedyś zdarzyło mi się czytać koran. Jest tam fajnie pokazane że seks dla kobiety jest swoistą nagrodą. Pierwsza wymieniana tam kara dla kobiety, która nie szanuje męża to "oddalenie jej od łoża".
Oczywiście u nich mężczyznom jest to łatwiej zrobić bo jak się ma trzy żony to oddalenie jednej niewiele zmienia w ich życiu erotycznym.🤣

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Uważam że to jest totalna głupota. Jestem zdania że udany seks to mocny fundament szczęśliwego związku. Jeśli po ślubie okaże się że całkowicie nie pasujecie do siebie seksualnie, to prędzej czy później pojawi się złość, zdrady i rozwód. Dlatego warto zobaczyć czy pasujecie seksualnie. Warto rozmawiać o seksie i potrzebach
Problem nie jest ze nie pasujecie bo to czuc wczesniej jaka jest . Gorzej jak najczesciej po dzieciach stwierdzi ze jej juz wystarczy... cel osiągnięty.

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
Dzień dobry.

Seks tylko dopiero po ślubie. Mężczyzna nie powinien dopuścić do siebie kobiety wcześniej, niż przed powiedzeniem sobie "tak" na wspólnym kobiercu.

Poczekanie z seksem do ślubu oznacza szacunek do samego siebie.

Dostojni Państwo, zapraszam do dyskusji.
Muszę przyznać, że wyznawcy większości religii, znajdą zawsze jakaś wymówkę by ubrać w piórka swoich przekonań kwestie niezgodne z naturą i będą to manifestować honorem i szacunkiem.
Pomijam już sformułowanie dopuścić, z którego kobiety jak twierdziło wielu medrców to horda nienasycona w swej chuci wodząca na pokuszenie.
Mam dzisiaj okres przejściowy, od wielu postów męczy mnie sposób traktowania płci pięknej. Dziadek mój uczył mnie bowiem, że nie ważne kto i gdzie, za obrazę Pań winien otrzymać razy na odlew.
Dostojny Panie polecam jednak jako osoba kulturalna i całkowicie brzydzaca się przemocą dobrą fantastykę zamiast mądrości Wandy Półtawskiej.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

dario_a_z

Erotoman
Oczywiście. To samo dotyczy wszystkiego innego, nie gotujcie sobie nawzajem przed ślubem. Nie chodźcie do kina. Nie wyjeżdżajcie razem na wakacje. Zostawcie wszystko na "po slubie". Poczekanie ze wszystkim oznacza szacunek do samego siebie.

A tak serio, co to za bzdury... Poczekasz z seksem do ślubu, papier jest, idziecie do łóżka i... okazuje się dla jednej ze stron, że to zupełnie nie to... I co wtedy? Post na sexforum, że "druga połówka jest beznadziejną klodą, nie chce tego czy tamtego, a ja mam potrzeby i się męczę".

Mężczyzna

Szczurzysko

Podrywacz
Oczywiście. To samo dotyczy wszystkiego innego, nie gotujcie sobie nawzajem przed ślubem. Nie chodźcie do kina. Nie wyjeżdżajcie razem na wakacje. Zostawcie wszystko na "po slubie". Poczekanie ze wszystkim oznacza szacunek do samego siebie.

A tak serio, co to za bzdury... Poczekasz z seksem do ślubu, papier jest, idziecie do łóżka i... okazuje się dla jednej ze stron, że to zupełnie nie to... I co wtedy? Post na sexforum, że "druga połówka jest beznadziejną klodą, nie chce tego czy tamtego, a ja mam potrzeby i się męczę".
Nie dopuszczona i pokropiona święconą woda baba ma teraz być przedłużeniem żebra mężczyzny. Jak jej się chce to dostąpi zaszczytu jak jemu to Ona musi spełniać powinność.
Warto jeszcze wbić babie do łba, że kariera praca, pieniądze to dla niej tylko kłody na drodze do owczarni Pana. Strzelić jej od czasu do czasu dziecko bo macierzyństwo jej służy i karta dużej rodziny się przyda. Sabotować wszystkie jej decyzję i jej nie wspierać a wszystko po to by babę uzależnić od siebie by nawet jak zmądrzeje i przejrzy na oczy miała poważne obawy przed odejściem od takiego wybranka, który to ja dopuścił dopiero po ślubie ( po ślubie pewnie też pokazał kim jest naprawdę) by poczuć do siebie szacunek.