• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks singielek

Jak radzisz sobie bez regularnego seksu ze stałym partnerem?

• 1. Masturbuje się

• 2. Wchodzę w relację Friends with benefits

• 3 Wchodzę w jednorazowe przelotne relacje typu ONS

• 4.Chodzę do męskiej prostytutki

• 5. W ogóle nie myślę o seksie i zajmuje się innymi sprawami

Wyniki ankiety widoczne po oddaniu głosu.
Mężczyzna

radas96

Seks Praktykant
Trochę smutny jest ten punkt i że ktoś oddał na niego głosy:

5. W ogóle nie myślę o seksie i zajmuje się innymi sprawami

Już chyba wolę mieć wysokie libido jako singielka i często się masturbować niż nie mieć go wcale.
pewnie jacyś mężczyźni identyfikujący się za kobietę wybrali te opcje

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Żadna z osób głosujących nie zaznaczyła, że chodzi do męskiej prostytutki ;)
Wyczuwam przytyk, ale ok 😉 Śmiej się śmiej...Kto się śmieje...itd 😝
Widocznie nie ma wśród użytkowniczek żadnej pani prezes wielkiej korporacji 🤪😁😉 Kiedyś gdzieś słyszałem, że takie pozwalają sobie na wizytę u lovelasow, ale oczywiście to nie reguła 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Ja przy odpowiedziach marcina to się czuje jak taki patentowaty debil lub imbecyl po prostu głąb i plemnik zbłąkany, to jest taki mandaryn przy którym gaśnie gwiazda polarna i z każdego tematu wyciśnie 300 procent normy i wie lepiej od autora co autor miał na myśli . Viva Martinus cesarz , Ave Cezar
"Marcina" pisze się z dużej litery.😉 Pamiętaj też o znakach przystankowych i interpunkcji, Szanowny Edmundzie 🤪

Możesz sprecyzować o co Ci chodziło z tym "mandarynem" ? 😆

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Trochę smutny jest ten punkt i że ktoś oddał na niego głosy:

5. W ogóle nie myślę o seksie i zajmuje się innymi sprawami

Już chyba wolę mieć wysokie libido jako singielka i często się masturbować niż nie mieć go wcale.
To jedna z opcji do wyboru.
Libido można rozładować także poprzez sport, siłownie, spacery i inne aktywności nie tylko poprzez seks.
Smutne tak, bo seks jednak zbliża ludzi do siebie intymnie, a taka postawa to zjawisko kolejnej erozji w systemie więzi społecznych.
Mam wrażenie, że oddalamy się trochę od siebie jako mężczyźni i kobiety.

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
To jedna z opcji do wyboru.
Libido można rozładować także poprzez sport, siłownie, spacery i inne aktywności nie tylko poprzez seks.
Serio to Ci kiedykolwiek rozładowało libido? Mi się nie zdarzyło ani razu, jak wracam z siłowni taka naładowana endorfinami, to chyba nawet chce mi się bardziej.
Smutne tak, bo seks jednak zbliża ludzi do siebie intymnie, a taka postawa to zjawisko kolejnej erozji w systemie więzi społecznych.
Mam wrażenie, że oddalamy się trochę od siebie jako mężczyźni i kobiety.
Tutaj się z Tobą zgodzę, nastały czasy szybkich, niezobowiązujących relacji, a w dodatku niektórym wystarcza relacje online zamiast realnych, w złą stronę to idzie 🙂

Mężczyzna

EdmundDantes

Seks Praktykant
Może nie chce wprawiać w kompleksy innych facetów ;)
Myślę, że mógłby zarzucić sobie na ramię 😉 Niczym strażak, choć to poniekąd jest taki forumowy strażak bo gasi zapał do dyskusji w każdym temacie w jakim się pojawi albo inaczej rozpala dyskusje która dalece od owego tematu zaczyna odbiegać 😉

Mężczyzna

Marcin 43

Dominujący
Myślę, że mógłby zarzucić sobie na ramię 😉 Niczym strażak, choć to poniekąd jest taki forumowy strażak bo gasi zapał do dyskusji w każdym temacie w jakim się pojawi albo inaczej rozpala dyskusje która dalece od owego tematu zaczyna odbiegać 😉
No patrz.....Niby gasi, a Ty tu jednak dyskutujesz. Co za paradoks 😉
Ja odbiegam od głównego tematu ? A kto tu gada o mnie??
Brakuje Ci argumentów i zaczynasz atakować po omacku. Odpuść proszę.
To nie forum o mnie. Pisz merytorycznie.