Ok. To dość często jednak.Czasem mnie nie ma przez jakiś czas, ale przez większość tego roku byłam tu najmniej co dwa dni![]()
Rozumiem, że raczej na priv?Nie musisz tu rozmawiać o seksie. Tak jak pisałam, możesz rozmawiać z ludźmi, o zgrozo, na inne, „normalne” tematy.
Ok, tylko po co to " o zgrozo"? Czujesz się atakowana przeze mnie?Czy mam potrzebę tu wchodzić będąc w relacji? Uwaga uwaga - nie. Czy robię to, nie wiem, bo lubię tutejsze osoby czy czasem pośmiać się z głupot? Tak, i o zgrozo jedno nie wyklucza drugiego.
Ja wyraziłem swój punkt widzenia na to z mojej perspektywy. Forum ma określoną nazwę. Budzi przez to chyba jasne i konkretne skojarzenia. Dygresje występują, ale treści postów w większości kręcą się wokół konkretnych tematów o seksie.
Nie zauważyłem tematów o polityce, gospodarce , kulturze czy o psach lub kotach itp.
Może po prostu mam inaczej niż ty. Nie stworzyłem tu z nikim więzi by wracać tu dla kogoś....Czuję bardziej że jesteśmy wszyscy podróżnikami/ pasażerami, jadącymi jednym pociągiem w pewnym kierunku. Raz ktoś wejdzie, raz wyjdzie, a podróż trwa dalej.