• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks,rozmiar penisa

Kobieta

daryna

Cichy Podglądacz
Rozmiar penisa to raczej taki fetysz że musi być duży i gruby, bym osiągnęła satysfakcję z seksu. Duży wg mnie jako mi odpowiada ,myślę że 18-20 cm, gdyż zazwyczaj takie były ok,można powiedzieć pasowaliśmy do siebie 🙂. Wtedy opcja zabawy lodzika też jest ok, więcej mięcha do zabawy. Oczywiście nie neguje mniejszych (15-18) czy jeszcze mniejszych (12-15). Wtedy jak najbardziej można odbyć stosunek ale celowo najlepsze te większe. No umiejętności wiadoma sprawa jakie właściciel owego penisa ma czy doświadczenie. Bywa ono różne.

Mężczyzna

pascal

Cichy Podglądacz
Nie bardzo rozumiem: to pytanie czy osobista refleksja? Fajnie, że wolisz większe. Mężczyźni też by woleli, tak jak kobiety - większe piersi. Nie każdy jednak może się urodzić z takimi parametrami. I co wtedy? Co, gdy facet ma małego, ale za to jest dobry w oralu, doprowadza samo bycie z nim do rozkoszy i ekstazy? Albo, gdy jest materiałem na stały związek?

Jak na razie nie wynaleziono tabletki na powiększenie sobie tego, czy owego i kobiety i mężczyzny. Prawie, bo nie wiedzieć czemu kobietom, które przyjmują testosteron rośnie łechtaczka i to do nawet 6 cm. Mężczyznom już nie, a przecież łechtaczka i penis to organy bliźniacze, i każdy penis wykształcił się z łechtaczki w życiu płodowym.

I kobiety piersi, ich rozmiar zakresu od genów, i mężczyzny już mniej, natomiast wielkość penisa zakresu od poziomu testosteronu w okresie dojrzewania, czyli w wieku 9-16 lat około. Dlatego warto dbać o syna, by przy mężczyznach mężniał, a nie niewieściał. Obecnie może to być trudne. Dlatego wiadomo, dlaczego nacje ciemnoskóre, lub te gdzie chłopak wychowywany jest w ciężkich earunkach i szybko musiał stać się dojrzały, by przeżyć, ma penis "dorodniejszy".

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Rozmiar penisa to raczej taki fetysz że musi być duży i gruby, bym osiągnęła satysfakcję z seksu. Duży wg mnie jako mi odpowiada ,myślę że 18-20 cm, gdyż zazwyczaj takie były ok,można powiedzieć pasowaliśmy do siebie 🙂. Wtedy opcja zabawy lodzika też jest ok, więcej mięcha do zabawy. Oczywiście nie neguje mniejszych (15-18) czy jeszcze mniejszych (12-15). Wtedy jak najbardziej można odbyć stosunek ale celowo najlepsze te większe. No umiejętności wiadoma sprawa jakie właściciel owego penisa ma czy doświadczenie. Bywa ono różne.
Marcin, no już. Nie wygłupiaj się

Mężczyzna

Kundelek51

Seks Praktykant
Rozmiar penisa ma znaczenie dla wielu kobiet.Mnie osobiście wiele wyśmiało bo mam bardzo małego penisa i dlatego zostałem uległym facetem.Sex z kobietą jednak jest super i żadna do tej pory nie narzekała na mnie jak się zgodziła na sex.