Gdybym był kobietą, to pogratulowałbym mu, że umie sobie samemu tak włożyć. No i zdziwiłbym się, że facet ma cipkęHej, chodzi mi o to, czy miałyście kiedys że, wasz partner włożył swojego penisa w dupke, cipkę albo buzię podczas snu?
Jeśli tak to jak zareagowaliscie, pozytywnie czy raczej negatywnie? Od razu się obudziłyscie ?
Nie że od razu wpychasz na chama, tylko wiadomo że najpierw się pobawić, paluszek potem dwa i wtedy na przykładJak to byś chciał od razu wpychać swojego kutasa jak kobieta jest niegotowa, w ogóle w szoku, zdezorientowana, wyrwana ze snu.
W ogóle każda osoba wybudzona nagle ze snu jest w totalnym szoku.
Miałam tak jak piszesz (jako kobieta) i bardzo dobrze to wspominamTo zależy od sytuacji. Oczywiście zgadzam się że wybudzenie z głębokiego snu lub wpychanie na siłę kutasa zawsze jest nieprzyjemne. Jednak wiele razy zdarzały mi się takie akcje z pozytywnym obopólnym odbiorem. Raz żona sama się nadziewała na mojego twardego podczas snu kutasa (sen erotyczny i taka erekcja to nic nadzwyczajnego). Innymi razy nie mogąc spać pieściłem delikatnie śpiacą żonę a gdy była tam wilgotna i mięciutka to powoli wpychałem fiuta, takie powolne po-suwanko nie wybudza całkowicie. Rano mówiła "czy mi się zdawało, czy ty w nocy...". Były też sytuacje gdy podczas dobierania zostałem odepchnięty i usłyszałem zimne "ummm... chce spać".
Cudowna muszelka piękna pupaW praktyce tak to się odbywa > https://imagehost.pl/image/6ope
Bo to jest gwałt.Mnie to pod gwałt podchodzi.
Czasem tak mamy. Żona śpi a ja delikatnie pieszczę jej cipkę (śpi zawsze naga) i jesli mokra tak jak piszesz to wchodzę w nią np z boku. I rano nic nie wie hihi.To zależy od sytuacji. Oczywiście zgadzam się że wybudzenie z głębokiego snu lub wpychanie na siłę kutasa zawsze jest nieprzyjemne. Jednak wiele razy zdarzały mi się takie akcje z pozytywnym obopólnym odbiorem. Raz żona sama się nadziewała na mojego twardego podczas snu kutasa (sen erotyczny i taka erekcja to nic nadzwyczajnego). Innymi razy nie mogąc spać pieściłem delikatnie śpiacą żonę a gdy była tam wilgotna i mięciutka to powoli wpychałem fiuta, takie powolne po-suwanko nie wybudza całkowicie. Rano mówiła "czy mi się zdawało, czy ty w nocy...". Były też sytuacje gdy podczas dobierania zostałem odepchnięty i usłyszałem zimne "ummm... chce spać".
Tez to zawsze milusio wspominam gdy sie budzę rano i mąz mi opowiada. Lub gdy przebudzam sie w trakjcie takiej zabawy.Miałam tak jak piszesz (jako kobieta) i bardzo dobrze to wspominam
No dokładnie moja zawsze bez majtek a ja dobrze się ułoży to wchodzi jak w masłoCzasem tak mamy. Żona śpi a ja delikatnie pieszczę jej cipkę (śpi zawsze naga) i jesli mokra tak jak piszesz to wchodzę w nią np z boku. I rano nic nie wie hihi.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Seks podczas choroby | Seks | 3 | |
P | Seks podczas okresu | Seks | 47 | |
M | Seks po uzywkach | Seks | 2 | |
M | Niebezpieczny seks obawa | Porady seksualne | 2 | |
Ł | Seks w nietypowych miejscach | Seks | 16 |