Ona mi się podoba, jakby mi się nie podobała to mi nie stawał na jej widok, prawda? Zresztą pisałem, że ja też trzymam tylko dla niej aby jej cipka lepiej smakowała, zresztą słuchaj nie mogę mieć wypadku u niej, że będzie mnie zbierać w niej, bo mogę nie zdążyć wyciągnąć i co wtedy? tylko kłopot i dodatkowe koszta, więc może być to też podyktowane moim stresem i powagą sytuacji, że są to poważne rzeczy i tu nie ma miejsca na żartu że np o chciałbym się spuścić w środku, no nie, są pewne granice bezpieczeństwa i mam rozsądek których nie mogę przekroczyć, bo mogę mieć tylko problemy, nie smak do niej a co gorsze, przez takie coś jakby nie daj boże wystąpiło to by mnie przestała przyjmować, co by mnie akurat brakowało bo tylko do niej chodzę bo mi się akurat bardzo się podoba pod kątem urody i charakteru, zresztą ja jako jej stały klient nie mogę pokpić sprawy ani razu, bo chcę do niej chodzić tyle ile się da, a ona chcę mnie nadal przyjmować jak sama stwierdziła, więc wiesz, nie chcę tego psuć, bo mi u niej jest bardzo dobrze, a po co szukać gdzie indziej jak mi u niej jest dobrze i mi to wystarcza.