• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks i roboty

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Ciekawe jest to, że już jest coś takiego jak Robophilia i ludzie się zakochują w robotach.

Jeszcze tego nie widzę, bo ja to muszę mieć takiego męskiego faceta, który robi to co chce i nie da mi wejść sobie na głowę w sensie metaforycznym. A robot rozumiem, że robiłby wszystko pod moje dyktando, czyli akurat nie tak jak lubię :ROFLMAO:
Może jest robotykofilia? I czują przymus seksy z robotykami?

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Ja się bawię przednio, bo to serio nisza :p
Ok, ok, ale wracając do tematu, to w sumie interesujące, bo taki robot, jeśli miałby np. odpowiednie czujniki, choć to byłoby pewno mało wygodne, takie badanie pracy fal mózgowych kobiety, to mógłby uczyć się zapewniać jej największą przyjemność.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ok, ok, ale wracając do tematu, to w sumie interesujące, bo taki robot, jeśli miałby np. odpowiednie czujniki, choć to byłoby pewno mało wygodne, takie badanie pracy fal mózgowych kobiety, to mógłby uczyć się zapewniać jej największą przyjemność.
I to jest Twoja nisza, kobiety będą chciały to kupować bo nie jest łatwo o partnera, który "czyta nam w myślach" ;)

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
O i jeszcze napisać we wniosku, ze trzeba porównywać przyjemność człowiek vs. Maszyna. Tyle ruchania w imię nauki.