Cześć!
Jeśli dodaję tę wiadomość w niewłaściwym poście to bardzo przepraszam i proszę o skierowanie pod właściwy
Obserwuję to forum od jakiegoś czasu bo bardzo mi chodzi po głowie sex 2m/1k lub 2m/2k. Zauważyłem tu masę napalonych typów, którzy podejrzewam, że tylko dużo mówią (piszą) a jak przychodzi termin spotkania to trema ich zjada i na spotkanie nie dojeżdżają. Mam 37 lat i tylko raz w życiu uprawiałem sex w trójkącie 2k/1m i bardzo zaczęło mnie to kręcić. Jak napisałem wyżej, bardzo chciałbym spróbować sexu w klimacie threesome lub foursome, niestety ja nie mogę zaoferować partnerki. Ten post kieruję głównie do par, które zechciały by mnie wziąć "pod skrzydełko" i wprowadzić do świata swingu. W profilu nie posiadam zdjęcia ani za dużo informacji, z wiadomych przyczyn - dyskrecja. Mam wolny weekend 21.02-23.02.25 i jeśli znalazłaby się para, która zechciałaby się spotkać, chętnie z zaproszenia bym skorzystał. Zdjęcie oczywiście prześlę w wiadomości prywatnej bądź na dres e-mail. Jestem w stanie dojechać do Was lub wynająć domek lub hotel gdzieś pośrodku drogi. Oczywiście dla rozluźnienia atmosfery zaproszę na kolację bądź możemy przygotować ją razem i miło spędzić czas
Nie jestem pewien czy ktokolwiek się odezwie więc prosiłbym również społeczność o podesłanie sprawdzonych miejsc, forum czy ogłoszeń gdzoe moja chęć poznania świata swingers mogła by zostać zrealizowana.
Pozdrawiam serdecznie