• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks grupowy z żoną. Chcecie wiedzieć jak się bawimy? :)

Mężczyzna

Kuba69bi

Nowicjusz
Ostatnimi czasy chodzi mi własnie taka fantazja po głowie miałem juz ja wczesniej ale teraz jakby sie nasiliło, czytam o tym ogladam, mysle codziennie i zastanawiam jak to jest. Mam dziewczyne jestesmy juz troche razem na tyle by wkradła sie lekka monotonia, ostatnio stwierdziłem ze powiem jej o mojej fantazji a mianowicie 2M i 1k bo jakos to mnie podnieca, mysl ze ktos uprawia z nia seks albo ona robi mu loda (nie wiem czemu gdyż na sama mysl ze mnie zdradza jestem straszne zazdrosy). Powiedziałem i ona lekko zdziwiona lecz raczej z uśmiechem odpowiedziałą ze tez o tym czasem fantazjuje i w sumie mogła by to zrobic, zdziwiłem sie strasznie jednakwo ucieszyłem a w głowie kosmos bo fantazja o ktorej myslałem ze bedzie zawsze fantazja nabrała juz jakis konkretny zarys a co najważniejsze moja ukochana o niej wie a nawet jest chetna. Tylko czytajac wypowiedzi na tej stronie widze ze to nie taka prosta sprawa, znalezc ta odpowiednia osobe. Nawet nie wiem jak sie do tego zabrac, dziewczyna nawet pytała ze jak by to wygladało i jak kogos takiego niby znajde i tu sie temat skonczył :(
Hej mirzemy pogadać na priv

Mężczyzna

Kuba69bi

Nowicjusz
Fantazja dokładnie taka sama jak mojego partnera u nas już zrealizowana ale szukamy Pana na stały układ On uwielbia patrzyć jak robię loda natomiast ja uwielbiam podczas sexu obciagać mega podnieca mnie sex mając cały czas smak spermy w ustach ) szukamy na taki układ
PS
Podczas jednego stosunku lubię 3= 4 wytryski :)
Hej jestem zainteresowany możemy porozmawiac na prv