Hey , jakiego typu i w jakim przedziale wiekowym szukacie facetaHej, szukam faceta do trójkąta. Razem z partnerem chcielibyśmy spróbować czegoś nowego. Oczywiście seks po wstępnym zapoznaniu.![]()

Hey , jakiego typu i w jakim przedziale wiekowym szukacie facetaHej, szukam faceta do trójkąta. Razem z partnerem chcielibyśmy spróbować czegoś nowego. Oczywiście seks po wstępnym zapoznaniu.![]()
Hej, odezwij się na priv, 29 latHej, szukam faceta do trójkąta. Razem z partnerem chcielibyśmy spróbować czegoś nowego. Oczywiście seks po wstępnym zapoznaniu.![]()
Ja szukam dominy na strapon ale jestem singlemSzukamy uległej pary bi w klimacie cuckold femdom, mazowieckie
Skrzynka pewnie spuchnięta od nadmiaru chętnych małolat.Poszukuję dwóch chętnych, ładnych nastolatek aby spełnić swoje marzenie co do trójkąta![]()
Chętnie się z Wami spotkamypara szuka pary do sexu grupowego z warszawy
Kobieta 28 lat i mężczyzna 36 lat poszukuje pary w podobnym wieku do sexu grupowego z warszawy bądź okolic.
Nie ma czasu odpisać, bo jest zagrzebany w odczytywaniu PWSkrzynka pewnie spuchnięta od nadmiaru chętnych małolat.
Ja szukam tylko na oral w plenerzeSzukamy z moją partnerką pary do wspólnej zabawy. Mieszkamy w Warszawie. Ja 33l ona 30. Jesteśmy w miarę normalnie wyglądającą parą. Propozycję proszę ba priv.
kukuła dysko ! pewnie bym się łapał. stuknęło mi 66 latek, Anal,bdsm,pissing w obie strony podnieca mnie niesamowicie. życzę sukcesów w poszukiwaniu kandydatów. opiszcie jak udało się zrealizować plany.Hej. Para ,kobieta 34 lata ,mężczyzna 32 lata,zadbani ,atrakcyjni fizycznie. Szukamy faceta 60 + . Musi być z wyglądu podobny do Donalda Trumpa, ponieważ on strasznie podnieca moją kobietę. Anal,bdsm,pissing w obie strony. Tylko poważne oferty. Poznań ,Warszawa ,Trójmiasto.
hej. szukamy z kobitką drugiej kobitki do trójkąta.
zasady do ustalenia ale te rzeczy, które już wiemy na pewno:
1. penetruję tylko swoją partnerkę
2. żadnych anali
3. aktywność poza penetracją każdy z każdym czyli różne macanki, mizianki, całowanki, lizanki
4. ja dochodzę dość szybko więc więcej aktywności będzie z kobitką, jakoś będę musiał się kontrolować ;p
5. najpierw spotkanie (jedno, dwa, to zależy) żeby się poznać, pogadać, ustalić jakieś rzeczy
6. warszawa i okolice (my południowe powiaty) ale jak się poznamy to w grę wchodzi wspólny wyjazd do wynajętego domku.
7. my mamy po 30 lat i szukamy kogoś zbliżonego wiekiem
jeżeli jesteś chętna to pisz priv.
+ drugie poszukiwania.
szukamy innej pary, którą będziemy mogli obserwować podczas seksu. zasady do ustalenia (tu nie chcemy między sobą interakcji). tu również najpierw spotkanie, zapoznanie się, pogadanie, itd. jednak jesteśmy o wiele bardziej elastyczni niż w przypadku trójkąta. głównie zależy nam na poobserwowaniu jak kocha się inna para.
również, chętne pary zapraszam na priv.
Faceci tutaj szukają jakiejkolwiek chętnej kobiety, a ty wypisujesz listę wymogów i nie zapominasz zaznaczyć, że jesteś krótkodystansowcem. Dobrze że nie planujesz pobierać od pań przedpłaty.hej. szukamy z kobitką drugiej kobitki do trójkąta.
zasady do ustalenia ale te rzeczy, które już wiemy na pewno:
1. penetruję tylko swoją partnerkę
2. żadnych anali
3. aktywność poza penetracją każdy z każdym czyli różne macanki, mizianki, całowanki, lizanki
4. ja dochodzę dość szybko więc więcej aktywności będzie z kobitką, jakoś będę musiał się kontrolować ;p
5. najpierw spotkanie (jedno, dwa, to zależy) żeby się poznać, pogadać, ustalić jakieś rzeczy
6. warszawa i okolice (my południowe powiaty) ale jak się poznamy to w grę wchodzi wspólny wyjazd do wynajętego domku.
7. my mamy po 30 lat i szukamy kogoś zbliżonego wiekiem
jeżeli jesteś chętna to pisz priv.
widzisz, mnie jakakolwiek nie interesuje. jeżeli nie ma tu żądnej, której te wymagania pasują to trudno, a jeżeli bym napisał szukam kogokolwiek to i tak by do niczego nie doszło bo te rzeczy wyszłyby w trakcie.Faceci tutaj szukają jakiejkolwiek chętnej kobiety, a ty wypisujesz listę wymogów i nie zapominasz zaznaczyć, że jesteś krótkodystansowcem. Dobrze że nie planujesz pobierać od pań przedpłaty.
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 10 | |
|
|
SEKS GRUPOWY | Ogłoszenia | 9 | |
|
|
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 255 | |
|
|
Swingowanie, cuckold, seks grupowy | Fetysze i perwersje | 24 | |
| K | Seks grupowy | Ogłoszenia | 16 |