• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy, trójkąty, czworokąty Gang Bang, Bukake i inne... poszukiwania.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Myślę że jeśli kobieta jest chętna to i faceci się szybko znajda

Oczywiście, że się znajdą. Z tych znalezionych połowa nie będzie mogła w tym terminie, połowa z pozostałych będzie mogła, ale tylko na domówkę; z tych, co będą mogli w tym terminie i w hotelu połowa nie przyjdzie, a z tej reszty, co przyjdzie, tylko jeden będzie miał prezerwatywy, dwóch "nie będzie miało jak w tej chwili" zapłacić swojej części za hotel, a jeden będzie potrzebował pożyczyć na taksówkę lub pociąg.

Czy coś pominąłem?

Aha, zapomniałem jeszcze o tym panu, który będzie tak porobiony/napruty, że nie będzie się do niczego nadawał.

Mężczyzna

janeczek216

Podrywacz
Oczywiście, że się znajdą. Z tych znalezionych połowa nie będzie mogła w tym terminie, połowa z pozostałych będzie mogła, ale tylko na domówkę; z tych, co będą mogli w tym terminie i w hotelu połowa nie przyjdzie, a z tej reszty, co przyjdzie, tylko jeden będzie miał prezerwatywy, dwóch "nie będzie miało jak w tej chwili" zapłacić swojej części za hotel, a jeden będzie potrzebował pożyczyć na taksówkę lub pociąg.

Czy coś pominąłem?

Aha, zapomniałem jeszcze o tym panu, który będzie tak porobiony/napruty, że nie będzie się do niczego nadawał.
Uuuu takie doświadczenia ???

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Paradoksalnie to są dość schematyczne spotkania... Wygląda to tak, że kobieta ma dużo przyjemności, potem jeszcze trochę, a potem jest już tak zmęczona, że nie ma ochoty na więcej i wracamy do domu. W trakcie dzieje się "to, co zawsze". Na pokatne.pl jest kilka opowiadań na ten temat.
Swoją drogą swing to chyba bardziej wymiana partnerów, niż gangbang...

Mężczyzna

Mak2000

Nowicjusz
Paradoksalnie to są dość schematyczne spotkania... Wygląda to tak, że kobieta ma dużo przyjemności, potem jeszcze trochę, a potem jest już tak zmęczona, że nie ma ochoty na więcej i wracamy do domu. W trakcie dzieje się "to, co zawsze". Na pokatne.pl jest kilka opowiadań na ten temat.
Swoją drogą swing to chyba bardziej wymiana partnerów, niż gangbang...
Często swingujecie?

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Praktycznie wcale. Jeśli już, to są to albo spotkania żony 1:1 z jakimś mężczyzną, albo trójkąt ze mną i z innym, albo właśnie GB. Moje zainteresowanie seksem z innymi kobietami jest bliskie zeru.

Mężczyzna

bsquare

Seks Praktykant
Ale tam trzeba (chyba) napisać do końca, a mnie się zazwyczaj zapał kończy w okolicach dwóch trzecich...