Wszystko przed Tobą.Z chęcią tez bym się tak zabawił![]()
Chcieć to móc. Pamiętaj o tym.

Wszystko przed Tobą.Z chęcią tez bym się tak zabawił![]()
Właśnie nie jest tak łatwo znaleźć dziewczynę chętna na takie zabawy :/Wszystko przed Tobą.
Chcieć to móc. Pamiętaj o tym.
Bądź cierpliwy.Właśnie nie jest tak łatwo znaleźć dziewczynę chętna na takie zabawy :/
Właśnie staram się być cierpliwy, ale kiepsko to widzę hehe. 30Bądź cierpliwy.
Ile masz lat?
Skoro tak to widzisz to Twoja cierpliwość jest wystawiona na próbę.Właśnie staram się być cierpliwy, ale kiepsko to widzę hehe. 30![]()
No wlasnie wiem. Musiałbym spotkać taka dziewczynę jak tySkoro tak to widzisz to Twoja cierpliwość jest wystawiona na próbę.
Dlaczego tak myślisz?No wlasnie wiem. Musiałbym spotkać taka dziewczynę jak ty![]()
No bo widzę że jesteś otwarta na takie propozycje, a mało takich kobiet i szkoda:/Dlaczego tak myślisz?
Ja dopiero kilka lat temu poczułam się kobiecą kobietą. Teraz wiem co to seks.
Uwierz, że czasem wystarczy normalnie porozmawiać. Niejedna kobieta chciałaby różnych doświadczeń, ale albo się wstydzi albo się boi.No bo widzę że jesteś otwarta na takie propozycje, a mało takich kobiet i szkoda:/
Fajnie jakbyś miała racjęUwierz, że czasem wystarczy normalnie porozmawiać. Niejedna kobieta chciałaby różnych doświadczeń, ale albo się wstydzi albo się boi.
Fantastyczna zemsta, podnieciłam się jak to czytałam. Myślę, że postąpiłabym tak samo w Twojej sytuacji. Może też kiedyś będę mogła zrobić coś podobnego.Drugi gangbang był za zgodą chłopaka, ale on w nim nie uczestniczył, bo było to dla niego za trudne doświadczenie. Niestety nie wytrzymał i wyszedł z pokoju jak zaczełam obciągać trzem, a potem wyszedł z apartamentu jak zaczął słyszeć jak mnie biorą. Wkurzyło mnie, że zostawił mnie samą, a miał pilnować. Z zemsty pozwoliłam dwóm zalać cipkę, bo chłopak kategorycznie nie chciał się na to zgodzić. Do dziś o tym nie wie.
Nic, tylko pozazdrościć. Co w wielokątach najbardziej Ciebie kręciło?Seks w trójkącie uwielbiamale czworokąty i pięciokąty też nie są mi obce
![]()
Dla nas 2m 1k, 2k 1m i 2m 2k jest optymalnie, później to już jest tłokSeks w trójkącie uwielbiamale czworokąty i pięciokąty też nie są mi obce
![]()
Jak się spróbuje raz to chce się więcejSeks w trójkącie uwielbiamale czworokąty i pięciokąty też nie są mi obce
![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 10 | |
|
|
SEKS GRUPOWY | Ogłoszenia | 9 | |
|
|
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 261 | |
|
|
Swingowanie, cuckold, seks grupowy | Fetysze i perwersje | 25 | |
| K | Seks grupowy | Ogłoszenia | 16 |