• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Seks grupowy - macie jakieś doświadczenia?

Mężczyzna

Noctis

Cichy Podglądacz
Czas studiów był bardzo ciekawy okresem eksperymentowania w zakresie przedmiotowej sprawy :) ....niestety trochę minęło 🙈🙉🙊

Kobieta

Laura_Laurka

Nowicjusz
Drugi gangbang był za zgodą chłopaka, ale on w nim nie uczestniczył, bo było to dla niego za trudne doświadczenie. Niestety nie wytrzymał i wyszedł z pokoju jak zaczełam obciągać trzem, a potem wyszedł z apartamentu jak zaczął słyszeć jak mnie biorą. Wkurzyło mnie, że zostawił mnie samą, a miał pilnować. Z zemsty pozwoliłam dwóm zalać cipkę, bo chłopak kategorycznie nie chciał się na to zgodzić. Do dziś o tym nie wie.
Fantastyczna zemsta, podnieciłam się jak to czytałam. Myślę, że postąpiłabym tak samo w Twojej sytuacji. Może też kiedyś będę mogła zrobić coś podobnego. :)

Mężczyzna

Daro Dario

Biegły Uwodziciel
Mile poczatkit trzy pary wszyscy juz w bieliznie,dziewczyny szybciej i smielej juz sobie poczynaly same lub wspolnie podchody do nas.Gdy ta dwojka fiutow wypalila (ale z moja tylko ja )Nasz 4 cisza moja wariatke zagotowalo ( te 2 dziewczyny niezbyt zadowolone byly po tym co uslyszaly wrecz wkurwine)......Pojebalo was to ma byc jakis gang bang ,czy wspolnie wszyscy mnie pierd....to chcecie,a wasze tez tak chca?A do mnie chodz potrzebuje na stres,wlozyla ostentacyjnie reke w moje spodenki pociagnela do wyjscia.Taki to byl wypasiony seks grupowy.Z tych niezliczonych konfiguracji w 6 sadze ze tylko my dwoje sie bawilismy ,watpie czy tamte 2 pajace choc cipke powachali o ile nie kopa.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Nadal nie doświadczyłem jeszcze stosunku KKM (a w końcu mam ochotę coraz większą! tylko żebu panie się dogadywały)
Nadal bardzo chcę powtórzyć MMMK

Aktualnie mam na stanie w lokum K i jeszcze 2M, ale doszło do małego nieporozumienia i jest inna K niż spodziewana, a panowie podwojnie z zainteresowanych. Jeden odpuscil i spi w drugim pokoju, a szkoda, bo to on miał mieć pierwszenstwo w moim zalozeniu. No ale odpuscil... Było jeszcze pare znajomych barrdzo fajnych, ale pojechali na chate. Ja jeszcze trochę się nakręcam netem i spać, ciężko si e wpasować w kogos ze swoimi potrzebami.