Od ilu osób zaczyna się seks grupowy
Chyba od tabunuOd ilu osób zaczyna się seks grupowy
Bo trójkąty s najlepszeA dla mnie, trójkąt to już silna grupa.
Raz na jakiś czas zdecydowanieBo trójkąty s najlepsze![]()
Dokładnie masz rację widzę podobnie myślisz jak moja żonaRaz na jakiś czas zdecydowanie![]()
Bo nie powszednieje?Dokładnie masz rację widzę podobnie myślisz jak moja żona![]()
Zgadza się to takie podładowanie akumulatorówBo nie powszednieje?
Zdecydowanie najlepsze są trójkąty i to z znaną osobą trzecią. Zbieranie się na imprezach większych nie zawsze wszyscy wszystkim odpowiadają. Trzeba zaznaczyć że kobieta zdecydowanie lepiej się czuje z kochankiem którego zna.Byłem kilka razy w trójkątach czy na sex imprezach w większym gronie i prawie zawsze jest podobnie wszytko zależy od ludzi którzy się bawią i na ile akceptują inne osoby jeżeli ekipa jest zgrana to wszytko wychodzi super
Tak masz rację ale.jest to na tyle zamknięte grono że najczęściej pary i Panie panowie się znają nie piszę tu o sex klubach tylko o prywatnych imprezachZdecydowanie najlepsze są trójkąty i to z znaną osobą trzecią. Zbieranie się na imprezach większych nie zawsze wszyscy wszystkim odpowiadają. Trzeba zaznaczyć że kobieta zdecydowanie lepiej się czuje z kochankiem którego zna.
Pozatym z znana nam osoba zaufana jest dużo bezpieczniej zarówno z Panią czy z PanemZdecydowanie najlepsze są trójkąty i to z znaną osobą trzecią. Zbieranie się na imprezach większych nie zawsze wszyscy wszystkim odpowiadają. Trzeba zaznaczyć że kobieta zdecydowanie lepiej się czuje z kochankiem którego zna.
Czyli zajmowałeś jej usta?Ja najbliżej sexu grupowego byłem wtedy gdy byłem ja żona i dwa wibratoryi raczej to się nie zmieni .
Nie namówisz ona musi sama tego chciećCześć
A jak skutecznie namówić żonę na trojkat z kobietą?
Dokładnie jedyne co mozesz to spróbować Robić tak żeby chciała nie na siłę oczywiścieNie namówisz ona musi sama tego chcieć
Bo prywatne są bardziej kameralne. Natomiast w klubach zazwyczaj jest większość się śliniących się piesków.Tak masz rację ale.jest to na tyle zamknięte grono że najczęściej pary i Panie panowie się znają nie piszę tu o sex klubach tylko o prywatnych imprezach
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Marzy mi się seks grupowy, gdzie najlepiej szukać chętnych ? | Seks | 4 | |
![]() |
SEKS GRUPOWY | Ogłoszenia | 9 | |
![]() |
W jakim wieku po raz pierwszy uprawialiście seks grupowy? | Pierwszy raz | 152 | |
![]() |
Swingowanie, cuckold, seks grupowy | Fetysze i perwersje | 23 | |
K | Seks grupowy | Ogłoszenia | 16 |