• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Seks bez zobowiązań - co sądzicie?

eros102

Nowicjusz
miałem takie partnerki do wspólnego zaspokajanie potrzeb. To jest bardzo interesujące przeżycie z mojego punktu widzenia. Każda ze stron wyciąga przyjemne i pożyteczne korzyści

przedwczesnywytrysk

Cichy Podglądacz
Seks powinien być jak najbardziej bez zobowiązań, powinien być traktowany jak coś normalnego co sprawia nam przyjemność, dobra zabawa a nie po ciemku pod kołdra

Kobieta

Rene93

Erotoman
Myślę, że sex bez zobowiązań jest tylko raz a potem z każdym kolejnym zbliżeniem zaczyna jedna ze stron czuć coś więcej jak nie obydwoje.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
A skąd można wiedzieć, czy dana osoba nie ukrywa swojego partnera/partnerki? intuicja nie zawsze działa

Asiusia79

Cichy Podglądacz
Co sądzicie o seksie bez zobowiązań? Z kobietą/facetem poznanym na imprezie, na czacie, w pociągu? Przypadkowy numerek gdzieś w parku, w toalecie, czy na klatce schodowej?
Albo stały układ z koleżanką/kolegą, którzy nie chcą się wiązać a chcą seksu?
Moje zdanie jest takie - wszystko dla ludzi. Jeżeli w ten sposób nie krzywdzę osób mi bliskich, to jak najbardziej jestem za. A zdarzały mi się takie przygody nie jednokrotnie - np. z dziewczynami poznanymi 2h wcześniej. Choć nie polecam takiego trybu życia.... To niestety uzależnia...
Tylko tak

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Takie układy są dobre kiedy nie jesteśmy z nikim związani emocjonalnie.
Nic dodać, nic ująć!
W naszej kulturze miara współczesnego homo sapiens jest szacunek do siebie samego.
Trochę inaczej jest w sytuacji tz. zdrady kontrolowanej i zdrady za przyzwoleniem. Ale to jest oczywiste.

Ludgarda

Nowicjusz
Co sądzicie o seksie bez zobowiązań? Z kobietą/facetem poznanym na imprezie, na czacie, w pociągu? Przypadkowy numerek gdzieś w parku, w toalecie, czy na klatce schodowej?
Albo stały układ z koleżanką/kolegą, którzy nie chcą się wiązać a chcą seksu?
Moje zdanie jest takie - wszystko dla ludzi. Jeżeli w ten sposób nie krzywdzę osób mi bliskich, to jak najbardziej jestem za. A zdarzały mi się takie przygody nie jednokrotnie - np. z dziewczynami poznanymi 2h wcześniej. Choć nie polecam takiego trybu życia.... To niestety uzależnia...

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
2.png