• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sąsiadka

Status
Zamknięty.

foor4too

Cichy Podglądacz
Mam pewien problem od jakiegoś czasu gdy jestem na podwórku to sąsiadka się do mnie uśmiecha patrzy na mnie zawsze jest gdzieś w pobliżu i mam pytanie o co może jej chodzić? Ja 17lat ona 36 jej mąż jest za granicą

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Może chce Ciebie uwięzić w swoim mieszkaniu ;)
Miej to na uwadze, że jej gesty mogą nic nie znaczyć. Może miała dobry dzień albo jest na prochach :)
Skoro jej mąż jest za granicą to pewnie czuje się samotna i potrzebuje jakiegoś towarzystwa np. do pogadania z kimś.
Znając realia to nie liczyłbym na jakiś bliższy kontakt, choć byłem w podobnej sytuacji.

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Nie lepiej podejść do sąsiadki i porozmawiać z nią ? Wydaje mi się że po tej rozmowie będzie wszystko jasne
Dokładnie to miałem na myśli. Po prostu porozmawiaj z nią a dzięki temu dowiesz się co i jak. Może potrzebuje pomocy w domowych obowiązkach i szuka jakiegoś młodego i silnego chłopaka, który pomógłby jej

Gladiator

Banned
Jak fajnie mieć tyle lat i nawet uśmiech kasjerki uważać za zaproszenie do dzikiego sexu :D Nie mówiąc o zwykłym dzieńdobry bo to na pewno zaproszenie do orgii w pieciokacie ;)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry