C
col.Greg
Guest
Zdecydowałem, nie bedę Cię dorywał, ok?No to zdecyduj sięsame sprzeczności z Tobą
![]()
Zdecydowałem, nie bedę Cię dorywał, ok?No to zdecyduj sięsame sprzeczności z Tobą
![]()
Odbijemy Cię od czubków jak drużyna A odbijała zawsze Murdocka!No trudno, @opal będzie nas obie wyciągał z dołka![]()
WiemZdecydowałem, nie bedę Cię dorywał, ok?To był odruch warunkowy na Twoje....no wiesz
![]()
Tia....nie wiedziałam, wtykasz kij ...jak niektórzyWiemale nie wiedziałam, że to Twój czuły punkt
dzięki za info
![]()
Wiedziałam, że nie lubisz. Nie wiedziałam, że mogę Cię tym sprowokowaćTia....nie wiedziałam, wtykasz kij ...jak niektórzy![]()
Nie w temacie!!Nie idźciekawie się zaczyna robić
![]()
No może nie pod „księdzem-onanistą”, ale wrócimy do tematuNie w temacie!!
mea culpa ...i jejPrzez Wasz ping-pong to nie mogę w końcu napisać, co tam łebskiego Ada napisała, bo przewijać muszę![]()
A co Ty ją tak znasz? Ja to nie wiem nawet, jak na imięmea culpa ...i jejale ona sie nie przyzna.. nawet przy lampie
![]()
Też nie wiem jak ma na imie, azA co Ty ją tak znasz? Ja to nie wiem nawet, jak na imię![]()
Bez jaj… przyznałam się raz do błędu, i pół. O tym to już zapomnieli co?Sam widzisz.![]()
Teraz to jest akurat o przebaczeniu. Bardzo poważna sprawaDuchowny się przewraca w kostnicy czy w grobie, że w wątku o nim se śmichy-chichy robimy![]()
Przebaczamy i prosimy o przebaczenie!Teraz to jest akurat o przebaczeniu. Bardzo poważna sprawa
votum separatum i spadam z tematuPrzebaczamy i prosimy o przebaczenie!