• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Sadomasochisci

Mężczyzna

danio95

Cichy Podglądacz
Czy jesteście sadomasochostami których podnieca zadawanie lub przyjmowanie bólu?
Mam na myśli mocne wiązanie, bicie klamerki, igły, przypalanie itp.

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Z jedną z moich byłych praktykowaliśmy soft BDSM. Wiązanie, kajdanki, lekka dominacja w obie strony. Po latach wydaje mi się, że był to jednak bardziej roleplay, niż prawdziwe BDSM.

Kiedyś natomiast znajoma po paru drinkach powiedziała mi, że zawsze marzyła o byciu zdominowaną, a najbardziej o spankingu. Ośmieleni alkoholem szybko wymieniliśmy porozumiewawcze spojrzenia i przystąpiliśmy do działania. Skułem jej ręce kajdankami i zacząłem lać pejczem po tyłku. Do dziś mnie zdumiewa to jak bardzo i jak szybko mnie to nakręcało... Każde uderzenie powodowało, że chciałem od razu zadać kolejne, a dźwięk pejcza uderzającego o skórę połączony z dźwiękiem kajdanek szamoczącej i próbującej się bronić kobiety do dziś uznaję za najbardziej podniecający jaki kiedykolwiek słyszałem. Nie byłoby tak jednak gdybym nie widział, że bardzo ją to podnieca i domaga się więcej. Na codzień nie akceptuję żadnej agresji, ani przemocy, więc robienie czegoś wbrew sobie w łóżku jest dla mnie niedopuszczalne.

Po tej krótkiej sesji spankingu obciągnęła mi na kolanach i przyjęła spust na twarz. Po wszystkim powiedziała, że chciałaby to powtórzyć i jest gotowa na mocniejsze uderzenia, ale do kolejnego razu niestety nie doszło. Wspomnienie po latach tej sytuacji jest jednym z najbardziej erotycznych przeżyć jakich doświadczyłem.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry