• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ryzykować?

Hajks3

Seks Praktykant
Witam mam na imię Łukasz, ostatnio zastanawiałem się nad urozmaiceniem spraw lóżkowych. Myślałem o trójkącie i moje pytanie brzmi, czy jakby wasi partnerzy zaproponowali trójkąt ale mógłby byście wybrać czy 1m i 2k albo 2m i 1k to byście wybrały i dlaczego? I czy w ogóle ryzykować i pytać. Dodam że chciałbym partnerkę doprowadzic do orgazmu życia. Proszę o pomoc z góry dziękuję 😬

Kobieta

nati

Nowicjusz
Mi jest obojętne czy by to był KMM czy KKM. Z początku wybrałabym KMM bo mnie to mega jara. Ja sama proponowała to swojemu chłopakowi i uważam że ty też powinieneś zaproponować to swojej. Na pewno urozmaici to wasz związek ale tez jest to na pewno fajne, przyjemne doświadczenie

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
W przestrzeni "byc może" i przy założeniu, ze kobieta jest człowiekiem i czuje, spróbuj zadowoli ja nie korkiem a żywym kutasem.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry